خبر یزد

آخرين مطالب

آغاز عملیات اجرایی برای بیش از 1500 واحد طرح ملی مسکن در استان یزد اجتماعي

آغاز عملیات اجرایی برای بیش از 1500 واحد طرح ملی مسکن در استان یزد
  بزرگنمايي:

خبر یزد -

خبر یزد


خواجه رضایی گفت: در مجموع برای بالغ بر یک هزار و 500 واحد طرح اقدام ملی مسکن در سراسر استان یزد عملیات اجرایی در حال انجام است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان خواجه رضایی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص آخرین وضعیت طرح اقدام ملی مسکن در یزد گفت: تاکنون در استان یزد با احتساب متقاضیان فرهنگیان و کارگری، 24 هزار و 132 نفر در این طرح ثبت نام کردند که 9 هزار و 788 نفر واجد شرایط اولیه شناخته شده‌اند.
وی ادامه داد: از مجموع افراد واجد شرایط اولیه برای طرح اقدام ملی مسکن در استان یزد، 8هزار و 976 نفر به تایید نهایی رسیدند که برای 6 هزار و 899 نفر از آنها افتتاح حساب انجام گرفته است و از این تعداد 6 هزار و 804 نفر اقدام به واریز وجه کرده‌اند.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی یزد با اشاره به کلنگ زنی اخیر این طرح در محل زمین یزد پخت با نام سایت شهید محمد خانی که با حضور وزیر راه و شهرسازی در یزد انجام گرفت، گفت: این اداره کل موظف به تامین زمین برای آن متقاضیانی که واریز وجه داشته‌اند است که تاکنون این اقدام به خوبی انجام گرفته است.
خواجه رضایی با اشاره به وضعیت انتخاب پروژه توسط متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن گفت: قریب به 5 هزار متقاضی مسکن ملی در استان یزد انتخاب پروژه داشته‌اند و پروژه خود را مشخص کرده‌اند و برای دو هزار متقاضی دیگر نیز که واریز وجه داشته‌اند زمین تامین شده و پس از طی مراحل طراحی، اطلاع رسانی برای انتخاب پروژه انجام می‌گیرد.
وی ادامه داد: تقریبا دو هزار متقاضی نیز که به تایید نهایی رسیدند سامانه به این دلیل که مراحل تامین زمین برای آنها به اتمام نرسیده، اجازه افتتاح حساب نداده تا حقی ایجاد نشود و براساس مصوبه شورای مسکن این افراد فعلا در مرحله رزرو قرار دارند تا چنانچه ریزشی یا انصرافی در متقاضیان فعلی رخ دهد جایگزین شوند.
خواجه رضایی گفت: از مجموع متقاضیانی که واریز وجه داشته‌اند چهار هزار و 700 نفر مربوط به شهر یزد هستند که برای این تعداد متقاضی در یزد، تامین زمین انجام گرفته و عملیات اجرایی و تجهیز کارگاه نیز برای نزدیک به هزار واحد در یزد انجام گرفته و مابقی در مرحله طراحی است.
وی تصریح کرد: در مجموع برای بالغ بر یک هزار و 500 واحد طرح اقدام ملی مسکن در سراسر استان یزد از جمله در شهرستان‌های مهریز، ابرکوه، شاهدیه و ... عملیات اجرایی در حال انجام است و ان شاء ا... تا دو ماه آینده عملیات اجرایی دیگر واحدها نیز پس از طی مراحل طراحی و دریافت مجوز از کمیسیون‌های ذیربط شروع می‌شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/193066/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علم ریاضی چه زمانی اختراع شد؟

تحلیل وضعیت سپاهان برای دیدار با استقلال

سقوط عجیب نوشاد عالمیان در رنکینگ جهانی

ماجرای داغ رقابت زارع و معصومی به سالن هفت‌‍ تیر هم کشیده شد

سردیس زارع از روی کشتی‌گیر مغولی ساخته شد!

عقد تفاهمنامه همکاری کمیته‌های المپیک ایران و کویت

هفتمین اهدای عضو امسال در استان یزد به ثبت رسید

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

جدول پخش زنده بازی‌های سه‌شنبه 23 اردیبهشت

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

فوتسال زنان ایران تحت فشار یک دروغ مصلحتی!

برد قاطعانه شاگردان عطایی در آسیا

هیجان‌انگیز: مایکل جردن به ان‌بی‌ای برمی‌گردد!

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

دلار هرات چیست و رابطه آن با قیمت دلار در ایران چگونه است؟

خانه کشتی در شهر خورموج افتتاح شد

زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان دشتی تقویت می‌شود

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

اعلام آمادگی وزیر ورزش برای امضای تفاهم نامه همکاری با یونان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

با «ورزش و جوانان» روابط ایران-یونان را توسعه می‌دهیم | اخبار ورزشی

لوکاکو جام می‌خواهد: آمار گل‌زنی چه اهمیتی دارد

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

کارشناسی داوری دیدار استقلال – چادرملو اردکان

اخباری: از خدایمان است که در یزد تمرینات را برگزار کنیم(ویدیو)

تارتار: علی اصغر عاشوری معلم ورزش است

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

برای جبران عقب‌ماندگی سرانه ورزشی قم نیازمند 57 هزار متر مربع زمین است

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

پنالتی دادن به روش پت و مت!

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

اخباری: از خدایمان است که در یزد تمرینات را برگزار کنیم

توسعه ورزش در منطقه محور گفت وگوی خسروی وفا با همتای قطری اش

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!