خبر یزد - ورزش 3 /یحیی گلمحمدی بازی روز گذشته پیکان و نساجی را نیز از نزدیک تماشا کرد و برنامه حضور در مسابقات مختلف برای این سرمربی ۵۵ ساله ادامه دارد.
هفته گذشته قرارداد یحیی گلمحمدی با فدراسیون فوتبال برای تصدی پست هدایت تیم امید منعقد شد. این سرمربی باتجربه بعد از یک دوره کوتاه حضور در فوتبال عراق، به پیشنهاد فدراسیون برای سرمربیگری تیم امید پاسخ مثبت داد و به ایران بازگشت. یحیی گلمحمدی در همان نشست اول خبری تأکید کرد که قصد دارد مسابقات لیگ برتر را از نزدیک تماشا کرده و بدین ترتیب خودش در مسیر شناسایی و یافتن استعدادهای جدید در لیگ برتر نقشآفرینی کند.
یحیی بلافاصله بعد از آغاز کار خود به همراه محمد عسگری و مصطفی صداقت، به قزوین سفر کرده و مسابقه شمسآذر برابر نفت آبادان را تماشا کرد. او ساعاتی بعد راهی اصفهان شد و تماشاگر بازی تماشایی و پرگل سپاهان و ملوان نیز بود. اما روز گذشته این سرمربی ۵۵ ساله در ورزشگاه دستگردی حضور یافت و تقابل دو تیم پیکان و نساجی را از نزدیک نگاه کرد.
به این ترتی، یحیی در حدود یک هفته، بازی شش تیم لیگ برتری را از نزدیک دیده و این مسئله نقش مهمی در فهرست اعلامشده توسط این سرمربی برای اردوی روزهای آینده دارد. امشب اولین فهرست تیم امید تحت هدایت یحیی گلمحمدی اعلام میشود و بلافاصله اردوی یکهفتهای در تهران آغاز خواهد شد. علیرغم برخی شایعات، بازی دوستانهای برای تیم امید تا این لحظه در نظر گرفته نشده و در این اردو تنها شاهد برگزاری تمرینات زیر نظر کادر فنی جدید خواهیم بود.