خبر یزد

آخرين مطالب

واگذاری شرکت رجا به وزارت کار از همان اول اشتباه بود اجتماعي

واگذاری شرکت رجا به وزارت کار از همان اول اشتباه بود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - وزیر کار در یزد گفت: واگذاری شرکت رجا به وزارت تعاون از همان ابتدا اشتباه بوده و امروز از یک هزار و 200 کشنده موجود در کشور بیش از 600 کشنده خوابیده و غیر فعال است که از هر روش و مدلی که باعث بازگشت این تعداد به چرخه شود استقبال می‌کنیم.
به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد میدری صبح امروز در نشست شورای اشتغال استان یزد که با حضور استاندار و مدیران استان برگزار شد با اشاره به اینکه مردم یزد همواره افرادی نوآور هستند و علیرغم محدودیت در منابع آبی، با سخت‌کوشی از دل بیابان سر برآوردند، گفت: تعاونی‌ها در برخی مواقع به علت مدل مدیریت‌شان، فاقد مدیر و صاحب می‌شوند و همین موضوع باعث شکست تعاونی‌ها می‌شود ولی مدلی که در استان یزد راه‌اندازی شده یک نمونه و الگوی موفق برای سراسر کشور است.
وی ادامه داد: در سطح دولت به دنبال آن هستیم که چالش‌ها و روش‌های برخورد استان‌ها را استخراج و از آنها الگو بگیریم که در این زمینه استان یزد برای موضوعاتی مانند قانون مشاغل کار زیان‌آور، اشتغال اتباع بیگانه و تعاونی‌ها توانسته بسیار خوب برخورد کند که قطعاً در سطح وزارت‌خانه از این روش‌ها استفاده خواهیم کرد.
وزیر کار، رفاه و تعاون اجتماعی با تأکید بر اینکه استان یزد در بسیاری از موضوعات سرآمد کشور است، خاطرنشان کرد: باید از فضای مناسب، هماهنگ و مستعد در سطح استان یزد استفاده و پروژه‌ها و برنامه‌های بزرگی را اجرا کرد.
میدری با اشاره به اینکه سن بازنشستگی در سطح ایران به شدت کاهش یافته است، گفت: در تلاش هستیم که مزد کارگر در سال آینده بر اساس تورم و سبد معیشت تعیین شود تا فشار کمتری بر کارگران وارد شود.
وی ادامه داد: واگذاری شرکت رجا به وزارت تعاون از همان ابتدا اشتباه بوده و امروز از یک هزار و 200 کشنده موجود در کشور بیش از 600 کشنده خوابیده و غیر فعال است که از هر روش و مدلی که باعث بازگشت این تعداد به چرخه شود استقبال می‌کنیم.
وزیر کار و تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه مجموعه‌های کارگری موجود در سطح استان‌ها که در تعلق این وزارت خانه است حاضر به واگذاری آن هستیم، اما به نحوی باشد که کارگران بتوانند از خدمات این مجموعه‌ها استفاده کنند، گفت: در زمینه مسکن کارگری نیز طرح‌های خوبی داریم که با مشارکت دیگر نهاد‌ها در حال پیگیری آن هستیم.
وی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه موظف شدیم ظرف دوسال این وزارتخانه از بنگاه‌داری خارج شود، گفت: برای این موضوع به دنبال آن هستیم که در این شرکت‌ها افزایش سرمایه داشته باشیم و همچنین نقش و سهام داری بخش خصوصی را افزایش دهیم تا به مرور وظیفه و نقش وزارتخانه در این بنگاه‌ها کمتر شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/696575/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رباتی که همه را به یاد قسمت آخر سریال Black Mirror انداخت

حضور مردم انقلابی و ولایتمدار شهرستان خاتم و اشکذر در 22 بهمن +عکس

حضور حماسی یزدی‌ها در چهل‌وششمین جشن پیروزی انقلاب

تکریم خانواده‌های شهدا وظیفه همگانی است

داستانک/ زرافه و زندگی

ایلان ماسک با مرگ دست‌به‌یقه شد!

عکس روز ناسا؛ مرغ مگس‌خوار رنگارنگ در آسمان نروژ

دربی جذاب والیبال ایران: حساس‌تر از هر وقت دیگر

زوج‌های جوان یزدی آغازگر جشن انقلاب شدند + عکس

جلوه‌هایی ویژه از حضور نوجوانان در راهپیمایی 22 بهمن در بافق+عکس

پیام تبریک مدیرعامل شرکت بیمه دی به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران

حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید در جمع راهپیمایان تبریز

شاعرانه/ بسوخت حافظ و بویی به زلفِ یار نَبُرد

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد ایرج میرزا

سرنخ‌ درک حافظه انسان در عضلات نهفته است

آغاز جشن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در یزد

290 امدادگر هلال احمر یزد پوشش امدادی راهپیمایی 22 بهمن را بر عهده دارند

یزد غرق در شکوه انقلاب؛ راهپیمایی 22 بهمن آغاز شد

تعطیلی ادارات یزد 23 بهمن 1403 | ادارات استان یزد فردا سه شنبه 23 بهمن 1403 تعطیل است؟

قلب ها بی خبر از عاطفه اند!

تامین نیروی فضاپیماها با آب!

یزدی‌ها آماده خلق یک حماسه

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 بهمن‌ماه

اینفوگرافی/ 6 توصیه طلایی به نوجوانان برای موفق شدن به بهانه روز جوان

جانبازان پشتوانه امنیت و اقتدار ایران اسلامی هستند

نامزدهای جایزه ادبی «الوند» معرفی شدند

تصویر بسیار دقیق از خاک مریخ از مریخ‌نورد کنجکاوی

طرز تهیه پاستای سیر و رزماری ، تجربه یک طعم متفاوت و بی نظیر

بانگ الله‌اکبر انقلاب در دارالعباده یزد

دکلمه خسرو شکیبایی با شعر سلامی دوباره از فروغ فروخزاد

آشنایی با فیبرهای نوری

کشف رازی مخوف/ آدم‌خواری حقیقت دارد؟

جشنواره بین‌المللی شعر فجر؛ یزد میزبان شاعران جوان

تولید 27 نوع دارو توسط یک شرکت داروسازی در هرات

استان یزد همراه با سراسر کشور غرق در فریاد الله‌اکبر

خلاصه هندبال نفت‌گازگچساران – سنگ‌آهن بافق

‌‌دعوت مدیرکل بنیاد مازندران از جامعه ایثارگری استان در راهپیمایی یوم اله 22بهمن

همکاری برای ارائه خدمات به جامعه ایثارگری در اولویت سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر و بانک دی قرارگرفت

به درمانم نمی‌کوشی، نمی‌دانی مگر دردم؟

کِی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد

کوانتوم به زبان ساده؛ درهم‌تنیدگی کوانتومی و اصل برهم نهی چیه؟

موفقیت دانشمندان شیمی ایران در عبور از تحریم‌ها؛ رقابت با همتایان آمریکایی

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

از دست تو تو سینه ی من هل هله بر پاست

برف و باران در 31 استان؛ از سفر غیرضروری به این استان ها بپرهیزید

روش نوین پژوهشگران دانشکدگان فنی برای بازیافت پسماندهای نیروگاهی

بهره‌برداری از 43 طرح در مهریز به مناسبت دهه فجر

سرریز جمعیت در روستاهای یزد؛ هویت فرهنگی درخطر دگرگونی است

885 قطعه زمین «طرح جوانی جمعیت» در شهرستان زارچ آغاز شد

تیم فوتبال شهید قندی یزد بر شاهین تهران غلبه کرد+فیلم