دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

اجتماعی

اجرای طرح وارنیش فلوراید برای بیش از ۷ هزار دانش‌آموز بافقی

اجرای طرح وارنیش فلوراید برای بیش از ۷ هزار دانش‌آموز بافقی
خبر یزد - طرح وارنیش فلوراید با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش‌آموزان در مدارس ابتدایی بافق آغاز شد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - طرح وارنیش فلوراید با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش‌آموزان در مدارس ابتدایی بافق آغاز شد.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، معاون شبکه بهداشت و درمان بافق از اجرای طرح وارنیش فلوراید برای حدود ۷ هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز ابتدایی در ۴۰ مدرسه این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش‌آموزان، در دو نوبت و با فاصله شش ماه اجرا می‌شود.
کوهگرد معاون شبکه بهداشت و درمان بافق، با اشاره به اهمیت پیشگیری از پوسیدگی دندان گفت: وارنیش فلوراید یکی از آسان‌ترین، ارزان‌ترین و در دسترس‌ترین روش‌های پیشگیری از پوسیدگی دندان است که هر سال در دو نوبت و با فاصله شش ماه برای دانش‌آموزان ۶ تا ۱۲ ساله دوره ابتدایی انجام می‌شود.
وی افزود: افتتاحیه این طرح در شهرستان بافق برگزار شد و خدمات آن برای حدود ۷ هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز در ۴۰ مدرسه ابتدایی، توسط مراقبان سلامت، دندان‌پزشکان و بهورزان ارائه می‌شود.
عاشق معلی دندان‌پزشک، نیز با اشاره به فواید وارنیش فلوراید گفت: فلوراید به استحکام دندان‌ها کمک می‌کند و می‌تواند از پیشرفت پوسیدگی‌های کوچک دندان در کودکان جلوگیری کند.
وی با تأکید بر رعایت نکات بهداشتی پیش از انجام این روش افزود: دانش‌آموزان باید پیش از دریافت وارنیش فلوراید مسواک زده باشند و پس از آن نیز به مدت دو تا سه ساعت از خوردن مواد غذایی و شستن دهان خودداری کنند تا فلوراید حداکثر تأثیر خود را داشته باشد.
عاشق معلی با بیان اینکه فلوراید ماده‌ای معدنی و طبیعی است که در آب آشامیدنی و بسیاری از مواد غذایی وجود دارد، گفت: در این طرح از فلوراید با غلظت بالاتر و در محدوده مجاز برای کودکان استفاده می‌شود.
این دندان‌پزشک با اشاره به اجرای این برنامه برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی ادامه داد: اگرچه این طرح بیشتر برای کودکان دبستانی اجرا می‌شود، استفاده از فلوراید برای سایر گروه‌های سنی نیز مفید است؛ به‌ویژه اینکه دندان‌های دائمی کودکان در این سن در حال رویش


نظرات شما