چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

ورزشی

کوکوریا یک کشور را خشمگین کرد!

کوکوریا یک کشور را خشمگین کرد!
خبر یزد - ورزش ۳/در کرواسی انتقادات شدیدی علیه مارک کوکوریا به دلیل رفتارش در صحنه‌ای که منجر به اخراج ایوان پریشیچ شد، مطرح شده است. در جریان دیدار تیم‌های کرواسی و ...
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /در کرواسی انتقادات شدیدی علیه مارک کوکوریا به دلیل رفتارش در صحنه‌ای که منجر به اخراج ایوان پریشیچ شد، مطرح شده است.
در جریان دیدار تیم‌های کرواسی و اسپانیا که با برتری ۲ بر ۱ به سود اسپانیایی‌ها به پایان رسید، مارک کوکوریا به دلیل رفتار خود در صحنه اخراج ایوان پریشیچ به شدت مورد انتقاد قرار گرفت. پریشیچ در دقیقه ۷۹ پس از خطایی که بر روی کوکوریا مرتکب شد، کارت زرد دوم را دریافت کرد و از زمین بازی اخراج شد.

خبر یزد

آنچه خشم هواداران و اعضای تیم ملی کرواسی را برانگیخت، نه خود خطا، بلکه واکنش فوری کوکوریا پس از سرنگونی بود. او بلافاصله پس از زمین خوردن بلند شد و با حرکات دست از داور خواست تا کارت قرمز را به پریشیچ نشان دهد.
این رفتار از نظر کروات‌ها فاقد روحیه ورزشی و به شدت تحریک‌کننده تلقی شد و موجب شد تا تماشاگران در ادامه بازی هر بار که او توپ را لمس می‌کرد، هواداران او را هو کنند

خبر یزد

خبر یزد

مدافع 26 ساله رئال پس از بازی گفت: «من فکر می‌کنم صحنه واضح است، برخورد وجود داشت، کارت زرد دوم بود و جای اعتراضی نیست. آن‌ها باید از تیمشان دفاع کنند. آن‌ها کار را برای ما بسیار دشوار کردند اما باید واکنش نشان‌داده‌شده در بازی را در نظر گرفت. شاید ما خواب‌آلود شروع کردیم.»

خبر یزد

پس از آن صحنه، کوکوریا هر بار که توپ را لمس می‌کرد توسط تماشاگران کروات هو می‌شد که یادآور خصومتی است که این بازیکن فعلی رئال مادرید در آلمان پس از یک خطای هند بحث‌برانگیز در محوطه جریمه در وقت‌های اضافه مرحله یک‌چهارم نهایی یورو ۲۰۲۴ برانگیخت.
اسلاون بیلیچ که نسبت به رفتار مدافع کناری اسپانیایی خشمگین بود، گفت: «همه غیر از هواداران رئال و اسپانیا، از کوکوریا عصبانی شدند. او بازیکن بزرگی است و من او را به خاطر آنچه در زمین انجام می‌دهد و داستان زندگی پسرش تحسین می‌کنم. او با تمام وجود از تیمش دفاع می‌کند، اما مشخص است که تحریک هم می‌کند.»

خبر یزد

سرمربی کرواسی، کوکوریا را متهم کرد که بیش از حد به راحتی خودش را به زمین می‌اندازد تا بر تصمیمات داوران تأثیر بگذارد.
لوکا مودریچ در پاسخ به سؤال درباره صحنه کوکوریا با پریشیچ گفت: «قرار است درباره چه چیزی نظر بدهم؟ کوکوریا در موقعیت قرار می‌گیرد، اگر پریشیچ را اخراج نمی‌کردند، بدون شک نمی‌باختیم. بهتر است نگویم که به کوکوریا چه گفتم.»

خبر یزد

در کرواسی، کوکوریا را به تحریک‌کننده بودن و نداشتن روحیه ورزشی متهم می‌کنند. رسانه‌های کروات به‌ویژه نسبت به درخواست کارت زرد توسط او پس از افتادن روی زمین و واکنشش هنگام افتادن کارت قرمز از دست اریک لامبرخت داور بازی، انتقاد داشتند که مارک مسئولیت داشت آن را سریع بردارد و به دست داور بدهد.
یان پلاته، گزارشگر آلمانی دازن، نیز به دلیل صحنه‌اش با پریشیچ از مارک کوکوریا انتقاد کرد: «فوتبالیست‌های دیگری هم هستند که واکنشی متفاوت از کوکوریا نشان می‌دادند. و منظورم خودِ افتادن نیست، بلکه ژست بعدی اوست که بلافاصله کارت می‌خواهد. در اصل، این رفتاری کاملاً غیرقابل‌قبول است. اما در این مورد، عجیب نیست.»
این مفسر آلمانی به هو شدن کوکوریا توسط هواداران کروات اشاره کرد و بازی اسپانیا مقابل آلمان در ۲۰۲۴ را یادآور شد: «اکنون هر بار که کوکوریا توپ را دریافت می‌کند، صدای هو کردن به گوش می‌رسد؛ انگار که دارد در آلمان بازی می‌کند.»


نظرات شما