خبر یزد

آخرين مطالب

تسهیلات 18 هزار میلیارد ریالی دولت برای رونق گردشگری کشور منطقه آزاد کیش

تسهیلات 18 هزار میلیارد ریالی دولت برای رونق گردشگری کشور
  بزرگنمايي:

خبر یزد - وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: دولت برای حمایت از بخش گردشگری کشور پرداخت 18 هزار میلیارد ریال تسهیلات را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش ، علی اصغر مونسان عصرشنبه 25 اردیبهشت در بازدید از دو هتل درحال ساخت در بخش غربی جزیره کیش با اشاره به تاثیرات منفی شیوع کرونا برصنعت گردشگری جهان گفت : تمام کشورهای دنیا از گزند این ویروس در امان نبودند و پیش بینی می شود تابستان امسال این صنعت پس از واکسیناسیون عمومی در بسیاری از کشورها از جمله ایران تا حدودی به روال عادی خود برگردد.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه دولت برای حمایت از بخش گردشگری کشور پرداخت 18 هزار میلیارد ریال تسهیلات را در دستور کار خود قرار داده است اظهار داشت : تا کنون حدود 67 درصد ازاین تسهیلات به میزان 12 هزار میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده و 6 هزار میلیارد ریال نیز در روند پرداخت قراردارد.
وی خسارات ناشی از شیوع همه گیری ویروس کرونا دربخش های گردشگری کشور را در 15 ماه گذشته حدود 220 هزار میلیارد ریال اعلام کرد .
وزیر میراث فرهنگی، گردشگی و صنایع دستی توسعه گردشگری را از جمله برنامه های دولت تدبیر و امید برشمرد و افزود: حذف روادید سفر بین کشورهای مختلف از جمله این برنامه ها بوده که روادید بین ایران باکشورهای عمان وچین نیز به صورت یک طرفه حذف شد.در چند روز آینده نیز با سفر به روسیه برای حذف روادید بین ایران و روسیه به صورت دوطرفه مذاکره خواهیم کرد.
مونسان برابرشدن میانگین خروج مسافر داخلی از کشور با میانگین ورود مسافر خارجی درسال1398 برای نخستین بار درکشور را نتیجه تلاش هشت سال گذشته عنوان کرد و گفت : آمارمسافران خروجی سال97حدود10میلیون نفربودکه با کاهش 20درصدی درسال98 به 8 میلیون رسید .درمقابل ورود مسافران خارجی هم در این مدت از چهار میلیون و 600 هزار نفر به هشت میلیون و 800 هزار نفر افزایش یافت .
وی با اشاره به اینکه سند جامع گردشگری کشور در سال های گذشته تدوین و تصویب شده است افزود: هم اکنون با سازمان جهانی گردشگری در حال تدوین برنامه عملیاتی گردشگری کشور هستیم که در این طرح نیاز سنجی توسعه این صنعت در عرصه بین المللی برنامه ریزی می شود.
مونسان اظهارداشت: انتظار می رود این طرح مکملی برای سند جامع گردشگری باشد و با استقبال سرمایه گذاران و فعالان گردشگری کشور همراه باشد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی روز شنبه برای دیدار با سرمایه گذاران و فعالان عرصه گردشگری کیش و بازدید از چند طرح گردشگری شامل مرمت کاخ مرجان، هتل های آسمان، پالاس، گرند ملیا و سپنتا گشت به جزیره کیش سفر کرده بود.
از میان آثار و بناهای تاربخی جزیره کیش 6 اثر از جمله شهر تاریخی حریره، کاخ مرجان، بازار فرانسوی ها، کاخ الیت، مسجد امیر و ماشه در فهرست آثار تاریخی کشور ثبت شده است.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/190851/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محافظت شربت سرفه از مغز در برابر زوال عقل!

خاطره جالب رضا شکاری از بازی مقابل پرتغال و شکست عجیب مقابل زامبیا

بازسازی تیم قطری با سرمربی سابق سپاهان

مربی تیم ملی اسکیت بانوان مشخص شد

مهاجم پرسپولیس در ترکیه رشوه داد!

یادواره شهدای اقتدار و دانشمندان هسته ای در میبد

یزد، آماده برگزاری آئین سنتی عزاداری 13 محرم

برقراری 500 پرواز در یک روز

تداوم کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 87 هزار تومان بازگشت

تمرینات رئال مادرید پیش از بازی با پاری‌سن‌ژرمن

مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

سنگ‌تمام یزدی‌ها؛ کمک یک میلیارد تومانی در گلریزان حسینی

نرخ سود فروش اقساطی واگذاری‌ها 23 درصد اعلام شد

برگزاری سوگواره «شب غریبانه» در بافق

طراحی کودی بیولوژیک برای بهبود عملکرد نعناع و خواص دارویی آن

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

دبیر: منافقان از ایران اینترنشنال و BBC خطرناکترند

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

حضور پر شور مردم استان یزد در آیین‌های عزاداری، جلوه‌ای از پیوند ناگسستنی آن‌ها با فرهنگ عاشورا است

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

بانک مرکزی: تبلیغات پرداخت وام در فضای مجازی کلاهبرداری است

شوک بزرگ در والیبال لهستان

جوانان کشتی ایران به دنبال سکوی آسیا

شاگرد عطایی در آغوش رئیس جمهور فرانسه!

تب دما در یزد پایین آمد

اجتماع باشکوه بانوان زینبی در بیت‌الحسین مهریز

نکاتی طلایی برای خرید هوشمندانه بلیط هواپیما

بیت‌کوین در رشد قیمت بی‌رقیب شد

افزایش میزان وصول چک‌ها در اردیبهشت‌ماه

دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی افزایش یافت

«لاکهید مارتین» به داد «ناسا» می‌رسد

تراکتور وضعیت بهتری نسبت به مدعیان دارد

ستاره فرانسوی غایب دیدار با ایران

تنیسورهای راه‌ یافته به مرحله یک‌ چهارم نهایی ویمبلدون

فرمول یک پرفروش‌ترین فیلم تاریخ اپل شد

آغاز دور جدید اردوی تیم ملی تفنگ در تهران

سرمربی تیم ملی تکواندو: غیبت در یونیورسیاد لطمه بزرگی به ما می‌زند

حواشی ادامه‌دار فدراسیون اتومبیلرانی در انتخابات کمیسیون‌ها

تیم ملی و تمرین خوشحالی صعود!

شور و شعور حسینی بافقی ها در دهه اول محرم

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

90 درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

چرا انتخاب کف‌پوش مناسب، کلید ایمنی و دوام در محیط‌های صنعتی است؟

بخشودگی صددرصدی جرایم بیمه شخص ثالث تیر 1404

طلای جهانی از حرکت بازماند

11 میلیون خانوار هنوز در سامانه املاک ثبت‌نام نکرده‌اند

ثبت ملی مدرسه مریم یزد

شیر شتر شدت آسم را کاهش می‌دهد

روانخواه هافبک سپاهان را به تیم امید فراخواند