خبر یزد

آخرين مطالب

خبر مهم رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره تغییر قیمت بنزین گفتگو

خبر مهم رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره تغییر قیمت بنزین
  بزرگنمايي:

خبر یزد - باشگاه خبرنگاران / حجت‌الاسلام احمدی می‌گوید بحث گرانی بنزین در دستورکار مجلس نبوده و نیست و دولت هم اعلام کرده که نگاهی بر گران کردن بنزین ندارد.
حجت‌الاسلام موسی احمدی رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه با افزایش ذخایر بنزین که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایشی بیش از 300 میلیون لیتر داشته، آیا همچنان بحث گرانی بنزین مطرح است؟، گفت: اصل گرانی مطمح‌نظر نیست و اصلاً بحث گرانی بنزین در دستورکار مجلس نبوده و نیست و دولت هم اعلام کرده که ما نگاهی بر گران کردن بنزین نداریم.
نماینده مردم جم، کنگان و دیر در مجلس اظهار کرد: در بحث بنزین سوپر دولت تصمیم گرفته برای آنهایی که با اراده خود از بنزین سوپر استفاده می‌کنند اشخاص حقوقی یا حقیقی بتوانند آن را وارد کنند و به فروش برسانند و استفاده کنند که یک اختیاری هم برای مصرف کننده و هم برای عرضه‌کننده است.
این نماینده مجلس می‌گوید آن مواردی که الان در دستورکار مجلس و دولت قرار دارد بهینه‌سازی، مدیریت مصرف انرژی ازجمله بنزین و افزایش تولید است. بعضی از پتروشیمی‌ها اعلام آمادگی کردند که می‌توانند با بنزن پایین بنزین تولید کنند و در اختیار بگذارند یا پالایشگاه خلیج فارس اعلام آمادگی کرده که افزایش تولید داشته باشد لذا میزان افزایش تولید ماه به ماه بیشتر می‌شود.
حجت‌الاسلام احمدی اضافه کرد: اگر افزایش تولید همراه با مدیریت مصرف و بهینه‌سازی در کنار هم قرار بگیرد قطعاً ناترازی را به حداقل خواهیم رساند، چون ما از نظر مصرف دومین یا سومین کشور پرمصرف در دنیا هستیم، اما بعضی‌ها فکر می‌کنند به‌دلیل اینکه قیمت بنزین ارزان است قاچاق می‌شود البته در بحث قاچاق قیمت تاثیر دارد، اما در مصرف باید به سراغ خودروهایی برویم که برقی هستند و خودروهای کیفیت بالا وارد شود، چون در بحث مصرف بعضی از خودرو‌ها مصرف بسیار بالایی دارند و در آلایندگی هم تاثیر دارند.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: یک گزارشی را مطالعه می‌کردم که نوشته بود خودرو‌های سنگین گازوئیل‌سوز در شهر‌ها عوارض آلایندگی‌شان 40 یا 50 درصد است لذا باید به این سمت برویم که وسایل نقلیه‌ای که از بنزین استفاده می‌کنند را بهینه‌سازی کنیم و مصرف را پایین بیاوریم و مدیریت مصرف داشته باشیم.
نماینده مردم جم، کنگان و دیر در مجلس تصریح کرد: ما فقط زمانی که با مشکل مواجه شدیم می‌آییم سراغ مردم که مشکل را حل کنیم لذا رسانه‌های ما در طول سال برنامه‌ریزی کنند حتی از مدارس شروع کنند که فرهنگ مصرف را نه فقط در انرژی بلکه در زمینه‌های مختلف ایجاد کنند که اگر بتوانیم این کار انجام دهیم قطعاً در همه زمینه‌ها موفق هستیم.
حجت‌الاسلام احمدی تاکید کرد: گران کردن بنزین منتفی است و باید در بحث بهینه‌سازی و مدیریت مصرف کار کنیم تا موفق شویم.
این نماینده مجلس اظهار کرد: در بحث گاز اتفافاتی خوبی در حال افتادن است چون وزارت نیرو 14 مگاپروژه را تعریف کرده تا بتواند رفع ناترازی را انجام دهد که بالا بردن راندمان نیروگاه‌ها و بهینه‌سازی مصرف گاز از برنامه‌هایش است.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: برای فلر‌ها برنامه‌ریزی کردیم که توسط صنایع سنگین مهار شود لذا اگر گاز‌هایی که صرفه‌جویی می‌شود را داشته باشیم و از این طرف افزایش تولید هم داشته باشیم و به سمت خودتامینی برویم می‌توانیم مشکل گاز صنایع و منازل را حل کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/697923/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این سگ رباتیک چینی با سرعت خارق‌العاده‌اش شما را شگفت‌زده می‌کند!

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اسکیت دختران

رونمایی از قرعه جوانان آزادکار ایرانی در آسیا

گزینه جذاب استقلال لیگ برتری شد!

قیمت برنج رکورد زد؛ چرا بازار برنج به تلاطم افتاد؟

دانشمندان زمان شروع کوچک شدن جهان را تخمین زدند

مانیفست وحید هاشمیان؛ تعادل به جای فشار!

بازی ایران و لهستان لغو شد!

ایران می‌تواند در لیگ ملت‌ها مدال بگیرد!

وداع با یکی از قدرت‌های والیبال‌ جهان!

سخنگوی سازمان مالیاتی کشور: مالیات ابرازی صاحبان مشاغل 19 برابر شد

بسته حمایت از تولید چه ویژگی هایی دارد؟

آیا غول‌های باستانی بخشی از واقعیت تاریخی آمریکا هستند؟

اعزام 4 پاراجودوکار به گرندپری مصر

پروازهای دوشنبه به تهران از سر گرفته می‌شود

5 حقیقت شگفت انگیز درباره نحوه کار هوش مصنوعی

پایان بحران در اینتر با آشتی دو ستاره

حضور 2 ملی‌پوش در تمرین امروز پرسپولیس

دلیل توقف مذاکرات میلان با هافبک آرسنال

ایران طلسم 17 ساله این شهر را می‌شکند!

دشمن در برابر انسجام ملت ایران ناتوان است

پرواز رشت بغداد از سر گرفته شد

اختصاص 10 همت اعتبار برای رفع تنش آب روستایی و عشایری

تشدید رکود بازار طلا با ورود به محرم و صفر

بازیکن سابق استقلال سرمربی شهرداری نوشهر شد

مسی از رکورد پله در آمریکا هم رد شد

حریفان آزادکاران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند

رئیس فدراسیون جهانی تنیس شهادت ورزشکار ایرانی را تسلیت گفت

درستکار: اجازه رفتن به امیررضا معصومی را نمی‌دهیم

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت

افزایش اضطراب، افسردگی و وابستگی در مبتلایان به کرونا

وضعیت اضطراری برای حریف اول ایران

خداحافظی بعد از ٢٠ سال بازی در تیم ملی

رضا غندی‌پور به شباب‌الاهلی امارات پیوست

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمزارز در نی‌ریز

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

نظری جویباری: نمی‌شود هر چه بازیکن می‌خواهد، بگوییم چشم

برزیل با این ١6 ستاره برای حفظ صدرنشینی

چالش‌های پس‌از جنگ؛ شرکت‌های خارجی پول مسافر ایرانی را پس نمی‌دهند

طلای جهانی در مدار افزایش قیمت

ادای احترام به اسطوره‌ های ایثار در زاهدان

چیزی که در مغز همه افراد «سایکوپات» مشترک است

نظری‌جویباری: اولین حرفی که بازیکن می‌زند حرف دلار است

نظری جویباری: 20 روز است که با یک بازیکن خارجی بزرگ مذاکره می‌کنم

ماجرای عجیب انتخاب سرپرست برای تیم استقلال

تولید ٢٧ درصد از منسوجات کشور در انتظار فناوری

اختصاص اعتبار برای تسریع در مرمت آثار تاریخی مهریز

سقوط آزاد نرخ بهره بین بانکی پس از 28 هفته مقاومت

علی نظری جویباری: تلاش کردیم تمرکز تیم را حفظ کنیم

رضایی: سیستم مدیریتی شمس‌آذر از خصوصی به دولتی تغییر کرده است