خبر یزد

آخرين مطالب

روحیه تدین و تفکر در دانش آموزان تقویت شود اجتماعي

روحیه تدین و تفکر در دانش آموزان تقویت شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - آیت‌الله محمدرضا ناصری امام جمعه یزد در دیدار مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش کشور با تاکید بر اینکه نظام تعلیم و تربیت نیازمند نگاه متفاوتی است، اظهار داشت: این دغدغه ما در طول یک دهه گذشته بوده، اما امروز شاهد حرکات و برنامه‌هایی در این زمینه هستیم.
او افزود: امروز شاهد آسیب‌های فضای مجازی که در دوران کرونا بر سر تعلیم و تربیت م ا آوار کرد، هستیم و لازم است آموزش و پرورش به ویژه معلمان برای کاهش آسیب‌های آن دوران اقدام جدی کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ناصری با بیان اینکه تحول در سیستم آموزشی باید اساسی باشد، افزود: دشمن از پیشرفت و تحول در کشور ما هراس دارد بنابراین برای مقابله با ترقی کشور، کار خود را از مدارس آغاز کرده و در نخستین گام، تدین، تفکر و تعقل را تحت تاثیر قرار داد و با تغییر سیستم آموزشی در کشور ما از 100 سال گذشته، هویت آن‌ها را تحت تاثیر قرار داد.
امام جمعه یزد تاکید کرد: دشمن مدام در حال معرفی الگو به کودکان و نوجوانان ما است و از آنجا که در سیستم آموزشی، هویت فرزندان ما تحت تاثیر قرار گرفته، به سرعت از این الگو‌ها پیروی می‌کنند در حالی که اگر بحث تدین و تعقل در آن‌ها تقویت شده بود، در برابر الگو‌ها مقاومت می‌کردند و بر حفظ هویت و اصالت خود پافشاری می‌کردند.
او تصریح کرد: روحیه تفکر، تعقل و تدین باید در دانش آموزان ما تقویت شود، زیرا سن مدرسه، سن حساسی است و هر اقدامی که در این دوران انجام شود، برای آن‌ها ماندگار است.
نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد یادآور شد: وقتی دانش آموز ما از نظر فکری رشد نکرده باشد، دشمن در فضای مجازی به او فرمان می‌دهد و او نیز اجرا می‌کند و نا آرامی‌هایی که شاهد آن بودیم، حاصل همین اتفاق است، زیرا وقتی تفکر تقویت نشده باشد، تحت تاثیر هر نوع القائاتی قرار می‌گیرند.
بابایی، مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش نیز در این دیدار با بیان اینکه نگاه به مسئله تعلیم و تربیت در وزارت آموزش و پرورش متحول شده است اظهار داشت: یکی از مهمترین دغدغه‌هایی که در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است، ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش است و بر این اساس تشکیل یک تیم تحولی در اولویت قرار گرفت.
او عنوان کرد: امروز نگاه به مسئله تعلیم و تربیت کاملا متفاوت است و شکل گیری سازمان تعلیم و تربیت کودک در همین زمینه انجام شده است.
بابایی از شکل گیری سه قرارگاه در وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: شکل گیری قرارگاه طرح تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش، مهمترین قرارگاه است که به این منظور هزار و 500 رهیار تحول از هر منطقه آموزش‌های لازم را فرا گرفته اند تا تحول را از مدارس آغاز کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/245411/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تب بالای دما در استان یزد

پروندۀ کنکور 1404 بسته شد

آئین وحدت بخش نماز جمعه در مناطق مختلف استان یزد

یزد، حامی تمام عیار مادران باردار

عمل موفقیت آمیز خروج قلم جوشکاری از صورت و مغز در یزد

کاهش آسیب‌های اجتماعی در خاتم با 50 خدمت رایگان

بیداری جوانان و اتحاد ملی، سپری در برابر توطئه‌ها

فریاد خشم یزدی‌ها علیه سکوت جهانی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

بازدهی حداکثری کارگران در گرو رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های آنان

ارزیابی امکانات اردوگاه شهیدعاصی‌زاده برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین یزدی

تلاش‌های همه جانبه برای میزبانی شایسته از زائران اربعین یزدی در مرز چذابه

بررسی راهکارهای توسعه و رفع موانع شرکت هواپیمایی یزدایر

هماهنگی برای تسهیل تردد زائران اربعین یزدی از مرزهای خوزستان

آغاز به کار کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان حضرت زینب اشکذر

آغاز طرح تابستانه مهارت برای دختران یزدی

دعوت از 3 دختر یزدی به اردوی تیم ملی فوتبال

اوقات شرعی جمعه 27 تیرماه 1404 به افق یزد

🎬سخنان استاندار یزد در خصوص خروج اتباع افغانی از استان

🎬 بازدید نماینده رئیس‌جمهور و استاندار یزد از بندر خشک پیشگامان

🎙️ جلسه ستاد تنظیم بازار استان یزد

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه آرد و نان استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از نشست موکب داران استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای آب استان

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای اطلاع رسانی استان

بازدارندگی نظامی و همبستگی مردم؛ مهم‌ترین دستاوردهای جنگ 12 روزه

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه قرارگاه جوانی جمعیت استان

رویکرد و رویه استان یزد را به تمامی استان ها انتقال خواهیم داد

لزوم بهره‌گیری ازظرفیت‌های بندرخشک پیشگامان به عنوان پس‌کرانه بندرشهیدرجایی

استاندار یزد از انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی بازدید کرد

بررسی دغدغه های جامعه کارگری استان یزد

تامین اجتماعی زیربنای توسعه و به اندازه چهار وزارتخانه اثرگذار است

سلامت روان، رکن اساسی بهزیستی اجتماعی است

پیگیری هفتگی روند پروژه‌های راه‌سازی استان یزد در کارگروه راه‌ها

خدمت در بهزیستی، روایتی از عشق و فداکاری است

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

زندگی دوباره با ایثار جوان یزدی

دستگیری 2 شکارچی غیرمجاز در تنگ چنار

ژوزه موریرا، مربی پرتغالی به کادر فنی چادرملو اردکان پیوست

میزبانی نمایندگان استان یزد در هفته اول لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور

ماندگاری هوای گرم در استان یزد

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

بازدید مدیر کل بنیاد مازندران از گلزار شهدای روستای پنجک مرزن آباد چالوس

رویداد پوشاک ایرانی اسلامی در بافق

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستای بنادکوک دیزه

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستا بنادکوک دیزه

طرح ضربتی پلیس یزد برای دستگیری سارقان

اوقات شرعی پنجشنبه 26 تیرماه 1404 به افق یزد