خبر یزد

آخرين مطالب

آغاز عملیات اجرایی پنج طرح مجتمع کاریزبوم با حضور امام جمعه یزد اقتصادي

آغاز عملیات اجرایی پنج طرح مجتمع کاریزبوم با حضور امام جمعه یزد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا/یزد عملیات اجرایی پنج طرح موسسه کوثر یزد واقع در مجتمع کاریزبوم در مراسمی با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد و جمعی از مسئولان استان آغاز شد.

«مجید نصیری» مدیر عامل موسسه کوثر یزد در این مراسم که امروز پنجشنبه در این مجتمع برگزار شد، اظهار کرد: موسسه کوثر یزد که با هدف والای تامین منابع مالی انتقال آب به استان ایجاد شد ولی معتقدیم اگر در مسیر پیشرفت حرکت کند می‌تواند موجب تحول بزرگی در استان شود.
وی با بیان این که مجتمع کاریزبوم یزد از جمله طرح‌های این موسسه است، گفت: این طرح علاوه بر رفع برخی کاستی‌های زیرساختی شهر یزد در حوزه‌های ورزشی، فرهنگی و تفریحی، می‌تواند توسعه شهر یزد را سرعت ببخشد.
نصیری از آغاز عملیات اجرایی مسجد امام حسین(ع) مجتمع کاریزبوم خبر داد و بیان کرد: این مسجد در زمینی به وسعت 1700 مترمربع و زیربنای 1200 مترمربع در دو طبقه با سرمایهگذاری جمعی از خیرین با صرف 85 میلیارد ریال اعتبار ایجاد می‌شود.
وی ساخت مخزن متعادل ساز و خط انتقال پساب از S. B. R به مخزن مذکور با مشارکت موسسه کوثر و شرکت پیشگامان سرب و روی مهدی آباد را از دیگر طرح‌های کلنگ‌زنی شده‌ی امروز ذکر کرد و گفت: این طرخ با پیش بینی اعتبار 300 میلیارد ریال ایجاد و 250 لیتر بر ثانیه آب تصفیه‌خانه تکمیلی این مجتمع را مجدداً برای استفاده بهینه از پساب شهر یزد جهت بخش کشاورزی و صنعت، تصفیه می‌کند.
وی با اشاره به واقع شدن هشت کیلومتر از سیل‌بند شهر یزد در مجتمع کاریزبوم به صورت کانال هدایت سیلاب دارای کف سازی مناسب، از ایجاد محور پیاده تفرجگاهی در مجاورت این کانال به طول دو کیلومتر خبر داد و افزود: امروز عملیات اجرایی یک باب مجتمع گردشگری، توریستی و تفریحی نیز به همت بخش خصوصی با اعتبار 820 میلیارد ریال کلنگ زنی می‌شود.
نصیری از آغاز عملیات اجرایی طرح خط انتقال تغذیه این مجتمع، یک باب ایستگاه تقلیل و ایجاد انشعاب گاز برای اراضی سرمایه‌گذاری کاریزبوم نیز خبر داد و گفت: این طرح با اعتبار 300 میلیارد ریال به دنبال انتخاب مشاور از تیرماه امسال وارد مرحله اجرایی می‌شود.
آیت الله «محمدرضا ناصری» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد نیز در این مراسم، فلسفه‌ی ایجاد کاریزبوم را تامین اعتبار طرح‌های انتقال آب به استان یزد ذکر کرد و گفت: خوشبختانه در این مجتمع، طرح‌های خوبی برای رفع مشکلات جامعه دیده شده است.
وی بر اهمیت ایجاد مراکز فرهنگی در این مجتمع تاکید و اظهار کرد: در راستای تعالی و کمال انسانها که مورد تاکید نظام اسلامی است، نیاز به مجموعه‌های تفریحی سالم برای شادابی و نشاط مردم و به طور همزمان توسعه دانش و فرهنگ آنهاست.
ناصری با تاکید بر این که مدیران باید فضاهایی را برای تعالی افراد جامعه فراهم کنند، گفت: باید با ایجاد فضاهای مناسب، انسان‌های دین‌دار و عالم تربیت شود چرا که چنین انسان‌هایی قطعاً موفق‌تر از افراد بی‌دین هستند و شکست امروز آمریکایی‌ها نیز نتیجه تربیت همین انسان‌ها در ایران اسلامی است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/191495/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوهای آمادگی ورزش های کارگری

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

قهرمانی ایران در کشتی آزاد جام تختی در پایان عصر آنچلوتی

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

کارشناسی داوری استقلال – چادرملو اردکان

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی (عکس)

پیام تبریک وزارت ورزش و جوانان به مناسبت صعود تیم ملی چوگان به جام جهانی

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

ماجرای فیلم جنجالی از درگیری بافق در لیگ جوانان؛ از پنالتی تا ورود تبر به زمین!

فاجعه در فوتبال پایه؛ حمله با تبر به بازیکنان جوان در یزد!

کمیته استیناف رای نهایی علی پاکدامن و محمد رهبری را صادر کرد

درخشش تیم ورزش رزمی ترکیبی استان بوشهر در مسابقات انتخابی تیم ملی

تیم سابق ملی‌پوش ایرانی در حسرت جام ماند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

ماجرای درگیری در بازی فوتبال جوانان لیگ منطقه‌ای کشور در بافق چه بود؟

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد در حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی کارگری

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

ز دور باش حوادث دلم