خبر یزد

آخرين مطالب

عملکرد مطلوب شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و کسب سود خالص 801 میلیارد تومانی در سال 99 منطقه آزاد کیش

عملکرد مطلوب شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و کسب سود خالص 801 میلیارد تومانی در سال 99
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش بر استفاده از ظرفیت های بازار سرمایه و فعالیت های توسعه ای با مشارکت بخش خصوصی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سعید نظری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش در تشریح اقدامات این شرکت گفت: طبق اساسنامه شرکت، از آذر 98 مجوز فعالیت در قالب هلندینگ چند رشته ای از بورس دریافت شده و مجوز تغییر نام به هلدینگ سرمایه گذاری و توسعه کیش نیز از سوی ثبت شرکت ها در بهمن 98 اخذشد.
وی افزود: اساسنامه ها و مستندات مربوطه نیز به دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد برای دریافت مجوز ارسال شده که در صورت انجام شدن، این طرح به عنوان الگو به سایر مناطق معرفی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش بسترسازی برای رشد و توسعه اقتصادی، صــنعتی، عمرانی، بازرگـانی منطقه آزاد کیش از طریق جذب سرمایه های داخلی و خارجی و ارائه خدمات پشتیبانی به تمامی فعالان اقتصادی منطقه در چارچوب سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران را از اهداف مهم این مجموعه عنوان کرد.
وی افزود: در جهت تحقق اهداف ذکر شده سرمایه گذاری درتمامی فعالیت های توسعه ای با سایر سرمایه گذاران تا سقف چهل و نه درصد و با رعایت سیاست های کلی اصل (44) قانون اساسی مشارکت می کنیم.
به گفته نظری اطلاع رسانی درخصوص شناسایی، جذب و هدایت سرمایه گذاران توانمند داخلی و خارجی برای استفاده بهینه از منابع و امکانات و ظرفیت های منطقه و کمک به ارتقای سرمایه گذاری درمنطقه آزاد تجاری – صنعتی کیش از مهم ترین محورهای فعالیت این مجموعه است.
نظری استفاده از تسهیلات مالی و اعتباری بانک ها و موسسات اعتباری و کارگزاری در سازمان بورس اوراق بهادار در چارچوب موازین شرعی و مقررات قانونی، بررسی طرح های سرمایه گذاری و ارایه خدمات پشتیبانی و اقتصادی به اشخاص حقیقی و حقوقی درزمینه توسعه سرمایه گذاری، تهیه بسته های سرمایه گذاری به منظور ایجاد و شناسایی فرصت ها و طرح های سرمایه گذاری در قالب طرح جامع منطقه آزاد تجاری – صنعتی کیش را از دیگر موارد مد نظر برای تحقق سیاست های کلان این شرکت برشمرد.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش همچنین با تشریح بودجه های مصوب و اصلاحی این مجموعه با توجه به میزان فعالیت ها و اقدامت انجام شده گفت: بودجه مصوب سال 98 مبلغ 31 میلیارد و 700 میلیون تومان بود که با توجه به فعالیت ها و اقدامات خوب انجام شده مبلغ اصلاحی را برای رقم 42 میلیارد و 300 میلیون تومان به دبیرخانه ارسال کردیم و عملکرد ما با عدد 78 میلیارد و 700 میلیون تومان محقق شد.
به گفته نظری در سال 99 بودجه مصوب این شرکت رقم 50میلیارد و 800 میلیون تومان تعیین شد و در بودجه اصلاحی با توجه به عملکرد مطلوب 6 ماهه به رقم 326 میلیارد تومان اصلاح شد.
وی رقم بودجه مصوب سال 1400 را نیز مبلغ 560 میلیارد تومان عنوان کرد.
سعید نظری در بخش دیگر سخنان خود اخذ موافقت اصولی اوراق خرید دین به مبلغ 3 هزار میلیارد ریال در دو مرحله از سازمان بورس و همچنین اخذ موافقت اصولی تاسیس دو صندوق زمین و ساختمان که هردو برای نخستین بار در تاریخ مناطق آزاد در کیش اجرا شد، صدور بیمه تکمیلی درمان بومیان جزایر هندورابی و کیش، صدور بیمه تکمیلی نیروهای حجمی سازمان، صدور بیمه تکمیلی اعضاء خانه مطبوعات، برون سپاری بیمه خدمات درمانی و عمر، ایجاد چند طرح مشارکتی جدید با ارزش افزوده و سود خالص 5 میلیارد و پانصد میلیون تومان و تامین منابع مالی سازمان تا 5 سال آینده را از مهم ترین اقدامات این شرکت در سال 99 برشمرد.
پرهیز از خام فروشی اراضی، تحصیل بیش از 1000میلیارد تومان منابع نقد و شبه نقد نزد شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش، تأمین 2000میلیارد تومان منابع مالی از سال 98، تحقق801 میلیارد تومان سود خالص شرکت، برنامه ریزی جهت تکمیل و راه اندازی پایانه جدید فرودگاه کیش و تأمین منابع مالی، اقدام برای اجرای طرح ملی مسکن در زمینی به مساحت 8 هزارمتر مربع با تعداد 250 واحد مسکونی، راه اندازی و فعال کردن تمامی طرح های عمرانی مشارکتی با بخش خصوصی، اخذ موافقت اصولی تاسیس هلدینگ سرمایه گذاری و توسعه کیش به منظور عرضه سهام آن در بازار سرمایه و ثبت شرکت توسعه عمرانی هندورابی - کیش با هدف جذب سرمایه گذاران و توسعه این جزیره نیز از دیگر دستاوردهای شرکت سرمایه گذاری توسعه کیش است که نظری به تشریح آن پرداخت.
سعید نظری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش در پایان ضمن اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه و مشارکت با بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در فعالیت های توسعه ای ، از برنامه ریزی برای انعقاد 5 قرارداد مشارکت در ساخت در نیمه اول سال 1400خبرداد.
بنا براعلام مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه گذاری کیش، طرح های مشارکت در ساخت جدید و برگزاری فراخوان شناسایی متقاضیان سرمایه گذاری در برنامه های مشارکتی، گسترش مبادلات تجاری و اقتصادی با عمان از طریق شرکت کیش العالمیه ، پیگیری و تسریع در شکل گیری شرکت توسعه عمرانی هندورابی - کیش ، خرید 3 فروند هواپیمای مسافربری از مهمترین برنامه های این شرکت در سال 1400 است

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/189965/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محافظت شربت سرفه از مغز در برابر زوال عقل!

خاطره جالب رضا شکاری از بازی مقابل پرتغال و شکست عجیب مقابل زامبیا

بازسازی تیم قطری با سرمربی سابق سپاهان

مربی تیم ملی اسکیت بانوان مشخص شد

مهاجم پرسپولیس در ترکیه رشوه داد!

یادواره شهدای اقتدار و دانشمندان هسته ای در میبد

یزد، آماده برگزاری آئین سنتی عزاداری 13 محرم

برقراری 500 پرواز در یک روز

تداوم کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 87 هزار تومان بازگشت

تمرینات رئال مادرید پیش از بازی با پاری‌سن‌ژرمن

مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

سنگ‌تمام یزدی‌ها؛ کمک یک میلیارد تومانی در گلریزان حسینی

نرخ سود فروش اقساطی واگذاری‌ها 23 درصد اعلام شد

برگزاری سوگواره «شب غریبانه» در بافق

طراحی کودی بیولوژیک برای بهبود عملکرد نعناع و خواص دارویی آن

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

دبیر: منافقان از ایران اینترنشنال و BBC خطرناکترند

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

حضور پر شور مردم استان یزد در آیین‌های عزاداری، جلوه‌ای از پیوند ناگسستنی آن‌ها با فرهنگ عاشورا است

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

بانک مرکزی: تبلیغات پرداخت وام در فضای مجازی کلاهبرداری است

شوک بزرگ در والیبال لهستان

جوانان کشتی ایران به دنبال سکوی آسیا

شاگرد عطایی در آغوش رئیس جمهور فرانسه!

تب دما در یزد پایین آمد

اجتماع باشکوه بانوان زینبی در بیت‌الحسین مهریز

نکاتی طلایی برای خرید هوشمندانه بلیط هواپیما

بیت‌کوین در رشد قیمت بی‌رقیب شد

افزایش میزان وصول چک‌ها در اردیبهشت‌ماه

دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی افزایش یافت

«لاکهید مارتین» به داد «ناسا» می‌رسد

تراکتور وضعیت بهتری نسبت به مدعیان دارد

ستاره فرانسوی غایب دیدار با ایران

تنیسورهای راه‌ یافته به مرحله یک‌ چهارم نهایی ویمبلدون

فرمول یک پرفروش‌ترین فیلم تاریخ اپل شد

آغاز دور جدید اردوی تیم ملی تفنگ در تهران

سرمربی تیم ملی تکواندو: غیبت در یونیورسیاد لطمه بزرگی به ما می‌زند

حواشی ادامه‌دار فدراسیون اتومبیلرانی در انتخابات کمیسیون‌ها

تیم ملی و تمرین خوشحالی صعود!

شور و شعور حسینی بافقی ها در دهه اول محرم

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

90 درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

چرا انتخاب کف‌پوش مناسب، کلید ایمنی و دوام در محیط‌های صنعتی است؟

بخشودگی صددرصدی جرایم بیمه شخص ثالث تیر 1404

طلای جهانی از حرکت بازماند

11 میلیون خانوار هنوز در سامانه املاک ثبت‌نام نکرده‌اند

ثبت ملی مدرسه مریم یزد

شیر شتر شدت آسم را کاهش می‌دهد

روانخواه هافبک سپاهان را به تیم امید فراخواند