خبر یزد

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 2 مرداد 1404 اقتصادي

پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 2 مرداد 1404
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه در شروع معاملات اولین روز مرداد با رشد ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد، اما در ادامه فعالیت بازار، با ریزش قیمت اونس جهانی طلا، قیمت طلا در بازار داخلی در مسیر کاهشی قرار گرفت. قیمت قطعات سکه روز چهارشنبه با افزایش تقاضا همراه شد.
قیمت طلا و سکه در شروع معاملات روز چهارشنبه با افزایش قیمت اونس جهانی طلا در روند صعودی بازگشایی شد، اما در میانه روز، وقتی ورق قیمت اونس جهانی طلا با ریزش بیش از 18 دلاری برگشت، قیمت طلا نیز در بازار داخلی نزولی و افزایش قیمت قطعات سکه نیز تعدیل شد.
با وجود اینکه قطعات سکه با تلرانس محدود 100 تا 200 هزار تومانی رشد قیمت داشتند، اما حباب سکه با افزایش قابل توجهی همراه شد و این حکایت از رشد تقاضای احتیاطی در بازار فلز زرد داشت.
بازار
پیش بینی قیمت طلا و سکه
کارشناسان اقتصادی معتقدند یکی از بال‌های تعیین قیمت طلای داخلی قیمت اونس جهانی طلاست و روند کاهشی اونس طلا به قیمت طلا در بازار داخلی خط می‌دهد.
گفتنی است تحلیلگران بازار طلا محدوده 6 میلیون و 900 تا 7 میلیون و 900 هزار تومانی را محدوده رنج برای قیمت طلا می‌دانند. آنها همچنین برای قیمت سکه محدوده رنج 77 میلیون تومان تا 85 میلیون تومان را محدوده رنج می‌دانند و معتقدند در کوتاه‌مدت روند رنج قیمت طلا و سکه پایدار است.
گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 3412 دلاری در حال معامله است و کاهش نزدیک به 18 دلاری دارد. اونس جهانی نقره روی رقم 39 دلار و 42 سنتی در حال معامله است. هر گرم نقره 999 روی رقم 117 هزار و 180 تومانی ایستاده است و رشد هزار و 400 تومانی دارد.
قیمت نیم‌ سکه فریز شد
قیمت سکه امامی چهارشنبه اول مرداد با رشد 190 هزار تومانی روی رقم 79 میلیون 685 هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه‌ بهار آزادی با رشد محدود 20 هزار تومانی روی رقم 72 میلیون و 120 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است نیم‌سکه بدون تغییر ارزش روی رقم 42 میلیون و 700 هزار تومانی بسته شد. ربع سکه با رشد 100 هزار تومانی با رقم 24 میلیون و 700 هزار تومانی معامله شد و سکه گرمی با افزایش 200 هزار تومانی در سطح 14 میلیون و 800 هزار تومانی ایستاد.
قیمت طلا کاهشی شد
قیمت طلا نیز روز چهارشنبه کاهشی شد. هر مثقال طلای 18 عیار با افت 50 هزار تومانی با رقم 31 میلیون و 53 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با افت سه هزار تومانی در محدوده هفت میلیون و 162 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم هفت میلیون و 66 هزار تومانی معامله شد.
حباب سکه امامی نیم میلیون تومان رشد کرد
حباب سکه روز چهارشنبه در تمام قطعات رشد داشت. حباب سکه امامی 500 هزار تومان، سکه بهار آزادی 317 هزار تومان، نیم‌ سکه 134 هزار تومان، ربع سکه 167 هزار تومان و سکه گرمی 233 هزار تومان رشد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/736366/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فناوری جدید کره جنوبی برای جلوگیری از انفجار باتری لیتیومی

رشفورد چقدر به بارسلونا تخفیف داد؟

ایران 2- اسپانیا 3؛ شوک بزرگ به شاگردان عادل

استقلال - چادرملو، هشت روز قبل از تراکتور

با انصراف نمایندگان کشورمان؛ پست نایب رئیسی تکواندو آسیا از دست رفت

پدیده تیم ملی زوج سید در شهداب

پرداخت 88 درصد تسهیلات دانش‌بنیان ها توسط بانک‌های غیردولتی

تاکید بر نقش حیاتی نخبگان ایثارگری در عبور کشور از "جنگ ترکیبی"

غزه، آزمون وجدان بشریت

ثبت‌نام 12 هزار یزدی برای پیاده‌روی اربعین

توضیحات آبفا در خصوص توزیع آب بسته‌بندی شده در تهران

50 کیلومتر از باند دوم محور یزد-طبس به بهره‌برداری رسید

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه کمربندی زارچ - اشکذر

ادای احترام مسئولان ملی و استانی به مقام شامخ شهدای اردکان

بررسی میدانی مشکلات کمربندی یزد - اشکذر در بازدید شبانه معاون وزیر راه

ورزش عصرگاهی، امیدی تازه‌ برای کاهش افسردگی در سالمندان

اجرای طرح ارتقای امنیت و آرامش در اشکذر

جزئیات نرخ فروش ارز اربعین اعلام شد

اسکناس 20 یورویی بین فرانسه و لهستان دعوا انداخت

مادر شهیدان والامقام «بی باک» از قائم شهر مازندران آسمانی شد

ادای احترام معاون وزیر راه و شهرسازی به خانواده شهید والامقام جوکار در یزد

برنامه‌ریزی دقیق برای مدیریت آب کشاورزی یزد/ کارگروه فنی تشکیل می‌شود

شتاب در تکمیل پروژه‌های راهسازی یزد؛ اولویت اصلی کارگروه راه‌های استان

تصمیم عجیب بایرن؛ نه به ستاره پرطرفدار اروپا!

رونالدو باید سال 2021 به سیتی می‌رفت

بهره‌برداری از 50 کیلومتر باند دوم محور یزد ـ طبس

خبر جدید درباره قیمت گندم و پرداخت مطالبات گندمکاران

تلاقی اینترنت کوانتومی با فضا-زمان در یک ایده مبتکرانه

آزمون های زائد محیط زیستی برای خودروهای نو وارداتی  حذف شد

قیمت نفت با خوش‌بینی بازار صعودی شد

مراسمی به یاد شهدای کاراته استان

آخرین شایعات درباره محمدرضا اخباری در سپاهان

ماندگاری گرما در استان یزد

دلیل کاهش قیمت تخم مرغ در روزهای اخیر

«مبارزه با آلزایمر» با داروهای تایید شده سرطان

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 2 مردادماه

اوقات شرعی پنجشنبه 2 مرداد 1404 به افق یزد

طلای جهانی در سراشیبی ماند

کولر جدید ناسا برای سفر به مریخ

ضربه بزرگ به سپاهان؛ خداحافظ ستاره!

سایه سنگین خاموشی بر فولادسازان

26 بازیکنی که ساپینتو برای مدیریت ایمیل کرد

سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

پیشگامان واقعی؛ وویجرها نخستین کاوشگران مرزهای منظومه شمسی نبودند

رمز استقلال و انگیزه زندگی در «دوران پیری»

هابل برای اولین بار دنباله‌دار «31/اطلس» را رصد کرد

عکس روز ناسا از پرواز یک گوی آتشین بر فراز فلوریدا

بینایی فضانوردان طی ماموریت‌ها مختل می‌شود

تهدید نامرئی در اعماق آب: میلیاردها ذره نانوپلاستیک در اقیانوس اطلس شناور است

اورانوس سیاره سردی نیست