چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

گشایش نمایشگاه اروند تا هرمز در بافق

گشایش نمایشگاه اروند تا هرمز در بافق
خبر یزد - نمایشگاه فرهنگی «اروند تا هرمز» با محوریت بازخوانی حماسه‌های دفاع مقدس درحسینیه امام زاده عبدالله (ع) بافق گشایش یافت.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - نمایشگاه فرهنگی «اروند تا هرمز» با محوریت بازخوانی حماسه‌های دفاع مقدس درحسینیه امام زاده عبدالله (ع) بافق گشایش یافت.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ، مسئول نمایشگاه فرهنگی «اروند تا هرمز»، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ترسیم مسیر ایثار از جنگ چهل‌روزه و عملیات رمضان تا حفاظت از امنیت تنگه هرمز عنوان کرد.
سالم، در حاشیه این نمایشگاه به تغییرات نسلی اشاره کرد و گفت: اگرچه با گذشت زمان نسل‌های ما تغییر یافته‌اند، اما جوهره مقاومت در رگ‌های این مردم جاری است. ما از حماسه فتح خرمشهر عبور کرده‌ایم و امروز این ایستادگی در سنگر‌های جدیدی تداوم یافته است.
در این نمایشگاه، سیر تاریخی نبرد‌ها از جمله جنگ‌های دوازده‌روزه و مقاومت‌های مردمی به تصویر کشیده شده است. تمرکز اصلی این رویداد بر پیوند میان ایثارگری‌های گذشته و آمادگی نسل امروز برای صیانت از مرز‌های اعتقادی و جغرافیایی، به‌ویژه منطقه راهبردی تنگه هرمز است.
مسئول نمایشگاه در پایان تأکید کرد که تغییر در ابزار‌ها و نسل‌ها نباید به معنای فراموشی ایثار باشد؛ چرا که مردم همچنان بر عهد خود باقی مانده و بهار مقاومت را زنده نگاه داشته‌اند. این نمایشگاه گامی برای انتقال مفاهیم والای جهاد به نسل جدید محسوب می‌شود.
این نمایشگاه به مدت ۵ روز در حسینه امام زاده عبدالله (ع) بافق دایر است.


نظرات شما