خبر یزد

آخرين مطالب

اعترافات مردی که پسرش را ناخواسته کشت! گفتگو

اعترافات مردی که پسرش را ناخواسته کشت!
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مردی که می‌گوید به طور ناخواسته پسر خود را کشته است، به دستور بازپرس جنایی بازداشت شد تا تحقیقات تکمیلی آغاز شود

قتل پسر در دعوای خانوادگی
شامگاه جمعه گذشته ماموران کلانتری 130 نازی‌ آباد در تماس با تلفن بازپرس کشیک قتل به بازپرس محمدجواد شفیعی اطلاع دادند، پسر 19 ساله‌ای بر اثر اصابت شی برنده شبیه چاقو به شکمش جان خود را از دست داده است.
به این ترتیب، بازپرس شفیعی دستور حضور تیم‌های تخصصی صحنه جرم را در محل صادر کرد. کارشناسان پزشکی قانونی در گزارش اولیه به بازپرس جنایی اعلام کردند علاوه بر جراحت چاقو آثار کبودی و درگیری احتمالی روی گردن پسر فوت‌شده مشهود است. در ادامه، بازپرس ویژه قتل تحقیق در مورد نحوه وقوع حادثه منجر به مرگ پسر 19 ساله را در دستور کار قرار داد.
پدر جوان متوفی گفته‌های متناقضی را بیان کرد. این پدر داغدار در ابتدا گفت: پسرم برای انجام کاری روی چهارپایه رفته بود که تعادلش را از دست داد و زمین خورد. در همان حین میله چهارپایه در شکمش فرو رفت و این اتفاق برایش افتاد.
این در حالی بود که جراحت پهلوی متوفی اصلاً شبیه برخورد با چهارپایه نبود و متخصصان پزشکی قانونی تقریباً تردیدی نداشتند که بریدگی شکم پسر جوان بر اثر شی برنده و نوک‌تیزی شبیه چاقو ایجاد شده است. بنابراین، پدر خانواده بار دیگر مورد تحقیق قرار گرفت و این بار گفت: اول نمی‌خواستم بگویم پسرم خودش را کشته است. او وقتی با من و مادرش جروبحث کرد، خودزنی کرد. بعد ما فوری او را به بیمارستان رساندیم که او یک روز هم در بیمارستان بود اما در نهایت فوت شد.
کارشناسان پزشکی قانونی باز هم صحت گفته‌های پدر را زیر سوال بردند، چون معاینات‌شان نشان می‌داد جراحت ایجادشده ناشی از خودزنی نیست و قطعاً فرد دیگری، غیر از متوفی ضربه منجر به فوت را به او زده است.
به این ترتیب، پدر خانواده بار دیگر مورد تحقیق قرار گرفت و این بار حقیقت را افشا کرد. او گفت: در یکی از روستاهای اطراف تهران در اسلامشهر زندگی می‌کنیم. 18 سال شغل من فروش سیب‌ زمینی و میوه بود و با وانت، فروشنده دوره‌ گرد بودم. پسرم تا پنجم ابتدایی درس خواند اما بعد ترک تحصیل کرد و کنار دست خودم میوه و سیب‌ زمینی می‌فروخت. پسر خوبی هم بود. اصلاً اهل هیچ جور خلافی نبود و مشروب هم نمی‌خورد. در تمام این مدت هم رابطه خوبی داشتیم و واقعاً کمک‌ حال من و مادرش بود اما از پنج، شش ماه پیش رفتارش عوض شد. مهم‌ترین تغییر رفتارش این بود که زود عصبی می‌ شد.
این پدر در مورد شب حادثه نیز گفت: پنجشنبه شب حدود ساعت 8 از مراسم بله‌ برون یکی از بستگان به خانه آمدیم. چند دقیقه بعد همسرم گفت همسایه به خاطر جای پارک گله کرده و گفته بهتر است ماشین را طوری پارک کنید تا ماشین ما هم جا شود. پسرم با شنیدن این حرف عصبانی شد و گفت گذشت هم اندازه‌ای دارد، الان می‌روم درست‌ شان می‌کنم. در حالت عصبانی می‌خواست سراغ همسایه برود. زیر لباسش چاقویی را گذاشت که با پارچه پوشانده بود. هر طوری بود خواستم جلویش را بگیرم. به او گفتم چاقو را بده. مقاومت کرد. در را قفل کردم که بیرون نرود و چاقو را هم از زیر لباسش برداشتم، اما او مرا هل داد تا دوباره چاقو را بگیرد. من هم عصبانی شدم. چاقو را به سمتش گرفتم، فکر کردم چاقو در پارچه پیچیده است و کاری نمی‌کند اما دیدم پسرم روی زمین افتاد. بعد هم گردنش به گلدان خورد. با داد و فریاد ما همسایه‌ ها به کمک‌ مان آمدند و او را به بیمارستان بردیم اما فایده نداشت.
بازپرس جنایی این مرد را که با چشمانی گریان ماجرای منجر به مرگ پسرش را تعریف می‌کرد بازداشت و دستور انتقال او به اداره دهم پلیس آگاهی تهران را صادر کرد تا تحقیقات پرونده ادامه یابد.
منبع: سایت جنایی

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/675329/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چطور ورزش به کنترل خشم و عصبانیت کمک می‌کند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

متخصصان ورزش: استراحت عضلات به اندازه ورزش اهمیت دارد

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

گل‌محمدی: فقط خاطره خوب از مردم یزد دارم / شانس صعود چند پله‌ای داریم

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

ملیکا میرحسینی طلایی شد | نسترن به نقره بسنده کرد | افرا ورزش

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

روایت شاعرانه «جواد قارایی» از شهر بادگیرها

مدارس این استان فردا تعطیل شد؛ سرنوشت برگزاری کنکور چه می‌شود؟

اخباری: بازی با فولاد مثل شطرنج است / رأی استیناف؟ خوشحالم که قربانی نشدیم

همه مدارس استان یزد تعطیل شد / کنکور برگزار می‌شود

عطایی برکنار و بابایی سرپرست چادرملو شد

مدارس یک شهر تعطیل شد | کنکور برگزار می‌شود

جلوگیری از تصرف غیر قانونی زمین‌های دولتی و مناطق گردشگری در زارچ

گل محمدی: شهر یزد برای من فقط چیزهای خوب به‌همراه داشته است؛ می‌توانیم سوم شویم

مدارس استان یزد فردا تعطیل شد

بررسی شرایط برگزاری دیدار تیم ملی برابر کره‌شمالی در مشهد با حضور معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای

کاروان تیم فوتسال زنان عازم چین شد | افرا ورزش

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

گل‌محمدی: از شهر و مردم یزد خاطرات خوبی دارم

هوای‌عجیب و آلوده ورزشگاه نصیری یزد