خبر یزد

آخرين مطالب

سرپرست معاونت علمی رییس جمهور: اهمیت حوزه دانش بنیان برای دولت و بخش خصوصی آشکار است علمي

سرپرست معاونت علمی رییس جمهور: اهمیت حوزه دانش بنیان برای دولت و بخش خصوصی آشکار است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش ایرنا ، روح الله دهقانی فیروزآبادی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در یزد افزود: برای زیست بوم علم و فناوری و نوآوری کشور در سال های گذشته تلاش های فراوانی انجام و زیرساخت‌های مناسبی در این زمینه ایجاد شده است.
وی خاطر نشان کرد: عملیاتی و به نتیجه رساندن محصولات دانش بنیان نیازمند جریان سازی است و اکنون وقت عمل و تولید محصول و نتیجه‌گیری از سرمایه گذاری های انجام شده در حوزه دانش بنیان در کشور است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دهقانی فیروز آبادی تصریح کرد: امروز با تلاش 9 ساله مدیران حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، باور نیاز کشور به صنعت دانش بنیان شکل گرفته است و فرصت مناسبی فراهم شده تا بر مبنای نیازها و مسائل داخل کشور، شبکه‌هایی از مجموعه‌های دانش بنیان، دانشگاه ها، صنعت و نهادهای علمی دیگر تشکیل شود و به سمت حل مسائل کشور سوق یابد.
این مسوول خاطرنشان کرد: برخی استان‌ها در زمینه توسعه حوزه دانش بنیان پیشرو هستند و یکی از سیاست‌های کلان معاونت علمی و فناوری این است توسعه استانی در راستای حفظ نخبگان و ذخایر ژنتیکی در استان ها جدی گرفته شود و زیست بوم به نحوی گسترش پیدا کند که نخبگان بومی، به زندگی در شهر خودشان علاقه مند شوند به دلیل اینکه افراد بومی نسبت به مسائل منطقه خود آشنایی بیشتری دارند و می‌توانند مسائل شهر خود را به شکل بهتری حل و فصل کنند.
دهقانی فیروز آبادی تصریح کرد: نخبه پروری از ویژگی های شاخص استان یزد است و در زمینه شرکت دانش بنیان این استان موفقیت های خوبی را کسب کرده است.
سرپرست معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری امروز برای شرکت در نشست شورای فناوری یزد به این استان سفر کرد.
برچسب‌ها شرکت دانش بنیان یزد استاندارد

خبر یزد

منبع: ایرنا
اخبار استان یزد
اخبار یزد
کلیدواژه: شرکت دانش بنیان یزد استاندارد شرکت دانش بنیان یزد استاندارد
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد 36058004 را به همراه موضوع به شماره 100010022100 پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/235663/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کلید موفقیت درمان‌های غیرتهاجمی نوین برای ترمیم و بازسازی پوست

آلکاراس در جمع بزرگان ویمبلدون

لیگ ملت‌ها؛ موقتا صدر را از ولاسکو گرفتند

تشریح اقدامات رسمی NOC ایران برای انزوای رژیم صهیونیستی

شرایط تمرین زنان بسکتبالیست در کمپ چین

یادواره شهدای رسانه در یزد

پیامدهای قطع همکاری کارگر قبل از پایان قرارداد کاری

کاهش قیمت سیب‌زمینی و پیاز در بازار

نهضت توسعه عدالت آموزشی در صدر پیگیری‌های استاندار

لیست آخرین تغییرات رده سنی‌ها در بازی‌های آسیایی جوانان

مربی وزنه‌برداری: انوشیروانی وعده می‌دهد تا بودجه بگیرد

ساپینتو: برگشتم تا کار ناتمام را تمام کنم

فروشگاه پکیج و رادیاتور در شیراز، گرمایش مدرن در خانه

ویژگی مرموز چت جی پی تی فاش شد

پیشنهاد یوونتوس به ولاهوویچ برای فسخ قرارداد

زمان بازگشت یزدانی به تشک مشخص شد

شانس کم برخی رشته‌های توپی برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی

مذاکره رسمی کادیلاک با شوماخر

طارمی چشم آقای خاص را گرفت

پذیرایی از 60 هزار نفر با کالجوش در شب سیزدهم محرم

ساعت تسویه پایا تغییر کرد

یحیی - صادقی؛ چهارمین همکاری در گرمای اهواز

امیرحسین زارع: حسرت اشتباه در فینال المپیک را می‌خورم

آغاز فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا

دردسر تیم بوکس امید ایران با تصمیم سازمان جهانی

2 اثر تاریخی شهرستان تفت ثبت ملی شد

ثبت حشره خوار کوتوله در شهرستان بافق

آب دریای عمان به اصفهان رسید

تامین 25 درصد گوشت مورد نیاز توسط عشایر

سوییچ ژنتیک برای باز تولید عضو بدن

ابوالقاسم‌پور: انتخاب سرمربی ایرانی بهترین گزینه برای پرسپولیس بود

برگزاری اجتماع عظیم «زینبیون تمدن ساز» در یزد

دلار جهانی روی خوش ندید

بررسی رقبای تیم ملی فوتبال بانوان ایران

ذوالفقارنسب: ساپینتو برای اتمام کار نیمه‌ تمامش به ایران آمده است

واکنش ساپینتو به حضور در استقلال

درستکار: حسن یزدانی در وزن 97 کیلوگرم به کشتی بازمی‌گردد

اوقات شرعی چهار شنبه 18 تیرماه 1404 به افق یزد

داوری طرح‌های ارسالی به دبیرخانه رویداد ملی سپاس آب

خواب زمستانی خودرو در بهار؛ تولید 13.7 درصد کاهش یافت

پیشگیری از عفونت پا در تابستان با جوراب‌های ضدبو نانویی

کدام ورزشگاه‌ها برای میزبانی در لیگ برتر مشکل دارند؟

چالش خطرناک پیش روی تیم ملی والیبال

لغو سوال‌برانگیز انتخابات فدراسیون بدنسازی

خطر در کمین یک میلیون شغل مرتبط با خودرو

اتصال تمامی استان‌های کشور به شبکه ریلی تا سال 1405

صعود دو مدعی دیگر یورو 2025 به یک‌چهارم نهایی

مارسکا: چه فصل درخشانی، چه تیمی دارم!‏

روشن دو استقلالی را به بهشت فرستاد!

اولین تمرین گل‌گهر بدون چند ستاره اصلی