خبر یزد

آخرين مطالب

اتکای به استکبار با آموزه‌های قرآنی در تضاد است اجتماعي

اتکای به استکبار با آموزه‌های قرآنی در تضاد است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امام جمعه یزد تأکید کرد که اتکا به قدرت‌های پوشالی جهان با دستورات قرآن کریم منافات دارد و تنها راه موفقیت، توکل به خداوند است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد با اشاره به آموزه‌های قرآنی و تأکید بر لزوم اتکا به خداوند متعال، وابستگی به قدرت‌های استکباری را مغایر با تعالیم اسلام دانست و با استناد به آیه 46 سوره سباء، تصریح کرد که خداوند تنها یک موعظه به انسان‌ها دارد و آن حرکت و قیام برای خداوند است، اظهار داشت: انسان باید تمام تلاش و حرکت خود را در مسیر الی الله قرار دهد و از وابستگی به دنیا و قدرت‌های پوشالی اجتناب کند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد با اشاره به آموزه‌های امام خمینی، تأکید کرد: انقلاب اسلامی ایران از همان ابتدا شعار نه شرقی و نه غربی را بر اساس توکل به خداوند مطرح کرد.
وی ادامه داد: این شعار، برخاسته از نگاه قرآنی به دنیا است و امام خمینی تلاش داشت مردم را به این باور برساند که خداوند یگانه قدرت مطلق جهان است و تمامی تلاش‌ها باید در راستای رضای او باشد.
ناصری افزود: انقلاب‌های مختلف در طول تاریخ بشریت که با اتکا به قدرت‌های انسانی یا مادیات شکل گرفته‌اند، هرگز به موفقیت پایدار نرسیده‌اند. به‌عنوان نمونه، وی به اخوان‌المسلمین اشاره کرد که همیشه به آمریکا و دیگر قدرت‌های جهانی امید داشتند اما هرگز نتوانستند به اهداف خود دست یابند.
امام جمعه یزد تأکید کرد: انقلاب اسلامی ایران، با کنار گذاشتن قدرت‌های استکباری و اتکا به خداوند، به الگویی برای جهان تبدیل شد.
وی با اشاره به اینکه خداوند متعال، کمال مطلق است، تصریح کرد: قدرت‌های استکباری، به دنبال سلطه ظالمانه بر جهان هستند، اما توکل به خداوند انسان را از وابستگی به این قدرت‌ها بی‌نیاز می‌کند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان یزد بیان کرد: تکیه به خداوند نه تنها باعث پیروزی در امور دنیوی می‌شود، بلکه موجب ذخیره آخرت نیز خواهد بود.
ناصری با تأکید بر جایگاه بسیج در انقلاب اسلامی، بسیج را یکی از بزرگترین معجزات امام خمینی توصیف کرد و گفت: بسیجیان با دو خصلت خدامحوری و خودباوری توانستند نقشی کلیدی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی ایفا کنند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد اظهار داشت: خدامحوری یعنی هر کاری برای رضای خداوند انجام شود و بسیجیان با این نگاه، از هیچ تهدیدی نمی‌ترسند و با شجاعت در برابر دشمنان ایستادگی می‌کنند.
وی در بخشی از سخنان خود به والدین و معلمان توصیه کرد که در تربیت دینی فرزندان خود نهایت دقت و تلاش را به کار گیرند؛ وی با تأکید بر حساسیت نسبت به رعایت حجاب و اخلاق اسلامی، عنوان کرد: این موضوع نقش مؤثری در جلوگیری از فساد در جامعه دارد.
امام جمعه یزد تأکید کرد: قرآن کریم بر مبارزه با فساد در جامعه تأکید دارد و تربیت صحیح فرزندان می‌تواند از بروز انحرافات جلوگیری کند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: عبادت خداوند باید در جامعه به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود و مردم باید با روحیه‌ای الهی در مسیر پیشرفت انقلاب و نظام اسلامی گام بردارند. او از مردم خواست که فریب وسوسه‌های شیاطین را نخورند و همواره در مسیر حق حرکت کنند.
ناصری همچنین به جایگاه ویژه نماز جمعه اشاره کرد و آن را فرصتی برای تقویت ایمان و تقرب به خداوند دانست و از جوانان خواست که از ظرفیت‌های جوانی خود برای خدمت به مردم و عبادت خداوند استفاده کنند و این فرصت را برای بهره‌مندی از نعمت‌های الهی از دست ندهند.
انتهای پیام/781

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/685542/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیروزی مخفیانه آنچلوتی در اولین روز مربیگری!

ستاره غیرمنتظره تیم ملی والیبال مقابل لهستان

موانع معصومی برای تغییر تابعیت از صدور مجوز تا قوانین اتحادیه جهانی

دورسون در اردوی پرسپولیس حاضر شد

بازیکن ملی‌پوش ملوان رباط پاره کرد

آغاز پرداخت وام 250میلیونی تعمیر و بازسازی مناطق جنگ‌زده

سخنگوی صنعت آب: آمار ها نشان دهنده سال سخت آبی است

دقیق‌ترین زبان مصنوعی جهان با گرافن ساخته شد

ساپینتو: من سیدحسین را دوست دارم

سرمربی تیم نوجوانان شطرنج منصوب شد

تخصیص بودجه 7 میلیارد ریالی برای زیر ساخت‌های شهرک صنعتی خاتم

پیام بی‌سابقه رئال برای ژابی: اخراج آزاد!

سانتی کاسورلا کاپیتان اوویدو می‌ماند

جدال جذاب در فینال جام‌جهانی باشگاه‌ها

یک تیم انگلیسی مشتری مهاجم تیم ملی فوتبال ایران

تشریح برنامه تیم ملی بسکتبال قبل از کاپ آسیا

احتمال تغییر نام تیم ردبول به فرستاپن

لیگ ملت‌ها؛ سلام آمریکا به مرحله نهایی

کاپیتان تیم ملی از تو بیشتر از این‌ها انتظار داریم

پیاتزا نیازمند بهترین ورژن این بازیکن برای صعود

ستاره لهستان و معرفی مهم‌ترین بازیکن ایران

قصه طارمی با آقای خاص به اما و اگر کشید

مسی با 16 گل برترین گلزن فصل جاری MLS شد

افزایش ظرفیت پدافندی آب یزد

کاهش یک درصدی شاخص فرابورس در هفته‌ای که گذشت

دود روغن آشپزی، عامل پنهان سرطان ریه در زنان

اختلاف آقای درویش و آقای استیلی برای چه چیزی است؟

الکسیس از تیم پرسپولیس جدا می‌شود؟

بازگشت باشکوه به خانه

پیش‌بینی جایگاه سوم تا پنجم برای کاروان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی

دلیل عملکرد رو به رشد تیم ملی والیبال در لیگ ملت‌ها

دروازه‌بان استقلال از سفر به ترکیه جا ماند

مناسبت روز/ یکشنبه، 22 تیر ماه

برخورد اتوبوس با موتورسیکلت در یزد، جان دو نفر را گرفت

نرخ بیکاری جوانان بیش از 2 برابر بیکاری عمومی

شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد

مراسم سوگواری ایام ماه محرم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مربی تیم ملی بوکس: بدون تحقق خواسته‌هایم به تیم ملی برنمی‌گردم

بسکتبال زنان ایران در بین مدعیان صعود

اضافه نشدن بازیکن جدید به سود تیم ملی والیبال

اوقات شرعی یک شنبه 22 تیرماه 1404 به افق یزد

بی‌سر و سامانی ساخت‌وساز

ثبت‌نام «وام ازدواج» 60 میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد

کاهش مصرف انرژی هوش مصنوعی با ترفندی ساده

پیروزی اینترمیامی با بریس مسی؛ 10 گل در 5 بازی!

تیم‌ ملی چوگان در انتظار ویزای آمریکا

صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

ایران جزء 10 کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

رکود در عرضه‌های اولیه

مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام در سامانه سامد پاسخگوی جامعه هدف شد