خبر یزد - رئیس سازمان عمران و باز افرینی فضاهای شهری شهرداری یزد، از آغاز تردد در میدان یزد حسینیه ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، فعالی گفت: میدان یزد حسینیه ایران در سمت ورودی شهر یزد از سمت تفت و بعد از پل شهید تقوی واقع شده است، ساخت میدان یزد حسینیه ایران از آبان ماه سال قبل و در وسعت ۶۴۰۰ متر مربع و با عرض ورودی ۱۴ و نیم متر آغاز شده است و برای تکمیل ساخت این میدان قرار است از امشب مسیر مستقیم ورودی و خروجی به یزد مسدود و تردد از طریق این میدان صورت گیرد.
وی ادامه داد: شهروندانی که از این مسیر عبور میکنند باید به علایم هشدار دهنده توجه کنند و با سرعت مطمئن حرکت کنند تا دست اندرکاران بتوانند در زمان مقرر ساخت ان را تکمیل کنند.
رئیس سازمان عمران و باز افرینی فضاهای شهری شهرداری یزد گفت: تکمیل این طرح عمرانی نقش مهمی در کاهش تردد و ترافیک در مسیرهای بلوار این الله خامنهای تا چهار راه اطلسی و هم چنین کاهش ترافیک کنار گذر یزد خواهد شد.
فعالی افزود: برای ساخت این میدان و مسیرهای منتهی به آن ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است.