خبر یزد

آخرين مطالب

در راستای بازدیدهای «روایان پیشرفت» صورت گرفت؛

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل مرکز دانش‌پژوهان و نخبگان شاهد و ایثارگر گفت: جمعی از روسای کارگروه‌های نخبگان شاهد و ایثارگر از معاون محترم فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح و جانشین ایشان در راستای برنامه‌های عملیاتی بازدیدهای «روایان پیشرفت» تقدیر و تجلیل کردند .

به گزارش «ایثار»، عادل مهری، با اشاره به برگزاری نشست نخبگان شاهد و ایثارگر، گفت: به اتفاق جمعی از روسای کارگروه‌های نخبگانی (قرآن و عترت، ورزش و علوم انسانی) جهت قدردانی از زحمات و حمایت‌های معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح در راستای برنامه‌های عملیاتی بازدیدهای «روایان پیشرفت» که برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر جهاد تبیین در اداره کل دانش‌پژوهان برنامه‌ریزی و اجرا شد، خدمت این عزیزان رسیدیم.
مهری افزود: معاونت فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروی مسلح و همچنین جانشین ایشان همکاری مجددانه و مخلصانه‌ای را داشتند و در راستای اجرای این برنامه عملیاتی ما خیلی زحمت کشیدند، لذا بنا به پیشنهاد برخی نخبگان لوح تقدیری را آماده کردیم و به امضای اکثر عزیزان ایثارگر که در طی 3 سال گذشته از این برنامه‌ها بهره‌مند شده‌اند، به امضا رساندیم.
مدیرکل مرکز دانش‌پژوهان و نخبگان شاهد و ایثارگر گفت: در این جلسه حاج آقای ابوالقاسمی، استاد برتر قرآن بین‌المللی و جهان اسلام، مطالبی در خصوص بهره‌مندی از ظرفیت ایجاد شده توسط برنامه تلویزیونی محفل بیان کردند. ایشان یک فعالیت رسانه‌ای و اجتماعی را با توجه به حملات و هجوم کشورهای عربی برای جزایر سه‌گانه متعلق به ایران، تنب بزرگ و کوچک، جزیره بوموسی پیشنهاد دادند که با تدبیر معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح این برنامه قرار است که در این جزایر اجرا شود.
مهری گفت: در این نشست آقای دکتر کیانی به عنوان ریس کارگروه علوم انسانی با توجه به تخصصی که در حوزه‌های جمعیت شناسی و قدرت جمعیت در کشورهای مختلف داشتند مطالبی بیان کردند. همچنین خانم شمس به عنوان رئیس کارگروه ورزش و تربیت‌بدنی مطالبی را بیان کردند. اینجانب هم یه ارایه گزارش و اقداماتی با حمایت‌های معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح پرداختم. برنامه «راویان پیشرفت» بازخورد خوبی بین افراد حاضر در محل‌های بازدید و ایثارگران شرکت کننده در این برنامه‌ها داشت. 
مدیرکل مرکز دانش‌پژوهان و نخبگان شاهد و ایثارگر خاطرنشان‌کرد: سردار شکارچی در این نشست نکات ارزنده‌ای را بیان کردند از جمله اینکه تمام دستاوردهای کنونی نظام در اصل حاصل خون شهداست و همه تلاش این مجموعه برای این است که بتواند ادامه دهند راه شهدا باشند. ایشان به نیکی و تاثیرگذار از این برنامه یاد کردند زیرا بازتاب خوبی در بین ایثارگران داشته است. 
در این نشست لوح تقدیر با امضای نخبگان شاهد و ایثارگر تقدیم به سردار سرتیپ شکارچی، معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح و امیر گلفام جانیشین ایشان اهدا شد.

خبر یزد


انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/678218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کلید موفقیت درمان‌های غیرتهاجمی نوین برای ترمیم و بازسازی پوست

آلکاراس در جمع بزرگان ویمبلدون

لیگ ملت‌ها؛ موقتا صدر را از ولاسکو گرفتند

تشریح اقدامات رسمی NOC ایران برای انزوای رژیم صهیونیستی

شرایط تمرین زنان بسکتبالیست در کمپ چین

یادواره شهدای رسانه در یزد

پیامدهای قطع همکاری کارگر قبل از پایان قرارداد کاری

کاهش قیمت سیب‌زمینی و پیاز در بازار

نهضت توسعه عدالت آموزشی در صدر پیگیری‌های استاندار

لیست آخرین تغییرات رده سنی‌ها در بازی‌های آسیایی جوانان

مربی وزنه‌برداری: انوشیروانی وعده می‌دهد تا بودجه بگیرد

ساپینتو: برگشتم تا کار ناتمام را تمام کنم

فروشگاه پکیج و رادیاتور در شیراز، گرمایش مدرن در خانه

ویژگی مرموز چت جی پی تی فاش شد

پیشنهاد یوونتوس به ولاهوویچ برای فسخ قرارداد

زمان بازگشت یزدانی به تشک مشخص شد

شانس کم برخی رشته‌های توپی برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی

مذاکره رسمی کادیلاک با شوماخر

طارمی چشم آقای خاص را گرفت

پذیرایی از 60 هزار نفر با کالجوش در شب سیزدهم محرم

ساعت تسویه پایا تغییر کرد

یحیی - صادقی؛ چهارمین همکاری در گرمای اهواز

امیرحسین زارع: حسرت اشتباه در فینال المپیک را می‌خورم

آغاز فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا

دردسر تیم بوکس امید ایران با تصمیم سازمان جهانی

2 اثر تاریخی شهرستان تفت ثبت ملی شد

ثبت حشره خوار کوتوله در شهرستان بافق

آب دریای عمان به اصفهان رسید

تامین 25 درصد گوشت مورد نیاز توسط عشایر

سوییچ ژنتیک برای باز تولید عضو بدن

ابوالقاسم‌پور: انتخاب سرمربی ایرانی بهترین گزینه برای پرسپولیس بود

برگزاری اجتماع عظیم «زینبیون تمدن ساز» در یزد

دلار جهانی روی خوش ندید

بررسی رقبای تیم ملی فوتبال بانوان ایران

ذوالفقارنسب: ساپینتو برای اتمام کار نیمه‌ تمامش به ایران آمده است

واکنش ساپینتو به حضور در استقلال

درستکار: حسن یزدانی در وزن 97 کیلوگرم به کشتی بازمی‌گردد

اوقات شرعی چهار شنبه 18 تیرماه 1404 به افق یزد

داوری طرح‌های ارسالی به دبیرخانه رویداد ملی سپاس آب

خواب زمستانی خودرو در بهار؛ تولید 13.7 درصد کاهش یافت

پیشگیری از عفونت پا در تابستان با جوراب‌های ضدبو نانویی

کدام ورزشگاه‌ها برای میزبانی در لیگ برتر مشکل دارند؟

چالش خطرناک پیش روی تیم ملی والیبال

لغو سوال‌برانگیز انتخابات فدراسیون بدنسازی

خطر در کمین یک میلیون شغل مرتبط با خودرو

اتصال تمامی استان‌های کشور به شبکه ریلی تا سال 1405

صعود دو مدعی دیگر یورو 2025 به یک‌چهارم نهایی

مارسکا: چه فصل درخشانی، چه تیمی دارم!‏

روشن دو استقلالی را به بهشت فرستاد!

اولین تمرین گل‌گهر بدون چند ستاره اصلی