چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴

فرهنگی

رونمایی از مجموعه شش‌جلدی «طلاش کن» در یزد

رونمایی از مجموعه شش‌جلدی «طلاش کن» در یزد
خبر یزد - مجموعه «طلاش کن» شش نفر از بانوان فرهیخته یزدی با زبانی ساده و جذاب، مفاهیم علمی و فرهنگی را برای نوجوانان به تصویر کشیده‌اند.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مجموعه «طلاش کن» شش نفر از بانوان فرهیخته یزدی با زبانی ساده و جذاب، مفاهیم علمی و فرهنگی را برای نوجوانان به تصویر کشیده‌اند.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، آئین رونمایی از مجموعه شش‌جلدی «طلاش کن» از آثار جدید اعضای محفل نویسندگان منادی با حضور نویسندگان و جمعی از شخصیت‌های فرهنگی استان در کتابخانه مرکزی برگزار شد.
مدیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان یزد گفت: به لطف خداوند متعال و با همکاری دستگاه‌های فرهنگی استان، مجموعه داستانی شش‌جلدی با عنوان «طلاش کن» رونمایی شد. این مجموعه به معرفی زندگی و تلاش دانشمندان می‌پردازد و ویژه قشر نوجوان نگاشته شده است. 
محسن رفیعی افزود: نویسندگان این آثار، شش نفر از بانوان فرهیخته یزدی هستند که با زبانی ساده و جذاب، مفاهیم علمی و فرهنگی را برای نوجوانان به تصویر کشیده‌اند. 
رفیعی همچنین بیان کرد: انتشارات کاظمی چاپ این مجموعه ارزشمند را بر عهده داشته و هدف از انتشار آن، ترویج ارزش‌آفرینی در حوزه علم و تقویت فرهنگ پژوهش و فعالیت‌های علمی در میان نسل نوجوان است. 
رئیس اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان یزد بیان کرد: امید است این آثار به عنوان منبعی الهام‌بخش برای نوجوانان، گامی مؤثر در رشد علمی و فرهنگی آنان بردارد.


نظرات شما