خبر یزد

آخرين مطالب

رئیس سازمان بازرسی شهرداری در برنامه تهران 20:

در برخورد با فساد مماشات نداریم/ عدم اجرای 62 هزار رأی کمیسیون ماده 100 از گذشته شهرداری تهران

در برخورد با فساد مماشات نداریم/ عدم اجرای 62 هزار رأی کمیسیون ماده 100 از گذشته
  بزرگنمايي:

خبر یزد - گودرزی گفت: در کمیسیون ماده 100 بحثی مطرح است که از زمانی که تخلف انجام می‌شود تخلف چگونه برداشت و چگونه رای صادر می‌شود؛ ‌باید تاکید کنم این فرایند معیوب است، زیرا از 30 سال پیش تا به امروز 62 هزار رای ماده 100 اجرا نشده داریم.

به گزارش شهر ، داوود گودرزی رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران در گفت‌وگوی تلویزیونی با برنامه تهران 20 درباره ادغام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: از دید تحولی در ساختار شهرداری تهران چند مجموعه با عملکرد موازی وجود دارد که تمامی آنها متولی سالم سازی هوا هستند.
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران افزود: مجموعه معاینه فنی، اداره محیط زیست و شرکت کنترل کیفیت هوا از جمله مجموعه های شهرداری تهران هستند که به دلیل پراکندگی حیطه خدمت پیشنهاد تجمیع ظرفیت ها مطرح شد تا به این روش یک متولی در این حوزه باشد که بتواند پاسخگوی مردم نیز باشد.
گودرزی تاکید کرد: پیشنهاد ادغام مجموعه ها هنوز در حال بررسی و اگر موضوعی مطرح شده پیرامون همین بررسی است و پس از بررسی در شورای اداری مطرح می شود.
وی با بیان این مطلب که اصل این ادغام خوب است، گفت: هیچ شرکتی در این طرح ادغام منحل نمی شود، اما در مقابل انتقادها به این طرح باید دید در سال های گذشته از این ساختار چه نتیجه گرفتیم؟ ما در شهرداری باید به شکل جدی تر به موضوعات بپردازیم و از شعار فاصله بگیریم.
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران افزود: مدیریت یکپارچه شهری موضوعی است که سالانه پیرامون آن صحبت شده است و ما در این دوره مدیریت شهری با ایجاد قرارگاه ها در موضوعاتی مانند مسکن و آسیب اجتماعی مسئولان دستگاه ها را دور هم جمع کردیم و با تقسیم وظایف کار را پیش بردیم.
گودرزی با تاکید بر این موضوع که هر جا کاری زمین بماند شهرداری به آن ورود می کند، گفت: شهرهای متعددی در جهان هستند که کارهای شهری در آن به شکل یکپارچه انجام می شود و به عنوان مثال شهردار این شهرها مسئول آب، برق، آموزش و … است.
وی ادامه داد: در طول سال های گذشته با ایجاد شرکت های مختلف، توسعه در بخش های زیادی در شهرداری شکل گرفته است و ما موظف هستیم این ساختار درونی را به سمت چابک سازی سوق دهیم، زیرا اگر تجمیع صورت نگیرد انرژی ها از بین می رود و راه برای فرار از پاسخگویی نیز باز می شود.
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران درباره تبدیل وضعیت رانندگان ایثارگر شهرداری افزود: قانون می‌گوید اگر فردی با شرکت های زیر مجموعه و نهادی قراردادی دارد، با استفاده از سابقه ایثارگری می تواند تبدیل وضعیت استخدامی داشته باشد و این طرح شامل حال او می شود.
گودرزی با بیان این مطلب که تعداد کارکنان خودرو سرویس 4 هزار نفر است، ادامه داد: قریب 3500 نفر از کارکنان ایثارگر در حال تبدیل وضعیت قراردادی هستند و پیرامون مشکل رانندگان خودرو سرویس نیز ساعت ها بحث شده است، زیرا این شرکت با فرد قرارداد ندارد و ماشین فرد تحت اجاره است و اگر قانون اجازه دهد برای تبدیل وضعیت آنها نیز اقدام خواهیم کرد.
وی با بیان این مطلب که تلاش ما این است با هماهنگی با شورای شهر به نفع دوستان قانون را تفسیر کنیم، گفت: باید به این موضوع نیز تاکید کنم که در حال حاضر برای تبدیل وضعیت قراردادی رانندگان خودرو سرویس قولی نمی توانیم بدهیم.
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران در تشریح آخرین وضعیت سامانه شفافیت افزود: سایت شفافیت از سال 97 راه اندازی شده است و طبق اسناد قانونی 77 مورد باید در آن بارگذاری شود که تا به امروز 35 مورد بارگذاری و از مابقی موارد باقیمانده نیز برای 5-6 مورد لایحه تنظیم شده اما مشکلی که وجود دارد امکان بارگذاری اطلاعات به دلیل نبود داده وجود ندارد.
گودرزی ادامه داد: در حال اصلاح دیگر موارد و مشکلات موجود در این بخش هستیم و تا پایان سال نیز مابقی موارد قانونی نیز در سایت شفافیت بارگذاری می شود.
رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران درباره اقدامات انجام شده برای بازگرداندن املاک واگذار شده شهرداری به غیر ادامه داد: بازگرداندن املاک و دارایی هایی شهرداری اقدامی است که از ابتدای فعالیت خود در شهرداری به شکل جدی آن را در دستور کار قرار دادیم.
وی با بیان این مطلب که برای شناسایی املاک سامانه جامع املاک احیا و فراخوان هایی نیز داده شد، ادامه داد: به واسطه گستردگی شهرداری، معاملات و تهاتر در شهر، داده های درستی در بخش املاک از دوره پیشین مدیریت شهری در اختیار ما قرار نگرفت و به همین دلیل ما به سمت شفاف سازی در این بخش حرکت کردیم تا ببینیم املاک و دارایی متعلق به شهر کجا قرار دارد و در اختیار چه کسانی است.
وی با تاکید بر این مطلب که در این مسیر به املاک و اموالی رسیدیم که در اختیار افراد غیر بود و 103 ملک نیز تا به امروز برگردانده شده است، گفت: تعداد کل املاک واگذار شده و در اختیار غیر به دلیل نبود اطلاعات آنها موجود نیست و در این مسیر نیز شهروندان می توانند از طریق سامانه 137 گزارشات خود را اعلام کنند.
گودرزی با بیان این مطلب که در برخی از موارد قراردادهای واگذاری املاک به افراد تمام شده است و باید املاک تحویل داده شود، گفت: در یک مورد باغ 5300 متری در منطقه یک و در موردی دیگر پارکینگ هایی در اختیار افراد بود که زمین و ملک برای شهرداری بود که روی آنها نیز اقدام شد و در این مسیر اگر به دستگاه قضایی نیز نیاز باشد به طور حتم از آن استفاده خواهیم کرد و بهره می بریم.
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که ارزش املاک بازپس گرفته شده شهرداری چه مبلغی است؟ افزود: 9500 میلیارد تومان ارزش املاک بازپس گرفته شده در این دوره از مدیریت شهری پایتخت است.
گودرزی در تشریح جزییات پرونده شیان و تصرف اراضی ملی ادامه داد: در دوره گذشته مدیریت شهری تهران یکی از مدیران سابق شهرداری به شکل شراکتی زمینی را تصاحب و برای آن سند تک برگ دریافت می کند و پس از آن پروانه ساختمانی صادر می شود.
وی بیان کرد: در شهرداری تهران اگر فردی سند رسمی داشته باشد و در پهنه مشخص بخواهد پروانه ساختمانی بگیرد طبق طرح تفصیلی اقدام می شود، اما موضوع مهم در این پرونده این است که فرد چگونه توانسته برای زمین متعلق به منابع ملی سند دریافت کند؟
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران افزود: هنوز سابقه فردی که این اقدام را کرده است احصا نشده اما ما در برخورد با فساد در شهرداری مماشات نداریم و تا فرایند دقیق طی نشود، مجوزهای مربوطه نیز صادر نمی شود، زیرا عملکرد ما طبق مر قانون است.
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران پیرامون عملکرد کمیسیون ماده 100 و کمیسیون ماده 5 افزود: در ماده 100 بحثی مطرح است که از زمانی که تخلف انجام می شود تخلف چگونه برداشت و چگونه رای صادر می شود؛ ‌باید تاکید کنم این فرایند معیوب است، زیرا از 30 سال پیش تا به امروز 62 هزار رای ماده 100 اجرا نشده داریم.
گودرزی ادامه داد: برای اصلاح روند فعالیت ماده 100 جلسات متعدد برگزار شده است و طرحی نیز در این زمینه در مجلس است، زیرا باید این نگاه از کمیسیون ماده 100 برداشته شود که این کمیسیون منبع درآمد تخلفات ساختمانی شهرداری است.
وی با تأکید بر این موضوع که درآمدهای پایدار شهرداری باید مورد بررسی قرار بگیرد تا شهرداری دنبال درآمد از محل تخلف ساختمانی نباشد، گفت: دنیایی از ثروت در شهر تهران وجود دارد و اگر به ظرفیت ها درست نگاه شود، بدهی های شهرداری به بانک ها را می توان به شکل دیگر پرداخت کرد و از این رو می گوییم روند ماده 100 نیازمند اصلاح است و برای آن نیز طرح داریم.
گودرزی در تشریح فعالیت کمیسیون ماده 5 گفت: اگر آرای کمیسیون ماده 5 در این دوره مدیریت شهری تحلیل شود، مشخص است رای این کمیسیون بر محور احیای محله هایی است که شهروندان در سال های مختلف در آن با مشکلاتی از جمله فریز مواجه بودند.
وی بیان کرد: در این کمیسیون بر روی مناطق 18 و 19 بررسی انجام شده است که بتوان رونق را با تدابیری به آن برگرداند، زیرا با این اقدام فاصله شمال شهر و جنوب شهر کم می شود.
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران در تشریح روند انتصابات افزود: انتصاب 96 درصد از داخل و بدنه شهرداری بوده است و در انتصاب 70 درصد معاونان و روسای سازمان ها نیز به همین شکل عمل شد و باید تأکید کنم ما در این دوره مدیریت شهری کمترین نیرو را از خارج از شهرداری به بدنه تزریق کردیم.
گودرزی ادامه داد: هر فردی که میخواهد در شهرداری تهران مسئولیت بگیرد، رزومه و عملکرد او در کانون ارزیابی بررسی می شود و این اقدام شهرداری می تواند معیار خوبی برای الگوگیری دیگر مجموعه ها نیز باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/244613/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تب بالای دما در استان یزد

پروندۀ کنکور 1404 بسته شد

آئین وحدت بخش نماز جمعه در مناطق مختلف استان یزد

یزد، حامی تمام عیار مادران باردار

عمل موفقیت آمیز خروج قلم جوشکاری از صورت و مغز در یزد

کاهش آسیب‌های اجتماعی در خاتم با 50 خدمت رایگان

بیداری جوانان و اتحاد ملی، سپری در برابر توطئه‌ها

فریاد خشم یزدی‌ها علیه سکوت جهانی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

بازدهی حداکثری کارگران در گرو رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های آنان

ارزیابی امکانات اردوگاه شهیدعاصی‌زاده برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین یزدی

تلاش‌های همه جانبه برای میزبانی شایسته از زائران اربعین یزدی در مرز چذابه

بررسی راهکارهای توسعه و رفع موانع شرکت هواپیمایی یزدایر

هماهنگی برای تسهیل تردد زائران اربعین یزدی از مرزهای خوزستان

آغاز به کار کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان حضرت زینب اشکذر

آغاز طرح تابستانه مهارت برای دختران یزدی

دعوت از 3 دختر یزدی به اردوی تیم ملی فوتبال

اوقات شرعی جمعه 27 تیرماه 1404 به افق یزد

🎬سخنان استاندار یزد در خصوص خروج اتباع افغانی از استان

🎬 بازدید نماینده رئیس‌جمهور و استاندار یزد از بندر خشک پیشگامان

🎙️ جلسه ستاد تنظیم بازار استان یزد

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه آرد و نان استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از نشست موکب داران استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای آب استان

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای اطلاع رسانی استان

بازدارندگی نظامی و همبستگی مردم؛ مهم‌ترین دستاوردهای جنگ 12 روزه

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه قرارگاه جوانی جمعیت استان

رویکرد و رویه استان یزد را به تمامی استان ها انتقال خواهیم داد

لزوم بهره‌گیری ازظرفیت‌های بندرخشک پیشگامان به عنوان پس‌کرانه بندرشهیدرجایی

استاندار یزد از انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی بازدید کرد

بررسی دغدغه های جامعه کارگری استان یزد

تامین اجتماعی زیربنای توسعه و به اندازه چهار وزارتخانه اثرگذار است

سلامت روان، رکن اساسی بهزیستی اجتماعی است

پیگیری هفتگی روند پروژه‌های راه‌سازی استان یزد در کارگروه راه‌ها

خدمت در بهزیستی، روایتی از عشق و فداکاری است

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

زندگی دوباره با ایثار جوان یزدی

دستگیری 2 شکارچی غیرمجاز در تنگ چنار

ژوزه موریرا، مربی پرتغالی به کادر فنی چادرملو اردکان پیوست

میزبانی نمایندگان استان یزد در هفته اول لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور

ماندگاری هوای گرم در استان یزد

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

بازدید مدیر کل بنیاد مازندران از گلزار شهدای روستای پنجک مرزن آباد چالوس

رویداد پوشاک ایرانی اسلامی در بافق

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستای بنادکوک دیزه

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستا بنادکوک دیزه

طرح ضربتی پلیس یزد برای دستگیری سارقان

اوقات شرعی پنجشنبه 26 تیرماه 1404 به افق یزد