خبر یزد

آخرين مطالب

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند اقتصادي

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - آخرین خبر / پیام تبریک سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر:
🔹11 اردیبهشت‌ماه، روز جهانی کار و کارگر را به تمامی کارگران خدوم ایران اسلامی، به‌ویژه جهادگران عرصه تولید در جبهه صنعت کشور و خانواده بزرگ فولاد مبارکه در اقصی نقاط ایران اسلامی تبریک عرض می‌نمایم. بی‌تردید، گردش چرخ صنعت و اقتصاد، مدیون زحمات و ازخودگذشتگی‌های کارگران عزیزمان است.
🔹بر خود لازم می‌دانم درگذشت کارگران حادثه تلخ انفجار اسکله شهید رجایی را خدمت خانواده‌های محترم ایشان و همه هم‌وطنان عزیز تسلیت و برای مصدومین و آسیب‌دیدگان این اتفاق ناگوار آرزوی صبر و سلامتی نمایم. پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(صلی‌الله‌علیه‌وآله)، به‌عنوان الگو و اسوه همه مسلمانان جهان، به دست کارگر بوسه زد و ما نیز به تبعیت از ایشان، دستان پرتوان این قشر عزیز را به گرمی می‌فشاریم و بوسه می‌زنیم بر دستانی که در سخت‌ترین شرایط هم اجازه ندادند چرخ صنعت کشور متوقف شود.
🔹بدون تردید افزایش تولید فولاد مبارکه در بدو راه‌اندازی از 2.4 میلون تن ظرفیت اسمی به بیش از 10 میلیون تن در گروه معظم فولاد مبارکه، گواهی است بر نقش بی‌بدیل کارکنان این مجموعه که طی چند نسل، به عنوان سرمایه‌های اصلی شرکت با به‌کارگیری حداکثر ظرفیت‌های موجود، دغدغه‌مندی نسبت به تحقق اهداف کلان شرکت و تحمل سختی‌هایی که اقتضای کار در محیط.های صنعتی بوده است، مسیر این پیشرفت‌ها را هموار نموده‌اند.
🔹اگر امروز صنعت فولاد از ظرفیت‌های لازم برای نقش‌آفرینی به‌عنوان پیشران تحقق اقتصاد غیر نفتی برخوردار است و کشورمان در زمره کشورهای برتر تولیدکننده فولاد جهان قرار گرفته است، مدیون مجاهدت‌ها و تلاش‌های کسانی هستیم که در نقش‌ها و سطوح مختلف، جامۀ مقدس کار بر تن کرده‌ و از هیچ تلاشی فروگذار نکردند؛ امیدواریم در سال جاری نیز که با افتخارآفرینی ثبت 19 رکورد روزانه و 13 رکورد ماهانه در فروردین‌ماه آغاز شد، بتوانیم همچنان با مشارکت تک‌تک کارکنان دلسوزمان در قالبِ پویش "هر نفر؛ یک قدم رو به جلو" شاهد پیشرفت دسته‌جمعی در کل گروه باشیم.
🔹حفظ هرچه بیشتر کرامت همکاران، توجه به معیشت و خانواده‌های معزز آن‌ها در همه شرکت‌های گروه، از راهبردهای اساسی مدیریت فولاد مبارکه است، همچنان که برای توسعه متوازن کل گروه به‌عنوان یک خانواده منسجم برنامه‌ریزی کرده‌ایم، به همین نسبت تلاش خواهیم کرد که دست در دست هم با همدلی و انسجام بیش‌ازپیش در کنار همکارانمان به‌عنوان سرمایه‌های اصلی گروه فولاد مبارکه باشیم. 
🔹گروه فولاد مبارکه به‌عنوان موتور محرک صنعت کشور همواره سهم قابل توجهی در اشتغال‌زایی داشته و ما نیز کارگران پرشمار شاغل در گروه و شرکت‌های متعدد پیمانکار را طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور می‌‌دانیم و سعی خواهیم کرد تا به سهم خود قدردان زحمات و تلاش‌های کارگران دلسوز خود باشیم؛ به امید آنکه خدمت‌گزار خوبی برای این عزیزان بوده و دست در دست ایشان بتوانیم در عمل به شعار سال و سرمایه‌گذاری‌های بزرگ گروه فولاد مبارکه در گستره ایران عزیز، پیشتاز و در خلق آینده‌ای بهتر برای هم‌وطنانمان مؤثر باشیم. 
ان‌شاءالله

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/718545/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار پژوهشگران؛ آلودگی محیطی، تیروئید کودکان را هدف گرفته است

شوت سنگین بازیکن مس از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت

گل سوم پرسپولیس به مس رفسنجان توسط علیپور

ادعای خبرنگار مطرح ایتالیایی؛ والتر ماتزاری سرمربی استقلال شد

جو ورزشگاه نصیری یزد در فاصله 30 دقیقه تا شروع بازی

گزارش زنده: چادرملو 0 – فولاد 0

گزارش زنده: چادرملو 0 - فولاد 0

ورود دو تیم فولاد و چادرملو اردکان به زمین بازی

نرخ سود بین بانکی ثابت ماند

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه‌گذاری بورس در هفته دوم اردیبهشت 1404

پاسخ معاون پیشین وزیر به حل مشکل تورم

آخرین برآورد از ثروت رمزارزی دونالد ترامپ

دارندگان چک بانکی بخوانند؛ بخشنامه مهم بانک مرکزی درباره رفع سوءاثر چک

کارگران چه می‌خواهند؟ نگاهی به مطالبات معیشتی در روز کارگر

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

آزمایش راهکارهای خنک‌سازی تجهیزات الکترونیکی با کمک یک تراشه جدید

بی اطلاعی 40 درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود

ترکیب فولاد مقابل چادرملو مشخص شد

یازده بازیکن مدنظر روانخواه در آخرین شانس هوادار

یازده بازیکن اخباری برای تقابل با گل‌محمدی

تمجید بی‌سابقه رئیس مسترالمپیا از هادی چوپان

پیروزی پرگل ساحلی‌بازان ایران مقابل موریتانی

مختاری: سخت بردیم چون بازی را آسان گرفتیم

ایران در نیمه سوم مشکوک و موریتانی مرموز بود

برگزاری نشست میان رییس فدراسیون اسکیت با نماینده کمیته ملی المپیک افغانستان

حقوق کارگر را چطور می‌توان پیگیری کرد؟‌

روند نزولی قیمت نفت بازهم ادامه یافت

قیمت جدید گوشت، روغن، برنج و شکر اعلام شد

خواب سنگین قیمت طلا؛ سکه و دلار کمی تکان خوردند

محور برنامه های هفته معلم، بر تکریم مقام معلم و تشریح توسعه عدالت آموزشی باشد

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

پرتاب محموله ایرانی به ماه توسط کاوشگر چینی چانگِ 8

خطرات کنونی هوش مصنوعی ترسناک‌تر از پیش‌بینی‌های آخرالزمانی است

پیروزی نزدیک تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل موریتانی

استان یزد محل جولان سارقان نخواهد بود

تداوم گردوغبار و آلودگی هوا در یزد

انتقال تیم فوتبال هوادار به گلستان؛ تصمیم قطعی یا شایعه؟

انتقال تیم لیگ برتری به استان گلستان

احتمال انتقال تیم فوتبال هوادار تهران به استان گلستان

انتقال یک تیم لیگ برتری به گرگان در دست بررسی است!

یک وزیر اقتصاد چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند

خبر خوب سازمان امور مالیاتی برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی

بابک زنجانی در مرخصی چه می‌کند؟

پتانسیل 20 میلیارد دلاری صادرات به کشور همسایه

«معمای هوش مصنوعی» منتشر شد

برگزاری روز نجوم 1404 در سراسر ایران با شعار «نجوم، آموزش و ترویج علم»

رسمی: سیمونه اینزاگی محروم شد