جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴

سیاسی

ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان، ثمره حرکت در مسیر قرآن و اهل بیت(ع)

ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان، ثمره حرکت در مسیر قرآن و اهل بیت(ع)
خبر یزد - امام‌جمعه یزد: ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان نتیجه حرکت در مسیر اسلام، قرآن و اهل‌بیت (ع) و برخورداری از قدرت دفاعی و موشکی کشور است.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امام‌جمعه یزد: ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان نتیجه حرکت در مسیر اسلام، قرآن و اهل‌بیت (ع) و برخورداری از قدرت دفاعی و موشکی کشور است.

امام‌جمعه یزد: ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان نتیجه حرکت در مسیر اسلام، قرآن و اهل‌بیت (ع) و برخورداری از قدرت دفاعی و موشکی کشور است.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد ، آیت‌الله محمد رضا ناصری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر یزد با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: خداوند متعال بار دیگر این توفیق را نصیب ما کرده است که میهمان سفره الهی باشیم و فریضه روزه را به‌جا آوریم و باید شاکر این نعمت بزرگ باشیم.
وی با دعوت همگان به تقوا و پرهیز از گناه افزود: هدف انبیا، اولیا و اوصیای الهی هدایت انسان به سوی سعادت و کمال است، چرا که انسان برای عبادت و بندگی خدا آفریده شده و خروج از مسیر الهی، انسان را به سقوط می‌کشاند.
امام‌جمعه یزد با بیان اینکه انسان همواره در برابر دو مسیر «شکر» و «کفر» قرار دارد، تصریح کرد: یا در مسیر اطاعت الهی حرکت می‌کنیم یا در مسیر شیطان و گناه. روزه برای رسیدن به تقوا و تقرب الهی واجب شده و روزه واقعی باید موجب تقویت نفس و دوری از معصیت شود.
وی از مؤمنان خواست در ماه رمضان با حضور در مساجد، کمک به نیازمندان و رفتار نیک، فضای جامعه را الهی‌تر کنند و افزود: همه اعمال انسان در آخرت مجسم می‌شود و خداوند همواره ناظر رفتار بندگان است.
آیت‌الله ناصری با اشاره به شرایط جهان امروز گفت: جریان صهیونیسم با عناوین فریبنده‌ای همچون «تمدن» در پی دور کردن بشر از معنویت است و تلاش می‌کند انسان را از مسیر خدا منحرف کند.
وی در ادامه با تسلیت وفات حضرت خدیجه (س)، ایشان را بانویی بزرگ و فداکار دانست، که مال و جان خود را در راه اسلام فدا کرد. امام‌جمعه یزد همچنین سالروز شهادت آیت الله محمد صدوقی را گرامی داشت و یادآور شد: این عالم مجاهد در روز جمعه و در همین مسجد به‌دست منافقان به شهادت رسید.
امام‌جمعه یزد با تأکید بر اینکه تقوا موجب عطای «فرقان» و قدرت تشخیص حق از باطل می‌شود، اظهار کرد: اگر جامعه قدرت تشخیص نداشته باشد، به‌راحتی دچار فتنه و انحراف می‌شود و این بصیرت باید از دوران کودکی و در مدارس تقویت شود.
وی با اشاره به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف خاطرنشان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی از استقلال و پیشرفت ملت ایران خشمگین هستند و آمریکا و رژیم صهیونیستی چیزی جز سلطه بر ایران نمی‌خواهند.
آیت‌الله ناصری با اشاره به نقش رهبر معظم انقلاب در هدایت کشور در عرصه‌های علمی، دفاعی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: هجمه‌های دشمنان متوجه رهبری است، چرا که ایشان با اقتدار، وظیفه خود را به‌درستی انجام داده‌اند و توطئه‌های دشمن را خنثی کرده‌اند، دشمنان از این اقتدار خشمگین هستند.
وی تأکید کرد: یکی از عوامل اصلی ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان، قدرت نظامی و موشکی کشور است که موجب ترس و عقب‌نشینی دشمنان شده و این ایستادگی نتیجه حرکت در مسیر اسلام و اهل‌بیت (ع) است.


نظرات شما