خبر یزد

آخرين مطالب

گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من ! مقالات

گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من !
  بزرگنمايي:

خبر یزد - یزد- تماس گرفته بودند و از وضعیت روحی و جسمی اسفناک کادر درمان استان یزد می‌گفتند، از اینکه آنها نه فقط خسته، که فرسوده شده‌اند و از اینکه دیگر آهی ندارند تا با ناله سودا کنند.

چند تماس متوالی از چند کادر درمان استان یزد با کلی گله‌گذاری و اظهار خستگی، یکی از آنها رییس یکی از مراکز درمانی یزد و دیگری فوق تخصص بیمارستان شهید صدوقی و دیگری پرستاری بود که هر شب را تا صبح بالای سر مبتلایان به کرونا به سر می کرد.
گله داشتند و دلی پر خون، هم از مردم که رعایت نمی کنند و هم از مسوولانی که به گفته آنها فقط به خواهش و تمنا بسنده کردند و تصمیم گیری های سخت گیرانه تر و سرنوشت سازتر نمی‌گیرند.
آنچه در زیر می‌خوانید چکیده درد دل‌ها و رنجنامه‌های این عزیزان است که با خبرنگار ایرنا در میان گذاشتند، آنهایی که به نمایندگی از همکاران خود در مراکز درمانی، دل پر خونی داشتند و بغض شکسته‌ای در گلو .
"هرشب تعداد زیادی مراجعه کننده با علائم کرونا به مرکز درمانی ما مراجعه می کنند که نیازمند بستری هستند و در اغلب موارد هم تختی برای بستری وجود ندارد.
خیلی چیزها را میشود با پول خرید ولی برخی چیزها را نمی‌توان با پول تامین کرد مثل نیروی درمان ؛ نیرویی که خسته شود نمی تواند ادامه دهد بخصوص اگر مراجعات زیاد شود درگیری نیروها هم بیشتر و بر خستگی آنها افزوده می شود.
آنهایی که بی‌خیال در خیابانها راه می روند، ماسک نمی زنند، دورهمی می گیرند، به سفر می روند و در ییلاقات خوش می گذرانند سری به بیمارستانهای یزد بزنند و اوضاع را ببیند؛ این ظلم مضاعف است که عده ای بی‌خیال باشند و عده‌ای هم گمنام در اتاق های کرونایی، لحظه به لحظه فرسوده شوند و کسی به داد آنها نرسد. 
روزانه چند نفر از نیروهای کادر درمان از چرخه خدمت خارج میشوند؛ هر چقدر هم تجهیزات و منابع مالی تزریق شود بی‌فایده است چون تجهیزات و امکانات را می توان خرید اما نیرو را نمی توان خرید و اضافه کرد.
خطاب ما با آنهایی است که به ییلاقات می روند، مسافرت می کنند و متوجه نیستند که خطر، جدی است؛ کرونا 50 درصد به آمار مرگ و میرهای کشور افزوده؛ کرونا شمشیر را از رو بسته و به جنگ ما آمده است.
خدا را شکر می کنم که مدیر و تصمیم گیرنده بیماران کرونایی استان نیستم چون کار سختی است؛ این روزها تصمیم گیری و مدیریت کرونا در استان سخت است و من می توانم درک کنم آنهایی که مدیریت می کنند چه در دل دارند و چه می کشند.
آنچه مهم است این است که مردم باید عمق فاجعه را درک کنند و تا نکنند آب در هاون کوبیدن است.
لازم است جریمه های سنگین‌تری که قدرت بازدارندگی بیشتری داشته باشد اعمال شود آن هم برای آنهایی که گوش شنوایی ندارند و بی‌خود و بدون دلیل جابجا میشوند و از این نقطه به نقطه دیگر و یا از این شهر به شهر دیگر می روند.
توقیف خودرو و جرائم مالی سنگین می تواند پاسخگو باشد، درآمدهای این جریمه ها هم صرف بخش درمان و بیماران کرونایی شود.
با تمام ظرفیت در حال تلاش هستیم و تمام توان خود را به کار گرفته ایم اما بیشتر از این نمی توان کاری کرد.
مشکل اصلی ما تخت نیست بلکه فرسودگی نیروی های درمانی است، انهایی که خود مبتلا میشوند و از چرخه درمان و فعالیت خارج می شوند؛ آنهایی که از خانواده های خود دور هستند و فرزندان خود را در آغوش نکشیده اند.
مشکل ما کمبود تخت نیست مشکل ما فرسودگی نیروست چرا که اگر بیمارستان یکهزار تختخوابی هم بسازیم دیگر نیرویی نداریم که در آن فعالیت کند؛ روزانه سه تا چهار نفر از کادر درمان در هر یک از مراکز درمانی استان مبتلا میشوند. 
یکی از مشکلات فعلی این است که اگر یک بیمارستانی، کرونایی شد، کارهای درمانی دیگر مردم در بخش های دیگر معطل میشود زیرا همه نیروها و امکانات صرف درمان بیماران کرونایی میشود و بخش های دیگر معطل می ماند و این دردآور است.
بهترین راه حل، پیشگیری است و این کار به دست مسوولان اجرایی حل می شود، البته منظور ما تعطیلی کار و کاسبی مردم نیست؛ اما سخت گیری ها را بیشتر کنند.
برخی استان های محروم کشور رعایت بیشتری می‌کنند تا استان برخورداری مثل یزد که رعایت آن زیر 50 درصد است و تا به 80 درصد نرسد خطر همچنان ادامه دارد.
اکنون بسیاری از کادر درمان شامل پزشک، پرستار، رزیدنت و انتر گرفتار کرونا شده اند و خستگی مزمن، بقیه آنها را هم از پا انداخته است و کادر درمان، بیشتر از این جوابگو نیست.
من بعنوان یک فوق تخصص، قبلا کرونا گرفته ام و دوران سختی را سپری کردم و می دانم چه به بیمار و پرستار و پزشکش می رسد، کادر درمانی که باید شبانه روز بالای سر بیمارش باشد.
گفتند به کادر درمان اضافه کار می دهند اما ما اضافه کار نمی خواهیم زیرا خسته شده‌ایم، بجای اضافه کار به مردم بگویید رعایت کنند" .
تاکنون 567 نفر از کادر درمان استان یزد به کرونا مبتلا شده اند و بر اساس تازه ترین اخبار، بیش از 600 بیمار مشکوک کرونایی در مراکز درمانی یزد بستری هستند.
برچسب‌ها
ویروس کرونا یزد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
پروندهٔ خبری
کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/153278/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل‌های زلاتان در منچستریونایتد 2016/17

درخشش جوان رئالی برای عبور از بانوی پیر

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

مطالعه جدید: فقط یک دوز روان‌گردان سیلوسایبین، افسردگی را تا سال‌ها تسکین می‌دهد

افزایش دما، کاهش غذا؛ گرمایش زمین تا سال 2100 یک وعده را از سفره بشر حذف می‌کند

قرعه‌کشی لالیگا؛ اولین ال‌کلاسیکو روز 7 آبان

قیچی تماشایی والورده و مهار دی گرگوریو

کارتون جدید حمید سحری؛ رئال مادرید میخواد در این تورنمنت جدید هم پادشاهی کنه

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - یوونتوس 0

امام جمعه یزد: مردمی بودن مهمترین ویژگی هیات‌های عزاداری است

برگزاری سوگواره «بصیرت عاشورایی» در بقاع بیش از یکصد امامزاده یزد

آمادگی باغ موزه دفاع مقدس یزد برای میزبانی هیات‌های عزاداری

30 هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در 4 بورس ایران

نرخ تورم صنعت به 32.9 درصد رسید

تمدید لغو پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد تا ساعت 14 فردا

همه چیز درباره سفر هوایی به تبریز؛ بهترین زمان، قیمت ها و ترفندهای خرید ارزان

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

رقم عجیب بدهی جاری دو خودروساز بزرگ اعلام شد

احیای بنا‌های تاریخی شهرستان بافق

بومی سازی صنعت تولید لاستیک به همت متخصصان داخلی

کاهش عوارض شیمی درمانی با نانودارورسان‌های هدف‌گیر سرطان

عکس روز ناسا از چشم اژدها

گوجه‌فرنگی‌هایی که معکوس تکامل یافته‌اند!

شاید آغاز بیماری پارکینسون از مغز نباشد!

قدیمی‌ترین سنگ‌های زمین با سن 4٫16 میلیارد سال در کانادا قرار دارند

چشم‌انداز 3200 مگاپیکسلی؛ 6 جرم پنهان در نخستین تصویر خیره‌کننده تلسکوپ ورا روبین

آریا سمت راست سپاهان را تمام و کمال می‌خواهد!

در میامی سیل می‌بارد؛ احتمال تاخیر بازی رئال-یووه

فاصله 53 امتیازی امین اسماعیل نژاد تا صدر جدول لیگ ملت‌های والیبال 2025

پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا؛ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو

برنامه کامل قهرمانی جهان اعلام شد

شای؛ پردرآمدترین بازیکن تاریخ NBA

برنامه کامل مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان زیر 19 سال جهان

چاره لیورپول برای خرید بزرگ؛ ستاره بفروش!

تقوی: به بردها مغرور نشویم

تقوی: سلام نظامی اعضای تیم ملی، خودجوش بود

ستاره ایران سیزدهمین مهاجم برتر لیگ ملت‌ها

شش گزینه نهایی برای سرمربیگری پرسپولیس!

ادعای داغ؛ محرومیت ریکاردو ساپینتو بخشیده شد