خبر یزد

آخرين مطالب

امام جمعه یزد: مسوولان نهادها عامل ارتکاب جامعه به گناه نباشند سياسي

امام جمعه یزد: مسوولان نهادها عامل ارتکاب جامعه به گناه نباشند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - یزد- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با انتقاد از اینکه مسوولان برخی نهادها خواسته یا ناخواسته زمینه‌ساز ارتکاب گناه در جامعه می‌شوند، گفت: تمامی دستگاه‌ها باید ضمن فراهم کردن زمینه رفاه، تفریح و آسایش مردم، معنویت و اخلاق جامعه را نیز در نظر بگیرند.

به گزارش ایرنا، آیت الله محمدرضا ناصری یزدی روز پنجشنبه افتتاح همزمان چهار پروژه عمرانی در یزد با اشاره به فلسفه انجام فعالیت های عمرانی در اراضی « کاریزبوم» یزد ، افزود: این فضا به منظور ایجاد درآمد برای تامین هزینه‌های خطوط انتقال آب به یزد ایجاد شد، امیدواریم در کنار این مهم، در فضای یادشده به نحوی طراحی و برنامه ریزی شود، که مشکلی از مشکلات جامعه حل و بخشی از نیازهای مردم نیز تامین شود.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد مراکز فرهنگی اعم از مسجد، فرهنگسرا و فضاهای مذهبی و فرهنگی و توسعه آن در مناطق مختلف تصریح کرد: جایگاه آموزش، فرهنگ دینی و برنامه های اخلاقی و تربیتی در همه فضاهای جدید نیز باید مدنظر مسوولان امر قرار گیرد.
امام جمعه یزد در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه بازگشت همه به سوی خداوند متعال است خاطرنشان کرد: خداوند متعال زندگی را به گونه ای طراحی کرد که ما از سوی خدا می‌آییم و به سوی خدا باز می‌گردیم و در این مسیر باید راه کمال را طی کنیم و کمال انسانیت نیز در مسیر قرب الهی است.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان یزد با بیان اینکه نظام اسلامی نیز بر پایه کمال انسانی برنامه ریزی شد، تصریح کرد: بیرون آمدن از زیرنظام سلطه غرب در راستای کمال انسانی است و وظیفه همه است که هم خود و هم دیگران را از بدبختی و فساد، غرور، ظلم و ستم نجات دهند و به عزت انسانی برسانند.
وی با تاکید بر اینکه جامعه باید در مدار اخلاق باشد افزود: چنین جامعه ای باید غنی از عزت، نشاط، شادابی، ایمان، معنویت، تفریح سالم و خوراک معنوی باشد و این مهم در سایه گسترش مراکز و فضاهای آموزشی و دینی و استفاده از استادان و افراد تاثیرگذار برای هدایت جامعه محقق می شود.
وی با تاکید بر اینکه دین اسلام، مروج اخلاق و نشاط و شادابی است ،ادامه داد: این خواسته استکبار جهانی است که ما را از دین و اعتقاداتمان جدا کند و مردم به ویژه جوانان را به سمت کارهای پوچ و بی معنا هدایت کند در حالی که پیشرفت کشور مرهون دین و اخلاق است.
نماینده ولی فقیه در استان یزد تاکید کرد: صهیونیست‌ها و استکبارجهانی نمی خواهند جامعه ما برگرفته از رویحه انقلابی و دینی باشد بلکه آنها می‌خواهند جامعه ما جامعه‌ای خمود، بی‌حال، محتاج و وابسته و لاابالی باشد تا از این طریق بتوانند ما را تحت سیطره و تسلط خود درآورند.
وی افزود: به برکت انقلاب اسلامی و ترویج اخلاق و تلاش برای عزت جامعه، کشور رشد کرد و در حوزه های مختلف از صنایع تا کشاورزی، به جایگاه خوبی رسید،گرچه عده ای با حرف‌های پوچ و نظرهای غیرکارشناسی تلاش می کنند ما را تحت تسلط خود نگه دارد اما به برکت انقلاب و تلاش جوانان مومن و متعهد، در مسیر پیشرفت قرار گرفتیم.
ناصری یزدی تصریح کرد: برخی به ظاهر کارشناس و برخی مهندسان خودباخته، نظرهایی در مورد صنعت و کشاورزی و اداره جامعه می دهند که این نظرها در راستای مستعمره کردن ایران است و می خواهند با بزرگ جلوه دادن اقدامات خارجی‌ها و ضعیف نشان دادن توان داخلی، کشور را به سمت وابستگی پیش ببرند.
امام جمعه یزد تاکید کرد: ما می‌توانیم و باید بتوانیم که کشور را با فعال کردن بخش دانش بنیان در صنعت و کشاورزی به سمت پیشرفت‌های بزرگتر هدایت کنیم و در این مسیر اطمینان داشته باشید که هر که ایمانش قوی‌تر و اعتقادش به خدا بیشتر باشد، خدمتگذاری او به جامعه بیشتر است زیرا حتی علم بدون ایمان نیز برای برخی افراد تعهد به دنبال ندارد و کشور و مردم خود را رها می‌کنند و خدماتشان را به خارجی‌ها ارایه می دهند.
وی اظهار کرد: در کشور ما کارهای بزرگی از سوی جوانان مذهبی و با اخلاق انجام شدو بر این اساس همچنان در برابر آمریکا می ایستیم زیرا آمریکا و غرب می داند که دیگر از نظر نظامی حریف ایران نیست و در تلاش برای ایجاد مشکلات در زمینه‌های دیگر از جمله اقتصاد و اخلاق هستند که با توکل به خدا و همراهی و دلسوزی جوانان متعهد، مومن و انقلابی، در این زمینه نیز دشمن را ناامید می کنیم.
امام جمعه یزد تاکید کرد: پیشرفت و تکنولوژی و علم زمانی ارزش دارد که در کنار عزت و کمال انسان باشد بنابراین همه باید در این مسیر گام بردارند.
همچنین مدیرعامل یکی از نهادهای دست اندرکار تامین هزنیه های آبرسانی به یزد گفت: در صورت صدور مجوز مرحله «ج» واگذاری باغ ویلاهای فاز اول مجتمع کاریزبوم در سال‌های 1400 تا 1401 می‌توان 1200 میلیارد تومان به طرح‌های انتقال آب استان کمک کرد.
مجید نصیری با اشاره به آغاز فعالیت این موسسه از سال 1372 با هدف تامین منابع مالی طرح‌های انتقال آب به یزد افزود: مساحت نهایی مجتمع کاریزبوم که در مجاورت جاده یزد به تفت قرار دارد، افزون بر 2 هزار هکتار است که در قالب سه مرحله به مساحت هر مرحله حدود 700 هکتار واگذار می‌شود.
وی اظهار داشت: مرحله اول مجتمع 760 هکتار است که در آن هشت پردیس از جمله ورزشی، تندرستی، تجاری ، خدماتی، تفریحی و گردشگری باغ ویلایی و فرهنگی تعریف شد.
نصیری درآمد حاصل از فروش اراضی را تاکنون سه هزار و 500 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: 45 درصد آن در بحث آب اعم از انتقال، مطالعات، کمک به بازسازی و نگهداری خط انتقال، کمک به شرکت آب منطقه‌ای و ساخت تصفیه‌خانه تکمیلی و مخازن آن هرینه شد.
نصیری اضافه کرد: 42 درصد صرف زیرساخت‌های مجموعه که بخشی از آن برای 2 هزار هکتار نهایی کاریزبوم و بخشی برای مرحله اول هزینه شد و 12 درصد هم در زمینه های سرمایه‌گذاری، ساخت و ساز و خرید ماشین‌آلات و هزینه های جاری به مصرف رسید.
وی با اشاره به تامین 30 درصد از منابع مالی مورد نیاز طرح آبرسانی به استان از کوهرنگ، گفت: اگر این طرح‌ اجرا نشده بود امروز یزد در تامین آب شرب مورد نیاز با مشکلات عدیده‌ای مواجه بود.
وی همچنین از طرح‌های در دست اقدام این موسسه که کوثر نام دارد، را انجام مطالعات انتقال آب از دریای عمان با اختصاص 250 میلیون مترمکعب آب در سال خبر داد و با اشاره به مراحل پایانی این مطالعات، گفت: در همین رابطه پیگیر تامین زمینی به وسعت 300 هکتار در شهر جاسک برای آبگیری از دریای عمان هستیم که البته این آب برای مصارف پربازده در بخش کشاورزی و صنعت تامین می‌شود.
نصیری از پیگیری طرح انتقال آب یزد از «خرسان » برای تامین آب مورد نیاز شرب مردم یزد با وجود این که وزارت نیرو مسوولیت اجرای آن را برعهده دارد نیز خبر داد و اظهار کرد: تصفیه‌خانه تکمیلی پساب یزد و آغاز عملیات اجرایی ساخت مخزن متعادل ساز و خط انتقال پساب از اس.بی.آر(S. B. R) به مخزن یادشده با مشارکت موسسه و شرکت پیشگامان سرب و روی مهدی آباد از دیگر طرح‌هاذکر کرد.
در این مراسم چهار طرح عمرانی با اعتبار سه هزار میلیارد ریال همزمان در کاریزبوم یزد بهره برداری شد.
برچسب‌ها
یزد امام جمعه یزد آبرسانی آیت الله محمدرضا ناصری بهداشت و سلامت

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/191501/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جوکار پای درد دل اهالی محله مصلی عتیق امام زاده جعفر یزد نشست

هفته‌ای گرم در انتظار یزدی‌ها

آئین ولادت امام زاده عبدالله بافق برگزار شد

از کتاب شهر من بافق رونمایی شد

کمبود 100 نیروی آتش نشان در یزد

برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در بافق

اجرای پویش مهربانی اهدای جهیزیه در بافق

هوای استان یزد گرمتر می‌شود

صدور مجوز واحد آلاینده در حوزه عقداتا مهریز ممنوع شد

34 درصد مرگ یزدی‌ها به دلیل سکته/ارائه خدمات رایگان خطرسنجی سکته قلبی و مغزی در استان

افزایش 2 برابری درآمدهای سنگ آهن بافق با راه اندازی کارخانه آهن اسفنجی

شرکت‌های یزدی روی ریل گردشگری

هفته وحدت بهترین فرصت برای شناساندن قران به جهانیان است

نگفته‌های سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از حادثه پلاسکو/ پیگیری شهردار تهران برای حل مشکل بیمه آتش‌نشانان پایتخت

ناگفته‌های سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از حادثه پلاسکو/ پیگیری شهردار تهران برای حل مشکل بیمه آتش‌نشانان پایتخت

ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران در انتظار صدور بخشنامه جدید/ از تحقق ترمیم حقوق استقبال می‌کنیم

نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در بافق دایر شد

توزیع کمک به بیش از 2 هزار خانواده نیازمند در هرات

هنوز هیچ نقطه‌ برای احداث آرامستان جدید تهران تأیید نشده است/ انتخاب نهایی بعد از طی مراحل کارشناسی و تصویب شورا

کاهش 71 درصدی آمار حوادث ناشی از کار در یزد

هنرستان جوارکارخانه شیشه در اردکان راه‌اندازی شد

7 هزار کنتور خراب در استان یزد تعویض شد

جشنواره «بانوی یزدی توانمند امروز» در یزد برگزار می‌شود

بیست و هفتمین اهدای عضو سال جاری در یزد رقم خورد

خدمات رایگان خطرسنجی سکته قلبی و مغزی در یزد ارائه می‌شود

ساخت 30 هزار واحد پارکینگ در تهران

ثبت روزانه 3 هزار تماس با آتش‌نشانی در تهران/ وزارت کشور برای رفع مشکل سختی شغل آتش‌نشانان اقدام کند

اعمال سختی شغل آتش‌نشانان را پیگیری می‌کنیم/ اقدام خلاقانه شهرداری در کلنگ‌زنی چهار هزار و 500 واحد مسکونی برای آتش نشانان

میزان بهره‌وری باید در تمام دستگاه‌های اجرایی یزد افزایش یابد

غبار روبی مزار شهدا در مهردشت ابرکوه+تصویر

اولین پایگاه آموزشی فوریت‌های پزشکی در استان یزد افتتاح شد

گله مندی کماندار مطرح کشور از بی توجهی بعضی از مسئولان

محفل بزرگ قرآنی «چلچراغ آیه‌ها» در یزد برگزار می‌شود

داور جوان بافقی چشم AFC را گرفت!

قدردانی‌ مدیرعامل منطقه آزاد کیش از زحمات دکتر محمدرضا رضانیا، رئیس مرکز بهداشت کیش

کیشوندان شیعه و سنی قرن‌هاست که خویشاوندند

600 رزمنده و پیشکسوت دفاع مقدس در بهاباد تجلیل شدند

گردهمایی رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس بهاباد برگزار شد

گشت‌وگذار پاییزی آهوها در منطقه حفاظت شده کالمند بهادران مهریز

جوابیه باغ کتاب درباره افتتاح سینما روباز به خبر منتشر شده در شبکه شرق و خبرآنلاین

آراستگی محورهای منطقه 13 با اجرای طرح پنجشنبه‌های نگهداشت شهر

دفاع مقدس، تبلور رشادت و تجلی شهادت

اجرای پاکسازی و نظافت و لایروبی بیش از هزار متر مسیل قوری‌چای در منطقه 21

جزئیات آتش‌سوزی در یک انبار در بزرگراه صدر

رونمایی از اتوبوس‌های نو در پایتخت

بازدید رایگان آتش‌نشان‌ها از برج میلاد

ارائه تخفیف بلیت‌های بازدید از برج میلاد در هفته گردشگری

2 هکتار اراضی و 35 باب سوله غیر مجاز در منطقه 19 رفع تخلف شد

افزایش تخت‌های ویژه آی‌سی‌یو در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی یزد

33 هزار قوطی شیر خشک تا هفته آینده در یزد توزیع می‌شود