چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴

فرهنگی

نواختن زنگ پدافند غیرعامل در دبیرستان ام‌هانی یزد / آموزش و پرورش؛ قلب تپنده فرهنگ جامعه

هم‌زمان با آغاز هفته پدافند غیرعامل، آیین نمادین نواختن زنگ پدافند غیرعامل با حضور سردار قمی، معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد، جمعی از مسئولان استانی و دانش‌آموزان در دبیرستان دخترانه ام‌هانی یزد برگزار شد.

هم‌زمان با آغاز هفته پدافند غیرعامل، آیین نمادین نواختن زنگ پدافند غیرعامل با حضور سردار قمی، معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد، جمعی از مسئولان استانی و دانش‌آموزان در دبیرستان دخترانه ام‌هانی یزد برگزار شد.
خبر یزد -
  بزرگنمايي:

خبر یزد -

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با تبریک فرارسیدن هفته پدافند غیرعامل اظهار کرد: «آموزش و پرورش، قلب تپنده فرهنگ جامعه است و دانش‌آموزانی که امروز در کنار آن‌ها هستیم، آینده‌سازان ایران اسلامی به شمار می‌آیند. اگر می‌خواهیم کشوری پویا، امن و مقاوم در برابر تهدیدها داشته باشیم، باید از آموزش و تربیت نسل جوان آغاز کنیم.»
وی با تأکید بر جایگاه مهم مدرسه در ارتقای فرهنگ عمومی و ایجاد اعتماد اجتماعی افزود: «مدرسه یک زیرساخت راهبردی در کشور است و نقش بی‌بدیلی در شکل‌گیری اعتماد، انسجام و خودباوری در جامعه دارد. اگر مدارس ما فعال و پویا باشند، جامعه نیز در مسیر رشد و پیشرفت قرار می‌گیرد.»
مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ پدافند غیرعامل گفت: «پدافند غیرعامل، یک فرهنگ نرم و مؤثر برای مقابله با تهدیدهای دشمن است که باید از مدرسه آغاز شود. هدف اصلی آن، افزایش آگاهی، آمادگی و تاب‌آوری جامعه در برابر تهدیدهای مختلف است.»
وی تأکید کرد: «لازم است پدافند غیرعامل در بین دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها نهادینه شود و به یک اصل اساسی در سبک زندگی و آموزش تبدیل گردد. نهادینه‌سازی این فرهنگ موجب افزایش امنیت پایدار، کاهش آسیب‌ها و ارتقای اقتدار ملی خواهد شد.»
در ادامه سردار قمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و با اشاره به فرمایشات حضرت امام خمینی(ره) و منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، بر اهمیت امنیت، ایمنی و آمادگی در برابر تهدیدات تأکید کرد و اظهار داشت: «پدافند غیرعامل، راهبردی علمی و فرهنگی برای حفظ جان مردم و تداوم کارکردهای حیاتی کشور در برابر تهدیدات دشمن است. در دنیای امروز، آگاهی و هوشمندی اجتماعی مهم‌ترین ابزار دفاعی ملت‌ها به شمار می‌رود.»
معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور با تشریح مأموریت‌ها و رسالت این سازمان افزود: «جمهوری اسلامی ایران با اتکا به آرمان‌های الهی و روحیه استقلال‌طلبی خود، مخالف زیاده‌خواهی و سلطه‌طلبی قدرت‌های جهانی است و همین امر موجب دشمنی و کینه‌ورزی آنان شده است. دشمنان می‌کوشند با ایجاد اختلال در نظم، امنیت و آرامش جامعه، اهداف خود را پیش ببرند؛ همان‌گونه که در جنگ دوازده‌روزه شاهد بودیم.»
وی با اشاره به جایگاه ویژه بانوان در نظام اسلامی تصریح کرد: «در نظام جمهوری اسلامی، به بانوان و نقش‌آفرینی آنان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و علمی توجه ویژه‌ای شده است و پدافند غیرعامل نیز وظیفه دارد زیرساخت‌های کشور را در برابر تهدیدات دشمن مصون و ایمن سازد.»
سردار قمی در بخش دیگری از سخنان خود، با خطاب قرار دادن دانش‌آموزان، بر نقش آنان در آینده‌سازی کشور تأکید کرد و گفت: «امروز مأموریت شما دانش‌آموزان عزیز این است که با کسب علم، افزایش آگاهی و تقویت مهارت‌های خود، در مسیر اقتدار و پیشرفت کشور گام بردارید. پدافند غیرعامل به معنای مقابله هوشمندانه با تهدیدات دشمن بدون استفاده از سلاح است؛ یعنی استفاده از علم، عقلانیت و آمادگی ذهنی در برابر هر خطر احتمالی.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «زنگی که امروز در مدرسه شما نواخته شد، زنگ آمادگی، هوشیاری و آگاهی است. فناوری به خودی خود تهدید نیست، بلکه فرصتی بزرگ برای رشد و پیشرفت است؛ اما باید با بصیرت، مراقبت و مدیریت صحیح از آن در مسیر تعالی کشور استفاده کنیم و همواره دانش و بینش خود را افزایش دهیم.»
#برای_ایران
#برای_مدرسه 

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد


نظرات شما