جمعه ۱۲ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

آماده‌باش قرارگاه پشتیبانی استان یزد برای خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع

آماده‌باش قرارگاه پشتیبانی استان یزد برای خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع
خبر یزد - مسئول قرارگاه استانی تشییع رهبر شهید در تهران، از آمادگی کامل این قرارگاه برای ارائه خدمات به مردم استان یزد در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران خبر داد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مسئول قرارگاه استانی تشییع رهبر شهید در تهران، از آمادگی کامل این قرارگاه برای ارائه خدمات به مردم استان یزد در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ، علیزاده، اظهار کرد: این قرارگاه به دستور استاندار یزد و با هدف ایجاد شرایط مناسب برای حضور هرچه باشکوه‌تر مردم استان یزد در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران تشکیل شده است.
علیزاده با اشاره به مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده افزود: تاکنون فضای اسکان و پذیرایی برای بیش از ۲۰ هزار نفر آماده‌سازی شده و این مراکز از فردا تا پایان مراسم به صورت شبانه‌روزی آماده ارائه خدمات به مردم شریف استان یزد خواهند بود.
مسئول قرارگاه استانی تشییع رهبر شهید در تهران، ادامه داد: همچنین بیش از ۳۰ موکب پذیرایی با مشارکت گروه‌های مردمی، جهادی و هیئت‌های مذهبی در مسیر خدمت‌رسانی به زائران برپا شده است.
وی از برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در محل‌های اسکان خبر داد و گفت: نخل عزاداری امام حسین (ع) به عنوان نماد آیین سوگواری مردم دارالعباده یزد نیز در میدان امام حسین (ع) تهران مستقر خواهد شد.
مسئول قرارگاه استانی تشییع رهبر شهید در تهران، خاطرنشان کرد: نشانی محل‌های اسکان زائران یزدی از طریق رسانه ملی و فضای مجازی اطلاع‌رسانی شده است تا مردم بتوانند به آسانی از خدمات پیش‌بینی‌شده استفاده کنند.
وی در پایان از حمایت‌های استاندار یزد، دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های مردمی، هیئت‌های مذهبی و مردم استان در اجرای این برنامه قدردانی کرد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما