خبر یزد - ورزش 3 /گوستاو آلفارو، معمار اصلی بازگشت پاراگوئه به مرحله نهایی جام جهانی، قرارداد خود را با فدراسیون فوتبال این کشور تا سال ۲۰۳۰ تمدید کرد.
این سرمربی ۶۴ ساله پس از حذف پاراگوئه توسط فرانسه در مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی، ابهاماتی درباره آینده کاری خود مطرح کرده بود. این مسابقات نخستین حضور پاراگوئه در جام جهانی از سال ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی به شمار میرفت و اوج کار آنها حذف آلمان در مرحله قبلی بود.

روبرت هریسون، رئیس فدراسیون فوتبال پاراگوئه، با انتشار تصویری در اینستاگرام در کنار آلفاروی ۶۴ ساله که پیراهنی با درج تاریخ جام جهانی بعدی در دست داشت، نوشت: «۲۰۳۰ قطعی شد!»
پاراگوئه در جام جهانی ۲۰۳۰ میزبان یکی از دیدارهای مرحله گروهی خواهد بود و پس از آن مسابقات به کشورهای اسپانیا، پرتغال و مراکش منتقل میشود. آرژانتین و اروگوئه نیز شرایط مشابهی در میزبانی مسابقات آغازین خواهند داشت.