خبر یزد

آخرين مطالب

در مراسم اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات قرآن و اذان کیش عنوان شد:

شرط تحقق جامعه قرآنی انس با قرآن است. منطقه آزاد کیش

شرط تحقق جامعه قرآنی  انس با قرآن است.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امام جمعه کیش با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، فراگیری ، تلاوت صحیح،فهم معانی، حفظ آیات و تدبردرقران کریم را مراحل انس باقرآن برشمرد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش ، حجت الاسلام احمد حسن زاده در اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات قرآن کریم جزیره کیش که ساعت 21چهارشنبه 8 اردیبهشت درسالن ابن سینای مرکزهمایش های بین المللی کیش برگزار شد بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات خود همواره بر انس با قرآن تاکید دارند گفت: فراگیری صحیح این کتاب آسمانی دروازه ورود به مرحله انس باقرآن است ازاین رو باید تلاش کرد تا زمینه فراگیری قرآن کریم درجامعه فراهم شود.
وی ایجاد مراکز متعدد فعالیت های قرآنی درجزیره کیش را از جمله زیرساخت‌های ارزشمند فرهنگی و مذهبی درمنطقه عنوان کرد و گفت: آموزش روخوانی صحیح و آشنایی بامفاهیم قرآنی در دوران کودکی بسیار مهم است و باید کوشید تا جزیره کیش در این زمینه درسطح ملی الگویی موفق باشد.
وی با بیان اینکه فهم معانی ظاهری آیات ما رابرای درک عمیق مفاهیم قرآنی آماده می سازد برگزاری مسابقات قرآن را گامی مهم در تقویت انگیزه جوانان برای قرائت روان و صحیح قرآن و ایجاد علاقمندی درمیان افراد جامعه برای انس با این کتاب انسان سازعنوان کرد.
حجت الاسلام حسن زاده، فهم و تدبیر در آیات قرآن کریم را بهترین نتیجه انس با قرآن برشمرد .
سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این مراسم با اشاره به فضای فرهنگی جزیره کیش تاکید کرد: فعالیت بیش از42 هیات مذهبی برای ترویج معارف دینی و الهی در کیش مبین رونق برنامه های مذهبی است.
وی با بیان اینکه در مناطق آزاد کشور ارزش های بنیادینی وجود دارد که الهام گرفته از تعالیم قرآنی است افزود: این ارزش ها ارتباط تنگانگی با سرمایه های اجتماعی این مناطق دارد .
سعید پورعلی اظهار داشت: صداقت، امانت داری و وفاداری از معارف قرآنی است که مردمان این مناطق همواره این خصیصه ها را از احکام الهی و قرآنی آموخته و در مسیر زندگی خود قرار داده اند.
وی با بیان اینکه تمسک به قرآن کریم یکی از راه های رسیدن مناطق آزاد به سرانجام ماموریت های ملی و بین المللی آنها است گفت: بر این اساس مرکز فعالیت های قرآنی کیش ایجاد شده تا مکانی خاص برای توسعه این فعالیت ها باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی منطقه آزاد کیش تاکید کرد: باید در راستای انس جامعه با قرآن کریم دامنه فعالیت های این مرکز به صورت مداوم گسترش داشته تا آموزه های این کتاب آسمانی به گفتمان غالب جامعه تبدیل شود.
امام جمعه اهل سنت کیش نیز در این مراسم استقبال خوب جوانان کیش از مسابقات قران با وجود محدودیت های ناشی از شیوع کرونا را بیانگر دیانت و قرآن دوستی ساکنان منطقه و همچنین موفقیت متولیان فرهنگی کیش درترویج فرهنگ قرانی برشمرد .
شیخ یعقوب شمس با اشاره به تاکید رسول مکرم اسلام و امامان معصوم (ع) برتاثیر شگرف انس با قرآن درسعادت دنیا و آخرت انسان ها افزود: قرآن کریم تنها راه سعادت بشری است به طوریکه اگر قرآن بر قلب ما وارد شود بدون شک مسیر انسان در تکمیل سعادت بشری هموارتر خواهد شد.
همچنین سعید یکه دهقان رییس مرکز مدیریت فعالیت های قرآنی کیش با بیان اینکه به دلیل محدودیت های کرونایی برای نخستین بار مسابقات قرآن کریم کیش به صورت مجازی برگزار شد اظهار داشت: این تجربه موفق ، فرصت میزبانی هفتمین دوره مسابقات قرآن و اذان مناطق آزاد کشوررا برای ما به ارمغان آورد و جزیره کیش در پایان ماه مبارک رمضان میزبان این مسابقات خواهدبود که به صورت آنلاین وبا حضورقاریان و شرکت کنندگان دیگر مناطق آزاد کشور برگزارمی شود.
وی با تقدیراز داوران و اساتید برجسته کشوری که درجهت تقویت مهارت های شرکت کنندگان تلاش بسیار کردند گفت: ارائه فیلم های آموزشی با بهره مندی از اساتید مجرب قرآنی کشور یکی ازمهم ترین مشخصه های هفدهمین دوره مسابقات قران کیش بود که ارتقاء سطح توانمندی شرکت کنندکان و سطح مسابقات رابه همراه داشت.
به گفته سعید دهقان در هفدهمین دوره مسابقات قران کریم کیش 450 نفر از قاریان و حافظان جزیره کیش شرکت کرده اند که 155 نفر آقا و 245 شرکت کننده از زنان این منطقه بودند.
وی با بیان اینکه این افراد در رشته های مختلف از جمله تلاوت، تحلیل، اذان، حفظ جزء و کل ، مفاهیم و مترجمی قرآن کریم شرکت کرده اند افزود: رشته حفظ به صورت آنلاین و بقیه به صورت آفلاین (ارسال تصویر) برگزار شد.
دهقان با تاکید برظرفیت های خوب جزیره کیش برای پرورش قاریان و پژوهشگران برجسته قرآنی گفت: نخبه پروری مهم ترین دغدغه معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش درسال1400 است و برنامه ریزی شده تا پایان سال نخبه های قرانی در رشته های فردی و گروهی برای شرکت در مسابقات ملی و بین المللی به سرزمین اصلی اعزام شوند.
لازم به ذکراست بیش از100 نفر از شرکت کنندگان رشته های مختلف در این دوره از مسابقات از سوی داوران به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند .
تواشیح با اجرای هنرمندانه گروه الغدیر و قرائت آیاتی از قرآن مجید توسط قاریان برجسته بین المللی از دیگر بخش های این برنامه بود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/187507/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

تشکر بازیکنان اینتر از طارمی پس از دیدار مقابل بارسلونا

واکنش‌ها به درخشش مهدی طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

پیاده‌روی خانوادگی همزمان با میلاد امام رضا(ع)در ایلام برگزار شد

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

کارگران اعزامی به مسابقات جهانی یونان چه درخواستی از وزیر ورزش داشتند؟

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوهای آمادگی ورزش‌های کارگری

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

مروست به پایگاه شعر آئینی استان یزد تبدیل می‌شود

خسارت 29 هزار میلیارد ریالی سرمازدگی و طوفان به باغات یزد

عبدلی: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید/ ورودی جهانی را کسب کردم

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است/ اصفهان میزبان شش رویداد جهانی دیگر در سال 1404

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

خسارت سنگین قطع برق به مراکز درمانی یزد؛ معاون درمان دانشگاه: شکایت قضایی می‌کنیم

تفریح و ورزش در دل زورخانه‌های قدیمی پایتخت

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

ووشو جهان در سیطره مربیان ایرانی/ ورزش‌های رزمی پرچم‌دار نخبه‌پروری و صدور مربی

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت