خبر یزد

آخرين مطالب

قطع موقت آب 745 سازمان در استان تهران؛ پیشنهاد کاهش ساعات ادارات فرهنگی

قطع موقت آب 745 سازمان در استان تهران؛ پیشنهاد کاهش ساعات ادارات
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران گفت: 84 درصد تعداد مشترکین شرکت آب و فاضلاب خانگی هستند و 578 هزار مورد هم قطع انشعاب آب داشتیم. مصرف دستگاه‌های اجرایی نیز باید 25 درصد کاهش پیدا کند؛ 3554 دستگاه اجرایی کاهش 25 درصدی مصرف آب را نداشتند که از این تعداد، آب 745 دستگاه را به طور موقت قطع کردیم و اگر این روند ادامه پیدا کند، می‌توانیم آن را رسانه‌ای کنیم.

در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان تهران با محوریت ناترازی انرژی ضمن ابراز امیدواری نسبت به نتیجه پروژه انتقال آب به تهران برای جبران کمبود آب استان بر کاهش 39 درصدی بارش‌ها نسبت به بلند مدت در استان تهران، قطع موقت آب 745 دستگاه اجرایی در استان تهران به دلیل مصرف بالای آب، در نظر گرفتن پاداش صرفه‌جویی برای مشترکان، ارسال 10 میلیون پیامک برای صرفه جویی آب، لزوم تجهیز کلیه مشترکین شرکت آب به کنترهای هوشمند و وجود 20 هزار مگاوات ناترازی در کشور تأکید شد. 
محسن اردکانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این جلسه با بیان اینکه مصرف آب در شش ماهه پایانی سال گذشته شهر تهران 600 میلیون متر مکعب بود و 100 میلیون متر مکعب ناترازی وجود داشت، اظهار کرد: ان‌شاءالله پروژه انتقال آب به تهران نتیجه برسد و کمبود آب را جبران کند. باید بتوانیم مصرف را کنترل کنیم و تأکیدمان بر مدیریت مصرف باشد. ما در سال گذشته 538 هزار پیامک برای مشترکین خوش مصرف آب و 58 هزار پیامک برای بد مصرف‌ها ارسال کردیم؛ برای بد مصرف‌ها قطع موقت 12ساعته را اعمال خواهیم کرد. همچنین تعداد یک میلیون و 850 هزار خوش مصرف آب، در سال گذشته پاداش دریافت کردند. 
قطع موقت آب 745 دستگاه اجرایی در استان تهران
وی ادامه داد: 84 درصد تعداد مشترکین شرکت آب و فاضلاب خانگی هستند و 578 هزار مورد هم قطع انشعاب آب داشتیم. مصرف دستگاه‌های اجرایی نیز باید 25 درصد کاهش پیدا کند؛ 3554 دستگاه اجرایی کاهش 25 درصدی مصرف آب را نداشتند که از این تعداد، آب 745 دستگاه را به طور موقت قطع کردیم و اگر این روند ادامه پیدا کند، می‌توانیم آن را رسانه‌ای کنیم. 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اضافه کرد: با توجه به مصوبه شورای عالی امنیت ملی کلیه دستگاه‌های اجرایی استان که 2 درصد هستند موظف به استفاده از ادوات کاهنده مصرف آب هستند. این کاهش دو درصدی منجر به کاهش 30 میلیون متر مکعب آب در سال می‌شود و با اجرای این طرح به طور میانگین حدود 12 میلیون متر مکعب آب صرفه‌جویی خواهیم کرد. ضمن اینکه حدود 2 هزار انشعاب داریم که اعلام کردیم تا مخزن ذخیره بگذارند که آب کم نیاورند. 
معرفی همیار پلیس به عنوان حامی آب
بهنام بخشی، مدیر روابط عمومی اداره کل آبفا استان تهران نیز در این جلسه در خصوص اقدامات اداره کل آبفا عنوان کرد: توانستیم همیار پلیس را به عنوان حامی آب معرفی کنیم و ظرفیت خوبی در پلیس ایجاد کردیم که مردم در بحث مدیریت مصرف مطلع شوند. در حوزه دانش آموزی نیز اتفاق خوبی افتاد و در بخش دیگر با وزارت نیرو جلسه دیگری برگزار شد و در ماه رمضان الگوی مصرف را به مردم ارائه کردیم. 
وی ادامه داد: پویش بانوی آب را تشکیل دادیم و بانوان نخبه آمدند و در ادامه نیز می‌توانیم از ظرفیت مادران نیز استفاده کنیم. همچنین پویش 20 در 30 را داشتیم که در رقابت‌های لیگ برتر، رسانه‌ها و جامعه ورزشی تبلیغ بسیار خوبی در این خصوص انجام دادند. در استان یزد، مازندران و اصفهان نیز همین پویش راه افتاد. همچنین تبلیغات دور میدان ورزشگاه‌های فوتبال نیز نمونه‌ای از این تبلیغات است و همکاری‌ها برای اجرای این پویش‌ها را ادامه خواهیم داد. 
استفاده از ظرفیت اپراتورها در هر محدوده‌ای از استان برای ارائه الگوی مصرف و مصرف بهینه
در ادامه مرتضی رضایی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران نیز عنوان کرد: نباید در انتقال پیام‌ها بگوییم کم مصرف کنیم؛ بلکه باید به جای آن بگوییم که درست مصرف کنیم. در بحث اطلاع‌رسانی‌ها هم باید از ظرفیت اپراتورها در هر محدوده‌ای از استان استفاده کنیم؛ باید اپراتورها را به مشارکت دعوت کنیم تا برای مردم در خصوص الگوی مصرف و مصرف بهینه فعالیت بیشتری کرده و پیامک ارسال کنند. همچنین باید بتوانیم برای قشر کودک و نوجوان انیمیشن‌سازی کنیم و در این خصوص فعال باشیم. 
12 درصد از مصرف برق کشور در استان تهران است
کامبیز ناظریان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران نیز در این جلسه با اشاره به ناترازی برق در استان تهران گفت: در پیک شبکه برقی، مصرف در کشور به بیش از 85 هزار مگاوات می‌رسد و این یعنی حدود 20 هزار مگاوات ناترازی وجود خواهد داشت. 12 درصد از مصرف برق کشور در استان تهران است و اگر بتوانیم 10 درصد صرفه‌جویی را درنظر بگیریم، مشکلات کمتری را تجربه خواهیم کرد. 
صرفه جویی حداقل 10 درصدی به ازای هر مشترک؛ راهکار رفع مشکلات مصرف آب در استان تهران 
وی ادامه داد: برنامه‌های مختلفی برای گذر از چالش تابستان داریم؛ بطوریکه که بحث استفاده از دمای آسایش، آگاهی و اطلاع‌رسانی برای جا به جایی بار را در برنامه داریم. تمرکزمان باید در تابستان روی ساعت مصرف باشد و صرفه جویی حداقل 10 درصدی به ازای هر مشترک تا حدودی مشکلات را رفع خواهد کرد. 60 درصد از مصارف شهر تهران مربوط به بخش خانگی است. این بخش را می‌توان به عنوان بخش جدی و مهم در نظر گرفت؛ 65 درصد از مردم تهران کمتر از 300 کیلووات مصرف می‌کنند و 3 درصد از مشترکین نیز بیش از حد لازم مصرف می‌کند. 
ارسال 10 میلیون پیامک برای صرفه جویی آب 
رضایی افزود: کلیه مشترکین باید مجهز به کنترهای هوشمند شوند. به ازای هر کیلووات صرفه جویی، پاداش صرفه‌جویی برای مشترکان در نظر گرفته خواهد شد و این فرصتی است که مردم می‌توانند از آن بهره ببرند. در دوران پیک باید ارتباط مستمر با مردم وجود داشته باشد؛ سال گذشته 10 میلیون پیامک ارسال شد و امسال نیز این روند ادامه خواهد داشت و اطلاع‌رسانی در بخش خانگی بسیار کمک خواهد کرد. 
پیشنهاد تغییر ساعت کار ادارات از خرداد ماه
وی ادامه داد: بیش از 25 درصد مصرف تهران در بخش اصناف است و در این بخش اطلاع‌رسانی و آگاهی مشترکین را خواهیم داشت و می‌خواهیم با کاهش یا جا به جایی، ساعت در زمان پیک را در نظر داریم. 12 درصد از مصرف استان تهران در حوزه سازمان‌ها و ادارات است و یکی از اقدامات قابل توجه می‌تواند در این بخش است. تغییر ساعت کار ادارات یک برنامه است و پیشنهاد کردیم از ابتدای خرداد ماه کاهش ساعت ادارات را داشته باشیم و باید بعد از اتمام ساعت اداری تمام وسایل سرمایشی باید خاموش شود. همایش‌های مختلفی را در نظر گرفتیم و در حوزه مدیریت مصرف از ظرفیت صدا و سیما و تبلیغات شهری به صورت هوشمندانه استفاده خواهیم کرد. از ظرفیت‌های مدارس و مساجد نیز استفاده می‌شود و هدف ارتباط دو سویه با مردم است. 
سطح پوشش برف در ماه‌های پایانی سال کمتر از نرمال بوده است
همچنین مازیار غلامی مدیرکل هواشناسی استان تهران با تأکید بر اینکه 39 درصد کاهش بارش نسبت به بلند مدت داریم و سطح پوشش برف در ماه‌های پایانی سال کمتر از نرمال بوده است، اظهار کرد: سطح پوشش برفمان بسیار کاهش پیدا کرده و عمق چندانی ندارد و یکی از منابع آب شیرین همین حوزه است. 
وی افزود: در فروردین امسال با وجود بارش‌هایمان، 41 درصد کاهش بارش نسبت به میانگین بلند مدت داشتیم و در فروردین ماه خیلی سریع افزایش دما دامن گیر استان شده است و 3 درجه افزایش دما نسبت به بلند مدت در این ماه داشتیم. همچنین متوسط دما در خاورمیانه یک تا 1.5 درجه افزایش پیدا کرده است. 
بنابراین گزارش، جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان تهران با حضور استاندار تهران و به میزبانی استانداری تهران و با محوریت ناترازی انرژی و ضرورت فرهنگ‌سازی در صرفه‌جویی انرژی برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/711766/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقد و بررسی نوجوانان فوتبال ایران در اتاق وزیر ورزش – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

تصاویر/ 47 برنامه کانون‌های خدمت رضوی یزد در دهه کرامت برگزار میشود

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

به همت خیریه خلیل عقاب از ترویج کنندگان فرهنگ پهلوانی تجلیل شد

مارپیچ کیهانی را ببینید

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

انتقاد نماینده سراب از تاخیر در اجرای پروژه بستان آباد - سراب - نیر

زمان جدید قطعی برق یزد فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 + جدول خاموشی برق یزد 24 ساعت آینده

ورزش‌های مناسب برای مقابله با کبد چرب

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

دیگر گوشی‌ و لپ‌تاپ‌ها جوش نمی‌آورند!

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

واکنش رسمی پرسپولیس به اسامی جایگزینی درویش

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا یزد فردا یکشنبه 31 فروردین ماه 1404 | پیش‌بینی هواشناسی یزد 24 ساعت آینده + آب و هوای یزد

نجات جوان ١٩ ساله در ارتفاعات مهریز

ثبت ملی شتردوانی یزد در دستور کار قرار گرفت

ورزش همدان با زیرساخت‌های قوی به جایگاه بالاتری راه خواهد یافت

ورزش در این ساعات خطرناک است!

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

تو آمدی ز دورها و دور ها!

بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در همسایگی ایران شاخته شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

تقویم شش ماه نخست فوتسال ایران مشخص شد

تاریخ قرعه‌کشی لیگ برتر مشخص شد

ویدیو/ کورس «شتردوانی» برای صعود به مسابقات آسیایی بحرین

سرخک دوباره برگشت؟ | موارد ابتلاء در هرمزگان و یزد گزارش شد

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

رقابت ربات‌ با انسان‌ در دوی ماراتن را تماشا کنید

تصاویر کیتی پری در فضا؛ واقعی یا فیک؟

تیم منتخب ریو فردیناند از برترین حریفانش در فوتبال با حضور رونالدو، مسی و رونالدینیو