يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴

فرهنگی

رونمایی از سند توسعه راهبردی مرکز تحقیقات ژنتیک میبد

رونمایی از سند توسعه راهبردی مرکز تحقیقات ژنتیک میبد
خبر یزد - از سند برنامه پنج ساله دوم توسعه راهبردی مرکز تحقیقات ژنتیک میبد در افق ۴۰۹ رونمایی شد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - از سند برنامه پنج ساله دوم توسعه راهبردی مرکز تحقیقات ژنتیک میبد در افق ۴۰۹ رونمایی شد.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرمرکز تحقیقات ژنتیک میبد ضمن بیان اینکه مرکز تحقیقات ژنتیک بعنوان اولین مرکز خیریه‌ای کشور هست که از شهریور ۱۳۹۱ شروع بکار کرد و اولین سند توسعه راهبردی در بهمن ۹۲ برای افق ۴۰۴ رونمایی کرد و الان سند برنامه پنج ساله دوم توسعه راهبردی این مرکز با حضور حضرت آیت الله اعرافی و دیگر مسئولین شهرستان در شورای فرهنگ عمومی شهرستان میبد رونمایی شد. 
سید محسن فلاح مدیر مرکز تحقیقات وژنتیک میبد گفت: این سند در ۱۲۱ صفحه و ۵ فصل هست که نسبت به سند قبلی درهمه بخش‌ها تغییر و بازنگری داشتند ولی فصل دوم، چون بخش روش انجام کار بوده تغییر کمتر و فصل سوم که چشم انداز و مسائل استراتژیک مرکز هست بیشترین تغییرات رو داشتند.
فلاح افزود: در کل حدود ۲۰ درصد بازنگری شده و مهمترین استراتژیک این مرکز برای آینده کاهش معلولیت‌ها و اختلا لات ژنتیک در سطح جنوب شرق کشور و همچنین دستیابی به جامعه سالم هست.


نظرات شما