خبر یزد

آخرين مطالب

مسیر غیرمعمول گندوز برای موفقیت ورزشی

مسیر غیرمعمول گندوز برای موفقیت
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /الکسیس گندوز که این روزها شایعات جدایی‌اش از پرسپولیس بیشتر از همیشه به گوش می‌رسد،‌ در مصاحبه با روزنامه اکیپ فرانسه به گفتگو درخصوص فصلی که در ایران گذارند و همچنین اهدافش برای آینده پرداخت.
در توضیح کوتاه این روزنامه پیش از انتشار متن گفتگو آمده است: "گندوز در 29 سالگی کم کم جای خود را در تیم ملی الجزایر پیدا می‌کند. این داستان یک مسیر غیرمعمول و الهام‌بخش است.
در نگاه اول، ایران مقصد آشکاری برای الکسیس گندوز به نظر نمی‌رسید. با این حال، این دروازه‌بان 29 ساله فرانسوی-الجزایری از هیچ چیز پشیمان نیست. او امروز در یکی از محبوب‌ترین باشگاه‌های آسیا یعنی پرسپولیس تهران بازی می‌کند.
گندوز در مصاحبه با روزنامه اکیپ می‌گوید: "اولین باری که با من تماس گرفتند، با خودم گفتم: "اوه، ایران، جدی؟ با برایان دابو، هم تیمی سابقم در سنت اتین تماس گرفتم، او به من گفت هر چیزی که شنیده‌ای را فراموش کن، بیا، تجربه دیوانه کننده‌ای خواهی داشت. و حق با او بود."
گندوز از آن زمان عملکرد خوبی داشته است و موفق به ثبت 14 کلین‌شیت در 35 بازی در همه رقابت‌های این فصل فوتبال ایران شده است.
گندوز سپس‌ در مورد پرسپولیس می‌گوید: "این باشگاه پرافتخارترین و محبوب‌ترین باشگاه ایران حتی در بین ایرانیان مقیم خارج از کشور است. برای پرسپولیس همچنین رقابت با استقلال بسیار شدید به حساب می‌آید و دربی دو تیم شباهت زیادی با دربی الجزایر دارد."
بازار


اما گندوز قبل از رسیدن به تهران، مجبور شد تصمیمات مهمی بگیرد. او که در سنت اتین آموزش دیده بود، هرگز فرصتی برای حضور در تیم اصلی پیدا نکرد. خودش در این مورد گفت: " alt="خبر یزد" width="100%" />

خبر یزد

علیرغم بازگشت به سنت اتین، کلود پوئل تضمینی برای حضور در ترکیب اصلی به او نداد. گندوز در این مورد گفت: "من می‌خواستم تحت فشار باشم و هر آخر هفته بازی کنم. این فرصت از طریق آنتر یحیی از باشگاه اتحاد الجزایر فراهم شد. پس از آن به شباب بلوزداد پیوستم.
پوشیدن پیراهن تیم ملی الجزایر: "این در گوشه‌ای از ذهنم بود. من با افتخار با فرهنگ دوگانه فرانسوی-الجزایری بزرگ شدم اما در ذهنم صد درصد یک الجزایری هستم."
هدف گندوز: جام ملت‌های آفریقا!
از سپتامبر گذشته، رویای او محقق شده است. "به تیم ملی الجزایر دعوت شدم و دو بار مقابل توگو بازی کردم. از آن زمان، در پنج بازی حضور داشته‌ام. جام ملت‌های آفریقا دیگر یک رویا نیست و این یک هدف است."
گندوز کم کم به عنوان یک جایگزین جدی برای پست دروازه‌بانی در تیم ملی، پس از دوران‌ام بولی، خود را مطرح می‌کند. "من با ماندرا و اوکیجا رابطه خوبی دارم و رقابت خوبی وجود دارد."
او با داشتن ویژگی‌های فیزیکی مناسب همچون قد 192 و 93 کیلوگرم وزن، خود را دروازه‌بانی خوب روی خط، در مهار تک به تک‌ها، با قدرت رهبری واقعی توصیف می‌کند و در پایان می‌گوید: "من با روفیر، دروازه‌بان سابق سنت اتین تمرین کرده‌ام، فکر می‌کنم سبکی نزدیک به او دارم."
الکسیس گندوز در 29 سالگی ثابت می‌کند که برای رسیدن به سطح بالا هرگز دیر نیست. از سایه جفروی گیشار تا شور و شوق تهران، و چمن‌های الجزایر، او امروز به‌عنوان بازیکنی مطرح برای باشگاه و تیم ملی خود شناخته می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/725466/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چراغ سبز تن‌هاخ؛ اوکی، جانشین ژابی می‌شوم!‏

معمار پی‌اس‌جی تا 2030 تمدید کرد

آنتونی ادواردز 50 هزار دلار دیگر جریمه شد

هدف از «قانون الزام به ثبت رسمی معاملات» چیست؟

توسعه سکوی ملی هوش مصنوعی با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان

خیز دانش‌بنیان‌ها برای جهش فناوری هوش‌مصنوعی در کشور

ورود هشت میلیارد دلار شمش طلا به کشور طی سال گذشته

فدراسیون نباید گرانی فشنگ را قبول می‌کرد؛ ارزان نشود در مسابقات شرکت نمی‌کنیم

گزارش فدراسیون جهانی از محمود نامجو؛ نجاری که ستاره شد

لوکا مودریچ با رئال خداحافظی کرد

افزایش سقف تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن

اعتراض برخی بازنشستگان به همسان‌سازی حقوق

حذف یارانه پردرآمدها شتاب گرفت

قیمت مرغ در بازار

آنچلوتی فشار روی نیمار را چندبرابر کرد

نساجی با قراردادی 3 ساله به دنبال سعید دقیقی

پرداخت میلیاردی به خارجی‌های پرسپولیس وجریمه 10هزاردلاری+سند

صعود دختر ژیمناست ایران به فینال مسابقات ترامپولین روسیه

افزودن ویتامین‌ها بهانه‌ای برای گرانی کالاهای اساسی

هشدار به فروشندگان سهمیه کارت سوخت؛ جریمه های چند صد میلیونی در راه است

بمب رئال برای ضربه نهایی به بارسلونا

ناکامی استقلال در برد دربی لیگ برتری؛ 215 هفته

پاسخ آرتتا به شایعه خرید رودریگو؛ گلزن نیاز داریم

محرومیت سنگین رودیگر تایید شد

سهم ایران از اقتصاد دیجیتال به 10 درصد می‌رسد

پیگیری هفتگی وضعیت راه‌های استان یزد با اولویت ایمنی و توسعه

نمایشگاه صنایع دستی بستری برای معرفی فرهنگ بومی تمامی مناطق ایران

بررسی استقرار نیروگاه‌های خورشیدی در بانک‌های یزد

بازدید معاون استاندار از روند داده‌آمایی سامانه خانوار در ثبت احوال یزد

بهره‌گیری از هوش مصنوعی در فرایندهای نظام اداری در دستور کار استان

رابطه عجیب تلفن‌ همراه و ابتلا به بواسیر

متخصص انتخاب مربیان قهرمان در لالیگا!

پرتاب معجزه‌آسای هالیبرتون

فرونشست؛ زندگی روی 90 هزار کیلومتر مربع بحران

سه ملی‌پوش به دنبال خرید سپاهان

بازار کم نوسان سکه و طلا؛ دلار کاهشی شد

لیست دارایی‌های قابل وثیقه‌گذاری برای اخذ وام اعلام شد؛ پایان سلطه چک و سفته

افزایش قیمت چراغ خاموش خودروهای مونتاژی و وارداتی در بازار

هوش مصنوعی می‌تواند در مناظره‌ها پیروز شود

گزینه پرسپولیس، کاندیدای بهترین هافبک فصل

مسیر غیرمعمول گندوز برای موفقیت

قرارداد قرن در انتظار کریستیانو رونالدو!

جام‌جهانی؛ آمریکا قول داد در ویزا سخت‌گیری نکند

پرسپولیس فقط یک‌سال ثروتمند بود!

تعویض چمن ورزشگاه شهید نصیری یزد آغاز شد

مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی کی پرداخت می‌شود؟

دست پیام نیازمند روی پیراهن دوم بیرانوند!

یامال در رئال؛ مدیر بارسلونا جواب داد

گلایه عضو هیئت مدیره از سروش و ستاره‌ها!

ناگلزمان: از امروز فقط یک هدف داریم، فینال مونیخ!