خبر یزد

آخرين مطالب

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران

78 هزار خانوار در منطقه دوازده شهر تهران 2 بار غربالگری شده اند شهرداری تهران

78 هزار خانوار در منطقه دوازده شهر تهران 2 بار غربالگری شده اند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - شهر: فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: 78 هزار خانوار در منطقه دوازده شهر تهران 2 بار تا کنون مورد غربالگری بهداشتی قرار گرفته اند و بیش از 2 بار پکیج های بهداشتی به شهروندان با توجه به موقعیت این منطقه داده شده است.

به گزارش شهر، آیین افتتاح و بهره برداری از مرکز واکسیناسیون تجمیعی منطقه 12 با حضور علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فرمانده ستاد مقابله با کرونای شهر تهران - الهام فخاری، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران - علی محمد سعادتی، شهردار منطقه 12 و امیرعلی فریدن فر، رئیس مرکز بهداشت شرق تهران برگزار شد.
علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیریت مقابله با کرونا کلانشهر تهران در مراسم افتتاح مرکز واکسیناسیون تجمیع کووید _ 19 در منطقه 12 تهران گفت: امروز برای دومین بار در حال افتتاح یک مرکز واکسیناسیون تجمیعی دیگر در منطقه 12 قلب تاریخی تهران هستیم.
او تاکید کرد: اقدامات فرهنگی، اجتماعی در این منطقه در حال انجام است. از مختصات مهم این منطقه تراکم جمعیتی، مسکونی، اداری و تجاری آن است. به دلیل بافت جمعیتی ساکن در این منطقه و سرانه حداقلی آن، منطقه 12 از تراکم جمعیتی بالایی برخوردار است.
فرمانده ستاد مدیریت مقابله با کرونا کلانشهر تهران اظهار کرد: با افتتاح این مرکز، چهارمین مرکز واکسیناسیون در منطقه 12 افتتاح شد. شهرداری منطقه 12 برای ایجاد مرکز واکسیناسیون 4 نقطه را جایابی کرده است که حتما مراحل افتتاح و بهره برداری آن ها پیگیری خواهد شد.
او گفت: مراکز تجاری، خصوصا بازار تهران شرایط متفاوتی دارد که در فرآیند واکسیناسیون آن نیز باید از مدل های واکسیناسیون متفاوتی استفاده شود. یکی از از مناطقی که به صورت پیشتازانه به کمک بسیج و کادر درمانی، بهداشتی توفیق بسیاری در خصوص واکسیناسیون داشته است، منطقه 12 است.
فرمانده ستاد مدیریت مقابله با کرونا کلانشهر تهران با اشاره به اقدامات انجام شده در طرح شهید سلیمانی در منطقه 12 افزود: پوشش 100 درصدی در رابطه با بیماری یابی انجام شده و همچنین تستهای سریع PCR به صورت روزمره انجام شده است. 1200 تست PCR به صورت فوری در منزل برای سالمندان که امکان حضور در مراکز بهداشتی را نداشتند انجام شده است‌.
علیرضا زالی در پایان تاکید کرد: 78000 خانوار در منطقه دوازده 2 بار تا کنون مورد غربالگری بهداشتی قرار گرفته اند و بیش از 2 بار پکیج های بهداشتی به شهروندان با توجه به موقعیت این منطقه داده شده است.
او در ادامه گفت: امروز واکسیناسیون افراد 70 سال به بالا انجام خواهد شد. سالمندان می توانند در سایت salamat.gov.ir ثبت نام کنند تا فرایند واکسیناسیون آن ها انجام شود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران درخصوص واکسیناسیون گروههای سنی دیگر گفت: برای واکسیناسیون گروه‌های سنی بعدی هیچ تاریخی در نظر گرفته نشده است. اگر افراد بالای 80 سال همچنان برای فرایند واکسیناسیون مراجعه کنند حتماً واکسینه خواهند شد.
زالی گفت: سهمیه واکسن همه گروه ها محفوظ است و واکسن افراد بالای 70 سال در تهران دپو شده است.
او درباره مراکز واکسیناسیون تجمیعی در تهران بیان کرد: هدف گذاری ایجاد 80 مرکز تجمیع در تهران است و امروز 60 مرکز واکسیناسیون تجمیعی در تهران وجود دارد و در در روزهای آینده شاهد افتتاح این مراکز واکسیناسیون تجمیعی خواهیم بود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: همه سازمان ها مانند آموزش و پرورش، جمعیت هلال احمر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، و سازمان تربیت بدنی در شکل گیری این مراکز واکسیناسیون همکاری داشته‌ اند.
او درخصوص واکسیناسیون سالمندان اظهار کرد: حدود 60 درصد از افراد بالای 75 سال و 85 درصد از افراد بالای 80 سال واکسینه شدند. امروز افراد بالای 70 سال که در زمره گروه‌های پرخطر هستند نیز واکسینه می شوند. با شناسایی های که صورت خواهد گرفت بقیه گروه ها نیز واکسینه خواهند شد. گروه های هدف دیگر که در انتظار واکسیناسیون هستند و تعداد آنها از دیگر گروه های واکسینه شده بیشتر است طبق برنامه ریزی های انجام شده واکسینه خواهند شد.
زالی ضمن قدردانی از شورای اسلامی شهر تهران - سعادتی شهردار منطقه 12 - امیرعلی فریدون فر، رییس مرکز بهداشت شرق تهران و سرهنگ لطفی گفت: شورای شهر در شکل گیری اهداف پیش رو ما را یاری می کنند. امیدوارم با هدف گذاری های منطقی به خصوص برای گروه‌های سنی پرخطر شاهد کاهش ابتلا به ویروس کرونا باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/192696/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فعالیت بزرگترین نیروگاه خورشیدی تجمیعی ـ حمایتی کشور در اشکذر

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی ویژه جوانان

اما و اگر‌های ادغام دو مدرسه در یزد

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

کارخانه تولید عناصر نادر خاکی در مروست راه اندازی می‌شود

سهمیه‌ای که بر باد رفت

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

پیگیری جدی مشکلات قشر کارگری در اولویت برنامه‌های استان

یک سوم ظرفیت بارگیری کل کشور در یزد

آغاز همکاری بیمه دی و فدراسیون فوتبال از امروز

نظام ارجاع و پزشک خانواده؛ فرصت ازدست‌رفته 20 ساله

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

نظارت بر اتباع و اجرای فاکتور الکترونیک در دستور کار قرار گرفت

پیشرفت‌های اقتصادی استان یزد مرهون تلاش‌های قشر زحمتکش کارگران

یزد، سفیر فرهنگی حسینیه ایران در اربعین است

سازماندهی ظرفیت‌های مردمی و خصوصی در قرارگاه "ایران من" برای مدیریت بحران

درخواست اساتید دانشگاه‌ها برای فرصت سازی از تهدید‌ها و تقویت راهبرد مقاومت

ثبت‌نام سرویس مدارس در یزد تا پایان تیرماه ادامه دارد

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

پیاده رو خیابان مهدی اردکان مناسب سازی می‌شود

توجه جدی مردم به هشدارها در زمینه فرونشست کوچه در محله ابوالمعالی یزد

تسهیلات بانکی مسکن کارگری استان یزد حل و فصل می‌شود

نخستین کارخانه فرآوری عناصر نادر خاکی استان یزد در مروست احداث می شود

مشارکت شرکت گچ بری یزدی در آزادی زندانیان

نشست هم‌اندیشی موکب‌داران یزدی

قدردانی و حمایت از خیرین در راس برنامه‌های مدیران استان قرار گیرد

توسعه شهری زیر ذره‌بین کمیسیون ماده 5

بسته‌های حمایتی برای جوانی جمعیت کلید خورد

تأکید بر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یزد

راهکاری نوین برای حمایت از نیازمندان با نگاهی به آینده

برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری 26 و 27 تیرماه در استان یزد

راه‌اندازی ایستگاه دوم هواشناسی در بافق

رهروان واقعی سیره شهدا باشیم

جنبه مردمی انقلاب مردم را پای‌کار ایران نگه‌داشت

تقویت اتحاد و وفاق ملی در کشور نتیجه جنگ 12 روزه

همبستگی مردم در جنگ 12 روزه مرهون ترویج روحیه ایثار و شهادت در جامعه

اهمیت «فعالیت‌های اجتماعی» در مسیر بهبود آمارهای فرزندآوری در استان

🎬بازدید استاندار یزد از مخازن ذخیره آب شرب یزد

برگزاری محفل قرآنی به سوی فتح در یزد

طنین صدای شعر وطن در یزد

🎬بازدید استاندار یزد از اداره کل امور مالیاتی استان

🎬قدردانی از 30 دهیار برتر استان در نشست تجلیل از دهیاران یزد

مهر و موم همه‌ی واحد‌های ضایعاتی سطح شهر یزد

مادران باردار و کودکان زیر یکسال در خط اول دریافت خدمات هستند

انتصاب «سرپرست اداره‌کل امور مشاورین وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی»

اوقات شرعی سه شنبه 24 تیرماه 1404 به افق یزد

خادمیاران دهستان کذاب، در چایخانه امام رضا (ع) پذیرای زائران هستند

موکب‌هایی با عطر خدمت و محبت به سیدالشهدا (ع)

استخر‌هایی که همچنان قربانی می‌گیرد

لزوم افزایش کیفیت نان همراه با افزایش قیمت