شنبه ۶ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

حضور استاندار یزد در زندان مرکزی؛

تأکید بر بصیرت عاشورایی و اعلام کمک ۵ میلیاردی خیرین

تأکید بر بصیرت عاشورایی و اعلام کمک ۵ میلیاردی خیرین
خبر یزد - استاندار یزد با حضور در جمع مددجویان زندان مرکزی، ضمن تبیین اهمیت شناخت جبهه حق و باطل و الگوپذیری از نهضت حسینی، از تأمین اعتبار ۵ میلیارد تومانی توسط خیرین استان برای تسریع در روند آزادی زندانیان جرایم غیرعمد خبر داد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - استاندار یزد با حضور در جمع مددجویان زندان مرکزی، ضمن تبیین اهمیت شناخت جبهه حق و باطل و الگوپذیری از نهضت حسینی، از تأمین اعتبار ۵ میلیارد تومانی توسط خیرین استان برای تسریع در روند آزادی زندانیان جرایم غیرعمد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی در جریان بازدید از زندان مرکزی استان یزد، در جمع مددجویان حضور یافت.
استاندار یزد در این دیدار با اشاره به تقابل همیشگی جبهه حق و باطل در طول تاریخ، اظهار داشت شناخت دقیق دشمنان و پرهیز از فریب‌خوردگی در فضای غبارآلود رسانه‌ای نیازمند بصیرت و الگوگیری از سیره امام حسین است.
وی با استناد به آیات الهی افزود مکتب عاشورا به ما می‌آموزد که در برابر ظلم و تعرض به دین، ناموس و مملکت هرگز نباید سکوت کرد و تن به ذلت داد.
محمدرضا بابایی با تأکید بر اهمیت مطالعه برای گام برداشتن در مسیر درست، تصریح کرد در صورت عدم فرصت کافی برای مطالعه عمیق باید به رهنمودهای بزرگان و انسان‌های اهل صدق و صفا رجوع کرد تا در پیچیدگی‌های جهان امروز مسیر روشن حق گم نشود.
عالی‌ترین مقام اجرایی استان در بخش دیگری از سخنان خود از زحمات مدیرکل زندان‌ها بابت فراهم نمودن شرایط مطلوب نگهداری مددجویان قدردانی کرد.
او حضور انسان در کانون خانواده را نعمتی بی‌بدیل خواند و ابراز امیدواری نمود با توسل به اهل بیت، گشایش زودهنگام برای تمامی زندانیان واجد شرایط حاصل شود.
استاندار یزد در پایان با یادآوری محدودیت‌های قانونی در استفاده از اعتبارات دولتی برای آزادی زندانیان، از تخصیص مبلغ ۵ میلیارد تومان از محل کمک‌های جمع‌آوری شده خیرین برای آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد خبر داد.
بابایی با تقدیر از همراهی همیشگی خیرین استان، خواستار تداوم این حرکت‌های خداپسندانه برای بازگشت این افراد به آغوش خانواده‌هایشان شد.


نظرات شما