پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴

اجتماعی

ترمز موتور سیکلت ۱۰۰۰ قاچاق در یزد کشیده شد

ترمز موتور سیکلت ۱۰۰۰ قاچاق در یزد کشیده شد
خبر یزد - مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد از جریمه ۲۰ میلیارد ریالی برای قاچاقچی موتورسیکلت سنگین ۱۰۰۰ سی سی خبر داد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد از جریمه ۲۰ میلیارد ریالی برای قاچاقچی موتورسیکلت سنگین ۱۰۰۰ سی سی خبر داد.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد ، منصور انصاری گفت: شعبه پنجم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان یزد به پرونده قاچاق یک دستگاه موتورسیکلت سنگین ۱۰۰۰ سی سی به ارزش ۶ میلیارد و ۸۴۱ میلیون ریال رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود در پرونده و به دلیل ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز دانست و علاوه بر ضبط موتورسیکلت و تحویل آن به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، متخلف را به پرداخت ۲۰ میلیارد و ۵۲۳ میلیون ریال سه برابر معادل ارزش ریالی کالا به عنوان جزای نقدی محکوم کرد که حکم صادره با گذشت زمان قانونی در اداره اجرای احکام اجرا، و پرونده مختومه شد. 
انصاری خاطرنشان کرد: مأموران نیروی انتظامی یزد، یک دستگاه موتورسیکلت سنگین ۱۰۰۰ سی سی قاچاق را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


نظرات شما