يکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵

اجتماعی

رکورددار بارش در استان بوشهر مشخص شد

رکورددار بارش در استان بوشهر مشخص شد
خبر یزد - برنا/ مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر از ثبت ۶۰ میلیمتر بارندگی در دیلم و ۵۰ میلیمتر در گناوه و بوشهر خبر داد و گفت: بارش‌های بامداد و صبح امروز موجب ...
  بزرگنمايي:

خبر یزد - برنا / مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر از ثبت ۶۰ میلیمتر بارندگی در دیلم و ۵۰ میلیمتر در گناوه و بوشهر خبر داد و گفت: بارش‌های بامداد و صبح امروز موجب آبگرفتگی معابر و قطع برق پنج روستا شده است
بارش‌های بامداد و صبح امروز در استان بوشهر، در شهرستان دیلم به ثبت ۶۰ میلیمتر بارندگی منجر شد و در کنار آبگرفتگی معابر، برق پنج روستا در شهرستان‌های دیلم و بوشهر نیز قطع شد.
کورش دهقان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر، با اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس داده‌های ایستگاه‌های باران‌سنجی، پس از دیلم، شهرستان‌های گناوه و بوشهر هر کدام با ثبت ۵۰ میلیمتر بارندگی بیشترین میزان بارش را داشته‌اند.
وی با اشاره به تداوم فعالیت سامانه بارشی افزود: این سامانه تا عصر امروز در استان فعال خواهد بود و بارندگی ادامه دارد؛ از فردا نیز بارش‌ها به‌صورت پراکنده و رگباری در نقاط مختلف استان پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر درباره پیامدهای بارندگی‌های اخیر گفت: آبگرفتگی معابر و خیابان‌ها و اختلال در خطوط توزیع برق از جمله مشکلات ایجادشده در پی بارش‌ها بوده است.
دهقان با بیان اینکه برق سه روستا در شهرستان دیلم و دو روستا در شهرستان بوشهر قطع شده است، افزود: کارکنان شرکت توزیع نیروی برق استان برای رفع مشکل و برقراری مجدد جریان برق وارد عمل شده‌اند.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت راه‌های استان تأکید کرد: همه محورهای مواصلاتی استان بوشهر باز است و تردد جاده‌ای در هیچ‌یک از نقاط استان با مشکل مواجه نیست.


نظرات شما