خبر یزد

آخرين مطالب

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت اقتصادي

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت
  بزرگنمايي:

خبر یزد - فارس /رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از پرداخت 16هزار و 500 میلیارد تومان مستمری، مقرری و مزایا به بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت از ابتدای سال خبر داد و گفت: این رقم به نسبت مشابه سال گذشته 100 درصد افزایش داشته است.
حسین حسین زاده رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از پرداخت 16هزار و 500 میلیارد تومان مستمری، مقرری و مزایای جانبی به بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت از ابتدای سال تاکنون خبر داد و افزود: به نسبت مدت مشابه سال گذشته که رقمی معادل 8 هزار و 400 میلیارد تومان بوده حدود 100 درصد افزایش ایجاد شده است.
بازار
حسین حسین‌زاده، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، در مورد مهم‌ترین محورهای عملکردی 2ماه اخیر و فصل نخست امسال گفت: در سه‌ماه نخست سال، صندوق‌ها تاکنون حدود شانزده هزار و پانصد میلیاد تومان (16.5 همت)، مستمری، مقرری و مزایای جانبی پرداخت کرده است که به نسبت مدت مشابه پارسال حدود 100 درصد افزایش ثبت شده است.
وی با بیان اینکه طی 2 ماه گذشته 700 نفر به جمع بازنشستگان صنعت نفت افزوده شد، ادامه داد: در همین مدت، حدود 600 هزار سند درمانی پذیرش و مبلغ یک هزار و 700 میلیارد تومان (1.7همت) برای آنها بازپرداخت شد؛ خوشبختانه با تدابیر همکاران در بخش‌های مختلف این فرایند در دوره جنگ تحمیلی 12 روزه بدون وقفه صورت گرفت تا در این شرایط کمکی به پیش‌کسوتان صنعت باشد.
حسین زاده افزود: در بازپرداخت هزینه‌های درمانی نیز نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از 50 درصد افزایش ثبت شده است.
وی افزود: پرداخت علی‌الحساب مستمری نیز با ثبت رکورد 41 هزار فقره و با پرداخت بیش از سه ‌هزار و دویست میلیارد تومان (3.2 همت) انجام شده است که به نسبت دوره مشابه پارسال بیش از یک هزار میلیارد تومان افزایش ثبت شده است.
رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌ها ادامه داد: طی 2ماه و نیم گذشته، بیش از یازده هزار فقره انواع وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان و بازماندگان به مبلغ پانصد میلیارد تومان پرداخت شده است.
حسین‌زاده افزود: طرح‌های مانند تکمیل پوشش بن‌کارت، انجام متناسب‌سازی سالانه و مصوب قانون نیز در حال انجام و در برنامه است.
وی تأمین منابع برای خدمات‌رسانی و تعدیل‌های انجام شده و هم‌زمان توسعه طرح‌های سرمایه‌گذاری در دست اجرا را حائز اهمیت خواند و گفت: محل تأمین منابع برای پرداخت مستمری، کسورات بیمه‌ای و سودآوری سرمایه‌گذاری است و محل تأمین مزایای جانبی از سوی کارفرماست.
پایداری بیمه‌ای و استقلال صندوق لاینفک است
رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌ها به موضوع باشگاه استقلال اشاره کرد و افزود: نه‌تنها در مورد این موضوع که مرتبط با هلدینگ خلیج‌فارس است؛ بلکه در تمامی موارد و کارها و اقدامات و تصمیمات؛ مباحث «پایداری بیمه‌ای» و «مستقل‌بودن صندوق‌ها» بخش لاینفک امور است.
به بیان وی، نقش‌آفرینی در مباحث مدیریتی باشگاه استقلال از مسیر هلدینگ خلیج‌فارس و به‌عنوان رئیس هیئت‌مدیره این شرکت، در مرتبه نخست، برای حفظ و صیانت حداکثری از منافع گروه صندوق‌ها در شرکت‌های است که دارای سهام است.
حسین زاده گفت: تلاش ما ضمن انجام امور و تکلیف قانونی، معطوف به صیانت و حفظ از منابع و دارایی‌های صندوق‌ها که متعلق به بازنشستگان و بازماندگان و شاغلان صنعت نفت است خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/734761/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاثیر غیرمنتظره سدسازی؛ حجم عظیم آب‌های ذخیره‌شده قطب‌های زمین را تغییر داده است

لیگ ملت‌ها؛ تعقیب و گریز برزیل و ولاسکو ادامه دارد

لیست قهرمان المپیک برای تقابل با ایران

حمله شدید پرسپولیس به کلباء!

آخرین وضعیت سیدحسین، چشمی و قایدی

آیین وحدت بخش نماز جمعه در شهر‌های مختلف استان یزد

یادواره شهدای خیر آباد یزد

*مدیرعامل بیمه دی: شهدای اخیر گلستان، نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه 20 تیر ماه

تسکین فوری دردهای مفصلی در خانه؛ بدون نیاز به دارو یا جراحی!

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: با دقت معامله کنید

چرا از حشرات می‌ترسیم؟

دیدار نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با خانواده شهدای اقتدار

رشد 30 درصدی شرکت کنندگان یزدی در آزمون دانشگاه افسری امام حسین (ع)

چراغ کسب و کارها در جنگ 12 روزه خاموش نشد

سقوط صادرات فرش ایرانی در یک دهه اخیر

این سگ رباتیک چینی با سرعت خارق‌العاده‌اش شما را شگفت‌زده می‌کند!

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اسکیت دختران

رونمایی از قرعه جوانان آزادکار ایرانی در آسیا

گزینه جذاب استقلال لیگ برتری شد!

قیمت برنج رکورد زد؛ چرا بازار برنج به تلاطم افتاد؟

دانشمندان زمان شروع کوچک شدن جهان را تخمین زدند

مانیفست وحید هاشمیان؛ تعادل به جای فشار!

بازی ایران و لهستان لغو شد!

ایران می‌تواند در لیگ ملت‌ها مدال بگیرد!

وداع با یکی از قدرت‌های والیبال‌ جهان!

سخنگوی سازمان مالیاتی کشور: مالیات ابرازی صاحبان مشاغل 19 برابر شد

بسته حمایت از تولید چه ویژگی هایی دارد؟

آیا غول‌های باستانی بخشی از واقعیت تاریخی آمریکا هستند؟

اعزام 4 پاراجودوکار به گرندپری مصر

پروازهای دوشنبه به تهران از سر گرفته می‌شود

5 حقیقت شگفت انگیز درباره نحوه کار هوش مصنوعی

پایان بحران در اینتر با آشتی دو ستاره

حضور 2 ملی‌پوش در تمرین امروز پرسپولیس

دلیل توقف مذاکرات میلان با هافبک آرسنال

ایران طلسم 17 ساله این شهر را می‌شکند!

دشمن در برابر انسجام ملت ایران ناتوان است

پرواز رشت بغداد از سر گرفته شد

اختصاص 10 همت اعتبار برای رفع تنش آب روستایی و عشایری

تشدید رکود بازار طلا با ورود به محرم و صفر

بازیکن سابق استقلال سرمربی شهرداری نوشهر شد

مسی از رکورد پله در آمریکا هم رد شد

حریفان آزادکاران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند

درستکار: اجازه رفتن به امیررضا معصومی را نمی‌دهیم

رئیس فدراسیون جهانی تنیس شهادت ورزشکار ایرانی را تسلیت گفت

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت

افزایش اضطراب، افسردگی و وابستگی در مبتلایان به کرونا

وضعیت اضطراری برای حریف اول ایران

خداحافظی بعد از ٢٠ سال بازی در تیم ملی

رضا غندی‌پور به شباب‌الاهلی امارات پیوست