خبر یزد

آخرين مطالب

داوری: تیم ملی بسکتبال 6 دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد ورزشی

داوری: تیم ملی بسکتبال 6 دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایرنا /رئیس فدراسیون بسکتبال با اشاره به تغییرات در برنامه‌ تیم ملی برای حضور در کاپ‌آسیا، گفت: مانولوپولوس اولین مربی خارجی بود که بعد از جنگ تحمیلی 12 روزه خودش را به تیم ملی ایران رساند و این تعهد و اخلاق حرفه‌ای قابل تقدیر است.
جواد داوری با اشاره به مسائل اخیر به وجود آمده در منطقه اظهار داشت: از مدت‌ها قبل برای حضور در این رویداد، برنامه‌ریزی کرده بودیم اما اتفاقاتی رقم خورد که از چرخه مدیریتی ما خارج بود. به هر حال باید خودمان را با شرایط اخیر تطبیق می‌دادیم و تلاش کردیم تا تیم ملی با اقتدار راهی کاپ آسیا شود.
وی در خصوص پیش‌بینی برگزاری دیدارهای تدارکاتی قبل از جنگ تحمیلی 12 روزه علیه کشورمان و لغو برخی از این مسابقات، توضیح داد: طبق هماهنگی قبلی 10 دیدار هماهنگ شده بود اما به دلیل آنچه در منطقه رخ داد برخی از آنها را لغو کردیم. نکته مهم نام ایران و اعتلای ورزش کشورمان است و همه ملی‌پوشان در صدد هستند تا با قدرت در این رویداد به میدان بروند. در همین مدت نیز تلاش کردیم تا برخی از دیدارهای دوستانه‌ای که در برنامه داشتیم را به مرحله اجرا درآوریم که خوشبختانه این امر محقق شده و تیم ملی راهی لبنان خواهد شد تا در یک تورنمنت چهارجانبه با حضور تیم‌های مصر، لبنان و اردن به میدان برود. مقدمات سفر در حال انجام است و تیم به زودی راهی این کشور خواهد شد.
رئیس فدراسیون بسکتبال یادآور شد: بعد از آن تیم ملی راهی روسیه خواهد شد، پیش از این قرار بود آنها به تهران بیایند اما به دلیل مسائلی که پیش آمد این سفر لغو شد و طبق برنامه قرار است ما بعد از لبنان راهی روسیه شویم تا 2 دیدار تدارکاتی نیز با تیم ملی این کشور داشته باشیم.
داوری در مورد ادامه برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی برای حضور در کاپ‌آسیا خاطر نشان کرد: به دنبال آن هستیم تا در جده و قبل از شروع این مسابقات یک دیدار دیگر نیز با یکی از تیم‌های شرکت‌کننده در این رویداد داشته باشیم، مقدمات کار در این بخش هم انجام شده و در صدد هستیم تا از تمامی فرصت‌ها برای اعتلای ورزش بسکتبال بهره ببریم.
وی در خصوص اینکه سرمربی یونانی تیم ملی برای بازگشت به ایران فرصتی را از دست نداد و با وجود لغو پروازهای خارجی، قصد ورود به صورت زمینی داشت تا تمرینات تیم ملی را پیگیری کند، گفت: مانولوپولوس در این روزها اخلاق‌مداری و تعهد خود را به تیم ملی ایران نشان داد. او در تماسی که داشت عنوان کرد که حاضر است به صورت زمینی وارد ایران شود تا به تیم ملی ملحق شده و تمرینات ملی‌پوشان را تحت نظر بگیرد اما خوشبختانه با بازشدن پروازها، از طریق شهر مقدس مشهد وارد شد و روند آماده‌سازی ملی‌پوشان را پیگیری کرد. او اولین مربی خارجی بود که خودش را به تیم ملی ایران رساند و این تعهد کاری او برای ما قابل احترام است.

خبر یزد


گفتنی است رقابت‌های کاپ آسیا 2025 از 14 تا 26 مرداد در عربستان و در شهر جده برگزار می‌شود. تیم ملی بسکتبال ایران در گروه B این رقابت‌ها با تیم‌های ژاپن، سوریه و گوام هم‌گروه است. برنامه بازی‌های تیم ملی ایران در مرحله گروهی به شرح زیر است (ساعت به وقت ایران):
چهارشنبه 15 مرداد: ایران - گوام - ساعت 18:30
جمعه 17 مرداد: ایران - ژاپن - ساعت 14:40
یکشنبه 19 مرداد: ایران - سوریه - ساعت 21:30
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/734711/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این سگ رباتیک چینی با سرعت خارق‌العاده‌اش شما را شگفت‌زده می‌کند!

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اسکیت دختران

رونمایی از قرعه جوانان آزادکار ایرانی در آسیا

گزینه جذاب استقلال لیگ برتری شد!

قیمت برنج رکورد زد؛ چرا بازار برنج به تلاطم افتاد؟

دانشمندان زمان شروع کوچک شدن جهان را تخمین زدند

مانیفست وحید هاشمیان؛ تعادل به جای فشار!

بازی ایران و لهستان لغو شد!

ایران می‌تواند در لیگ ملت‌ها مدال بگیرد!

وداع با یکی از قدرت‌های والیبال‌ جهان!

سخنگوی سازمان مالیاتی کشور: مالیات ابرازی صاحبان مشاغل 19 برابر شد

بسته حمایت از تولید چه ویژگی هایی دارد؟

آیا غول‌های باستانی بخشی از واقعیت تاریخی آمریکا هستند؟

اعزام 4 پاراجودوکار به گرندپری مصر

پروازهای دوشنبه به تهران از سر گرفته می‌شود

5 حقیقت شگفت انگیز درباره نحوه کار هوش مصنوعی

پایان بحران در اینتر با آشتی دو ستاره

حضور 2 ملی‌پوش در تمرین امروز پرسپولیس

دلیل توقف مذاکرات میلان با هافبک آرسنال

ایران طلسم 17 ساله این شهر را می‌شکند!

دشمن در برابر انسجام ملت ایران ناتوان است

پرواز رشت بغداد از سر گرفته شد

اختصاص 10 همت اعتبار برای رفع تنش آب روستایی و عشایری

تشدید رکود بازار طلا با ورود به محرم و صفر

بازیکن سابق استقلال سرمربی شهرداری نوشهر شد

مسی از رکورد پله در آمریکا هم رد شد

حریفان آزادکاران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند

رئیس فدراسیون جهانی تنیس شهادت ورزشکار ایرانی را تسلیت گفت

درستکار: اجازه رفتن به امیررضا معصومی را نمی‌دهیم

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت

افزایش اضطراب، افسردگی و وابستگی در مبتلایان به کرونا

وضعیت اضطراری برای حریف اول ایران

خداحافظی بعد از ٢٠ سال بازی در تیم ملی

رضا غندی‌پور به شباب‌الاهلی امارات پیوست

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمزارز در نی‌ریز

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

نظری جویباری: نمی‌شود هر چه بازیکن می‌خواهد، بگوییم چشم

برزیل با این ١6 ستاره برای حفظ صدرنشینی

چالش‌های پس‌از جنگ؛ شرکت‌های خارجی پول مسافر ایرانی را پس نمی‌دهند

طلای جهانی در مدار افزایش قیمت

ادای احترام به اسطوره‌ های ایثار در زاهدان

چیزی که در مغز همه افراد «سایکوپات» مشترک است

نظری‌جویباری: اولین حرفی که بازیکن می‌زند حرف دلار است

نظری جویباری: 20 روز است که با یک بازیکن خارجی بزرگ مذاکره می‌کنم

ماجرای عجیب انتخاب سرپرست برای تیم استقلال

تولید ٢٧ درصد از منسوجات کشور در انتظار فناوری

اختصاص اعتبار برای تسریع در مرمت آثار تاریخی مهریز

سقوط آزاد نرخ بهره بین بانکی پس از 28 هفته مقاومت

علی نظری جویباری: تلاش کردیم تمرکز تیم را حفظ کنیم

رضایی: سیستم مدیریتی شمس‌آذر از خصوصی به دولتی تغییر کرده است