خبر یزد

آخرين مطالب

کاونتری: آسیا همیشه جایگاه ویژه‌ای در جنبش المپیک داشته است ورزشی

کاونتری: آسیا همیشه جایگاه ویژه‌ای در جنبش المپیک داشته است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تسنیم /کاونتری در 23 ژوئن 2025 (4 تیر 1404) ریاست کمیته بین‌المللی المپیک، IOC را از توماس باخ، رئیس فعلی تحویل خواهد گرفت.
کاونتری، اولین زن و اولین رئیس IOC از خارج از اروپا یا آمریکای شمالی، قول داد که به صدای کمیته‌های ملی المپیک گوش دهد و با تمام توان خود نماینده همه آنها باشد.
کاونتری در دومین روز از چهل و پنجمین مجمع عمومی شورای المپیک آسیا در کویت، خطاب به نمایندگان 45 کمیته ملی المپیک آسیا بر لزوم یک آسیای قوی و متحد با حمایت یک شورای المپیک آسیا (OCA) قوی تأکید کرد.
کاونتری در اولین سخنرانی رسمی خود به عنوان رئیس منتخب IOC گفت: آسیا همیشه جایگاه ویژه‌ای در جنبش المپیک - و در قلب من - داشته است. این منطقه پر از پویایی، شور، نوآوری و جاه‌طلبی است. شما نه تنها بخش حیاتی جامعه المپیک هستید، بلکه در آینده آن نقش محوری دارید. یک آسیای قوی و متحد با حمایت یک شورای المپیک آسیا (OCA) قوی برای کل جنبش ما بسیار مهم است.
رئیس منتخب کمیته بین‌المللی المپیک که خود یک ورزشکار المپیکی است، به رهبران ورزشی آسیا گفت: در حالی که سفر خود را به عنوان رئیس IOC آغاز می‌کنم، اولویت من گوش دادن است. می‌خواهم از شما، از NOCها و از ورزشکاران در مورد آنچه نیاز دارید، آنچه انتظار دارید و اینکه نقش خود را در شکل دادن به آینده جنبش المپیک ما چگونه می‌بینید، بشنوم؛ زیرا تنها با گوش دادن است که می‌توانیم واقعاً به یکدیگر گوش دهیم و با هم به جلو حرکت کنیم.
وی افزود: به عنوان یک ورزشکار المپیکی، می‌توانم این را به شما قول بدهم که ورزشکاران در قلب هر کاری که انجام می‌دهم باقی خواهند ماند اما سوال این است که چگونه می‌توانیم از ورزشکاران در سفرشان برای تبدیل شدن به ورزشکاران المپیکی بهتر حمایت کنیم؟
کاونتری گفت: برای انجام این کار، باید با دقت به خود ورزشکاران و به کمیته‌های ملی المپیک که خستگی‌ناپذیر برای حمایت از آنها در هر مرحله از مسیر تلاش می‌کنند، گوش فرا دهیم. به همین دلیل است که من کار IOC را در دو ستون گسترده می‌بینم؛ یکی در سطح نخبگان و ارائه بازی‌های المپیک و دوم در سطح جامعه، گسترش ارزش‌های المپیک در بین مردم.
شناگر پیشین المپیک، برنده مدال و رکورددار جهان، گفت: المپیک پکن سطح انتظارات را برای همه ما بالا برد. مقیاس عظیم آن چیزی بود که هرگز فراموش نخواهم کرد. از سال 2008، آسیا قطعاً با میزبانی بی‌سابقه سه دوره متوالی بازی‌های المپیک در دهه گذشته شامل بازی‌های زمستانی پیونگ‌چانگ 2018، بازی‌های المپیک توکیو 2020 و بازی‌های زمستانی پکن 2022 تأثیر خود را بر جنبش المپیک ما گذاشته است.
رئیس منتخب کمیته بین‌المللی المپیک ادامه داد: با برگزاری اولین دوره بازی‌های ورزش‌های الکترونیکی المپیک 2027 در ریاض، آسیا در آینده نزدیک دوباره پیشگام خواهد بود و نوآوری را در آغوش می‌گیرد و جوانان را جذب می‌کند؛ بنابرین اجازه دهید از رئیس OCA، راجا راندهیر سینگ و تیمش به خاطر کار خوب‌شان در تقویت جامعه و ورزشکاران تشکر کنم.
کاونتری در پایان گفت: من مشتاقانه منتظر آینده با همه شما هستم و مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات همه شما برای اطمینان از اینکه جنبش المپیک ما همچنان مرتبط باقی می‌ماند، هستم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/722027/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چطور انسان می‌تواند از انرژی بی پایان سیاه چاله استفاده کند؟

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

پرچم‌های خلیج فارس در دستان هواداران شیرازی در جشن قهرمانی فجرسپاسی

پیمان یوسفی: به شبکه توصیه کردم که برنامه ورزش و مردم را بعد از فوت بهرام شفیع آرشیو کنیم

خاطره جالب پیمان یوسفی از شروع گزارشگری با توصیه نه چندان جدی زنده‌یاد بهرام شفیع

صعود هندبال ساحلی ایران به‌ نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا

حواشی بازی تراکتور و نساجی

صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین

میبد باید حوزه انتخابیه مستقل داشته باشد

6 مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در زارچ

مسمومیت 3 نفر براثر گاز مونوکسیدکربن در یزد

واکنش پرسپولیس به شایعه صدور حکم بیرانوند

توسعه ورزش در منطقه محور گفت‌وگوی خسروی‌وفا با همتای قطری‌اش

ارتقای سرانه ورزشی قم نیازمند تأمین زمین و جذب سرمایه‌گذار است

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

پیش‌بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

کشف جهش ژنتیکی نادر که به افراد امکان می‌دهد شب‌ها فقط چهار ساعت بخوابند

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف 4 نماینده دیگر ایران در روز سوم

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

توسعه ورزش در منطقه محور گفت‌وگوی روسای کمیته ایران و قطر

اجرای گسترده طرح غربال‌گری تنبلی چشم در 37 مرکز ثابت و سیار بهزیستی استان یزد

اقتداری و فلاحتی، نمایندگان اسکواش در آسیا | افرا ورزش

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

ابرنواخترهای آینده؛ کدام ستاره‌ها ممکن است به‌زودی منفجر شوند؟

چرا وضعیت آلرژی بدتر شده است؟

ثبت‌نام 16 تیرانداز ایرانی در جام جهانی آلمان

آلمان‌ها شاکی از خداحافظی مولر؛ بایرن نورچشمی است!

دون کارلو راهی برزیل شد؛ آنچلوتی اولین سرمربی‌ خارجی سلسائو

معصومی در همه کشتی‌هایش کله می‌زند!

کری بزرگ زنوزی برای کل لیگ برتر!

چهارشنبه، جلسه تراکتور برای جشن قهرمانی

5 نوشیدنی مقوی و فایده هنگام ورزش

فرزین: هر ایرانی 10 حساب بانکی دارد

تداوم افت قیمت‌ سکه و طلا؛ دلار در جا زد

بنیاد مستضعفان: ساخت و ساز را از 5 -6 سال به 2 سال کاهش می‌دهیم

رئیس بانک مرکزی: تورم نقطه به نقطه پایان سال 1403 به 39.7 درصد رسید