مدیر کل بنیاد مازندران
لزوم حمایت و یکپارچه سازی آمار 750نفری نخبگانِ ایثارگر مازندران
فرهنگی
بزرگنمايي:
خبر یزد - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: آمار 750 نفری نخبگان ایثارگر استان با بنیاد نخبگان کشور یکپارچه و دستورالعمل های حمایت از نخبگان بر اساس لیست بومی استان ها تدوین شود.
به گزارش ایثار، سعید کهن سال، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، در همایش پنجمین رویداد استارت آپ ها و تجلیل از نخبگان شاهد و ایثارگر استان که با حضور رحیم نریمانی مدیر کل مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر در بابلسر برگزار شد، با اشاره به بازگشت پیکر پاک شهدای اخیر به استان، اظهار کرد: شهدا در قرآن کریم و بیانات ائمه اطهار، به آب زندگانی تشبیه شدهاند که این آب در مقابله با تجاوز دشمن، قلم های پاک و همچنین ایده های نوآورانه و خلاقیت های نخبگان در حوزه های مختلف یافت می شود.
وی با بیان اینکه قلم شهید پروری و تفکر زیبا و نورانی ضامن شهادت است، تاکید کرد: باید زندگی شهدا را الگوی خود قرار دهیم.
کهن سال افزود: اگر می خواهیم زنده بمانیم باید شهید باشیم و شهید زندگی کنیم، نباید روی پای عزت و کرامت شهدا و خانواده هایشان پا گذاشت.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: از 32 شهید بازگشته به استان مازندران، هشت شهید اصالتاً مازندرانی بودند اما پیکرشان در استان تشییع و 10 شهید دیگر نیز مازندرانی بودند اما در استان زندگی نمی کردند، که این یعنی 50 شهید در این منطقه که باید مورد توجه قرار گیرند.
این مسئول به مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران در برخورد با هجمه رسانه ای و هیجانات پس از شهادت ها اشاره کرد و گفت: نقش بنیاد در این دوره حساس، ایجاد یک نگاه عملی به سیره شهدا برای خانواده های محترم شهدا بود که این امر مانع از بی اعتمادی عمومی و شکل گیری گلایه ها شد.
وی به تشییع باشکوه شهید در نوشهر اشاره و بیان کرد: مادر شهید با وجود شرایط سخت، از مردم خواست گریه و شیون نکنند و این زنده بودن شهدا را به همگان نشان داد، این واقعه را شاهدی بر زنده بودن شهید و اثرات معنوی آن در جامعه است.
کهن سال در ادامه به برخی چالش ها و انتظارات خود اشاره و بر لزوم اجازه نقد
سازنده از سوی جامعه ایثارگری تاکید کرد تا بتوان برنامهریزی های موفق تری داشت.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با گلایه از نگاه تبعیض آمیز برخی دستگاه های اجرایی به جامعه ایثارگری خواستار شد: دستورالعمل های حمایت از نخبگان بر اساس لیست بومی استان ها تدوین شود.
این مسئول پیشنهاد داد اختیارات استانی در حوزه نخبگان باید افزایش پیدا کند و شاهد رشد این ظرفیت های عظیم نهفته در میان نخبگان شاهد و ایثارگر باشیم.
وی به موضوع نمره کنکور و ملاک های تجلیل از ایثارگران اشاره کرد و گفت: این ملاک ها باید منطبق بر شرایط بومی استان ها باشد و نباید شاهد تضاد در رویه ها باشیم.
کهن سال مطرح کرد: آمار 750 نفری نخبگان ایثارگر استان با بنیاد نخبگان کشور یکپارچه شود و شاخص های بنیاد نخبگان در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز معتبر شناخته شود تا از حالت دو گانگی و رده بندی پایین تر جلوگیری شود.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران از مسئولین خواست تا اجازه دهند استان ها اولویت های خود را بر اساس ظرفیت ها و مزیت های بومی تعیین کنند و بر اهمیت روایتگری و مستند سازی سیره شهدا تاکید کرد.
این مسئول به داستان شهادت امیرحسین صالحی، از شهدای اخیر، اشاره کرد که مادرش با وجود درد فراق، این شهادت را فدای حضرت علی اکبر (ع) دانست و گفت: نسل های جدید از نسل قبلی بهترند، مادر این شهید در یک خانه ای زندگی میکرد، اما دارای نورانیت خاصی بود.
وی در پایان تاکید کرد: انتخاب شهدا از سوی خداوند است و نباید در آن شک کرد، قلم، نگاه، اقدامات عملی، ابتکارات و نوآوری های جامعه نخبگان در حوزه های مختلف، شهیدپرور است.
بازدید از چند طرح دستاورد های نخبگان شاهد و ایثارگر در قالب نمایشگاه، بیان مسائل و موضوعات و انتظارات در حوزه نخبگی توسط چند تن از نخبگان شاهد و ایثارگر، نشست تخصصی مدیر کل بنیاد مازندران با مدیر کل دفتر دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر و تجلیل از نخبگان برتر از برنامه های این همایش بوده است.
در این همایش محمد علی زاده معاون فرهنگی آموزشی و رشیدی معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، گرجی رئیس بنیاد بابلسر حضور داشتند.
انتهای پیام/
.jpg)




-
چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۲:۴۴
-
۱۱ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/736356/