خبر یزد

آخرين مطالب

رسیدگی به 30 هزار پرونده با رعایت اتقان و استحکام آرا در یزد اجتماعي

رسیدگی به 30 هزار پرونده با رعایت اتقان و استحکام آرا در یزد
  بزرگنمايي:

خبر یزد -

خبر یزد


رئیس کل دادگستری استان یزد از رسیدگی به 30 هزار پرونده با رعایت اتقان و استحکام آرا خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد به نقل از دادگستری استان یزد ، غلامعلی دهشیری، رئیس کل دادگستری استان یزد در آیین تودیع و معارفه رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تفت، اظهار داشت: ابتدا باید امنیت برقرار شود تا بتوان در سایه آن عدالت و رفاه و آسایش را ایجاد کرد.
وی انقلابی بودن، مردمی بودن و مبارزه با فساد را سه شاخصه مهم قوه قضاییه در دوران تحول دانست و بیان داشت: عزم پولادین مدیران و کارگزاران در حل مشکلات پیش رو با تکیه بر بضاعت موجود و تلاش مضاعف در برخورد با فساد نشان از حرکت انقلابی و مردمی بودن این قوه دارد.
این مقام قضایی افزود: حرکت انقلابی در قوه قضاییه باعث شد که از نظر موجودی پرونده ها، کاهش چشمگیری رقم بخورد به طوریکه در 2 سال اخیر با رعایت اتقان و استحکام آرا 30 هزار پرونده در یزد رسیدگی شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تغییر کاربری‌ها اشاره کرد و گفت: تغییر کاربری بدون طی روند‌های قانونی، جرم است و اینکه فردی کارخانه‌ای را تملک کرده، نباید با رفتار‌هایی شائبه قصد تغییر کاربری ایجاد گردد. هشدار داده می‌شود که دستگاه قضایی با این نوع تغییر کاربری به شدت مخالف است و برخورد خواهد کرد.
وی ادامه داد: ضمن احترام به مالکیت افراد، صاحب جدید کارخانه تنها می‌تواند در مسیر تولید از این ملک استفاده کند و حق ندارد بر خلاف موازین قانونی، اقدام به خرد کردن زمین کارخانه و فروش آن بقصد سایر مقاصد تولیدی کند.
رئیس کل دادگستری استان یزد، به موقعیت خاص شهرستان تفت از نظر ییلاقی بودن و تردد بالا و شناور بودن جمعیت به ویژه در روز پایانی هفته اشاره کرد و گفت: تردد زیاد، موقعیت مکانی خاص و همچنین شناور بودن جمعیت باعث بروز برخی از آسیب‌ها و جرائم در این حوزه قضایی شده که این مسئله به دقت نظر بیشتر دادستان و رئیس دادگستری و مسوولان شهرستان نیازمند است.
وی بر توجه بیشتر نیروی انتظامی در برقرای نظم و امنیت در روز‌های پایانی هفته و استقرار نیروی مناسب در این شهرستان تأکید کرد و بیان داشت: حضور به موقع نیروی انتظامی، علاوه بر ارتقاء حس امنیت برای شهروندان از بسیاری از جرائم نیز پیشگیری می‌کند.
دهشیری، مردم تفت مردم را مردمی فکور، فهمیده و حق جو معرفی کرد و گفت: مدیران جدید شهرستان اهتمام جدی به تکریم و شنیدن حرف‌های مردم و ارتباط بیشتر با آحاد جامعه داشته باشند چرا که موضوع تکریم مردم و ارباب رجوع از مباحث مورد تأکید دستگاه قضایی است.
وی بر بهره گیری از هوشمندسازی فعالیت‌های قضایی در شهرستان به ویژه در حوزه دیدار‌های مردمی تأکید کرد و گفت: با توجه به بعد مسافت در شهرستان و ضرورت تسهیل امور برای ارائه خدمات به آنان باید از شیوه‌های نوین و ارتباطات الکترونیک استفاده شود.
شایان ذکر است در این آیین از خدمات و تلاش‌های چند ساله مهدی زارعی و رضا ملکی تقدیر شد و ابولفضل زارع به عنوان رئیس دادگستری و سید محمد ابراهیم اقبالی به عنوان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تفت معارفه شدند.
انتهای پیام/ش

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/192742/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانشمندان تفاوت‌های ساختاری را در مغز افراد روان‌آزار شناسایی کرده‌اند

مارکینیوش: حس قهرمانی در اروپا را هرگز تجربه نکرده بودم!

رئیس باشگاه ناپولی تهدید به قتل شد

راز درخشش لوکیتا از زبان برانکو ایوانکوویچ

امیرحسین اسفندیار به تیم والیبال «چلم» لهستان پیوست

اعتراف جالب رسانه لهستانی درباره تیم ملی ایران

راه‌اندازی قطار فوق‌العاده یزد - خرمشهر ویژه اربعین حسینی

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد؛ افزایش 80 درصدی نسبت به سال گذشته

صعود تاریخی بیت‌کوین؛ چه عواملی موتور رشد BTC را روشن کرد؟

بخشنامه بخشودگی جرایم تسهیلات زیر 700 میلیون به بانک ها رسید

فواید یادگیری زبان انگلیسی که هیچکس به شما نمی‌گوید: آیا برای افزایش 15 درصدی حقوقتان آماده‌اید؟

معافیت مالیاتی بیمه عمر مشروط شد

مربیانی که بدون یک دقیقه کار ملوان را نقره داغ کردند!

پرسپولیس مدل جدید با تفکراتی از «بوندس‌لیگا»؛ سرخپوشان پرواز می‌کنند؟

ستاره آرژانتین هم‌ تیمی جدید حسین خانزاده در لوبه

آنتتوکومپو: احتمالاً در میلواکی می‌مانم

نشست هم‌اندیشی توسعه شهرستان بافق

زمان عرضه ارز اربعین اعلام شد

راهنمای جامع خرید لوله برق خم سرد برای برق‌کاران حرفه‌ای

🎬 تضمین آب یزد در خط پایان

روزهای کوتاه‌تر تابستان در راه‌اند؛ زمین در هفته‌های آتی قرار است سریع‌تر بچرخد

ادعای هافبک چلسی: نزدیک بود از گرما غش کنم!

فغانی: جام جهانی باشگاه‌ها یکی از آخرین تورنمنت‌های من است

خرید مهاجم خارجی برای پرسپولیس قطعی شد

پاسخ منفی طارمی به پیشنهاد الوصل امارات

پلاستیک بلای جان محیط زیست

آغاز پرداخت وام 650 میلیونی برای خانه‌های نیمه‌تمام

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد

صرافی امن برای خرید و فروش بیت کوین با قیمت لحظه ای

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

125 میلیون دلار، جایزه دیوانه‌کننده جام جهانی باشگاهی!

انتقاد سرمربی تیم والیبال جوانان ایران از برنامه ریزی ناعادلانه FIVB

از قهرمانی تا انحلال؛ سقوط بی صدا وحدت مهریز یا همان صدرشیمی

قول پیگیری اختصاص اعتبار برای تجهیز و توسعه مرکز خدمات جامع سلامت بهادران

انتشار اسناد نمایشگاهی عفاف و حجاب در یزد

قیمت نان‌ افزایش می‌یابد

راه رفتن مجدد کودک فلج 8 ساله با درمان جدید سلولی

پشت پرده روابط اینفانتینو و پسر رییس جمهور آمریکا!

بازیکن سابق تراکتور راهی ازبکستان می‌شود

تاریخچه جام جهانی باشگاه‌ها، معروف به بدترین تورنمنت تاریخ فوتبال!

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

مردم یزد حق دارند بدانند مالیات‌شان کجا هزینه می‌شود

پایش سلامت مادران باردار در 90 مرکز جامع سلامت استان یزد

اظهارات صمصامی در مورد تزریق 60 همت به بازار بورس؛ در شرایط غیرعادی نباید نماد و بازار را باز کنیم

فروش 26 هزار میلیارد اوراق دولتی در بورس

10 درصد از چک‌ها در اردیبهشت ماه برگشت خورد!

در انتظار جلسه رفع کدورت سیدحسین و مدیران

غافلگیری در روسیه به سود مهاجم ایرانی

تردید کاپیتان رئال بین فنرباغچه و قطر

تقوی: پیاتزا دوست ندارد کسی در کارهای فنی تیم ملی دخالت کند