چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴

ورزشی

مربی تیم‌ملی: ایران برای جام جهانی کوچک آماده می‌شود!

مربی تیم‌ملی: ایران برای جام جهانی کوچک آماده می‌شود!
خبر یزد - ورزش ۳ /محمود خوراکچی، مربی تیم ملی فوتسال و دروازه‌بان سابق پرسپولیس، در گفت‌وگویی با ورزش سه درباره مسابقات کشور‌های اسلامی صحبت کرده است. تیم ملی فوتسال ...
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /محمود خوراکچی، مربی تیم ملی فوتسال و دروازه‌بان سابق پرسپولیس، در گفت‌وگویی با ورزش سه درباره مسابقات کشور‌های اسلامی صحبت کرده است.
تیم ملی فوتسال ایران برای مسابقات کشورهای اسلامی در عربستان آماده می‌شود و در این رقابت‌ها با تیم‌های مراکش، افغانستان و تاجیکستان در یک گروه قرار گرفته است. حریفان تیم ملی که همگی در جام جهانی گذشته حضور داشته‌اند، از شانس برابری برای صعود به دور حذفی برخوردار هستند. تیم مراکش، بهترین تیم جهان در سال 2023 و قدرت نوظهور فوتسال، جدی ترین حریف ایران به شمار می‌رود.
پس از قرعه‌کشی این مسابقات، گفت‌وگویی را با محمود خوراکچی، مربی برجسته فوتسال ایران و دستیار جدید وحید شمسایی داشته‌ایم. او در این مصاحبه، در خصوص دو بازی دو بازی دوستانه با روسیه صحبت کرده است و همچنین به حریفان تیم ملی در مسابقات اسلامی پرداخته است:
* نیمی از بازیکنان اصلی را در اختیار نداشتیم
کسانی که واقعاً فوتسال را دنبال می‌کنند، می‌دانند که ما با یک شرایط نابرابر به روسیه رفتیم. حریف با تمام توان برای این دو تا مسابقه حاضر شد، ولی ما با توجه به تعداد بازیکنان مصدوم و همچنین غیبت سالار آقاپور و مسلم اولادقباد که برای حضور در مراسم برترین بازیکن سال آسیا تیم را همراهی نکردند، نیمی از بازیکنان اصلی را در اختیار نداشتیم. البته این موضوع دلیلی بر این شد که ما بتوانیم شانس بازی را به دیگر بازیکنان مدنظرمان بدهیم. فلسفه بازی‌های تدارکاتی هم همین است که نتیجه در واقع اولویت سوم و چهارم کادرفنی قرار می‌گیرد. ما در این دو بازی به دنبال این بودیم که بازیکنانی که جایگزین غایبان بودند، خودنمایی کنند و توانایی خود را به رخ کادر فنی بکشند. ولی با تمام این اوصاف ما ایران هستیم و می‌دانیم که یکی از تیم‌های خوب درجه یک دنیا به شمار می‌رویم و بنابراین مسئولیت ما هم سنگین خواهد بود.

خبر یزد

* در بازی نخست عملکرد خوبی ارائه دادیم
در بازی اول ما با توجه به شناختی که از روسیه داشتیم، توانستیم خیلی خوب به گل برسیم و همگان دیدند که یک بازی حساب شده و منطقی با داشته‌هامون ارائه دادیم. با وجود اینکه بسیاری از بازیکنان کم تجربه بودند، بازی پایاپایی بود و در دفاع و حمله عملکرد خوبی داشتیم و گل اول را هم به ثمر رساندیم. در بحث دفاعی، ما یارگیری نفر به نفر در دستور کار قرار دادیم و به جز یک صحنه که گل دریافت کردیم، در مابقی لحظات موفق ظاهر شدیم. در کل بازی متعادل شروع شد و خیلی هم متعادل به پایان رسید.
* در نیمه دوم بدن بازیکنان تحلیل رفت
در بازی دوم و در نیمه نخست، از لحاظ فنی از تیم روسیه بهتر بودیم و پیش از یک دقیقه پایانی، از آن‌ها پیش افتاده بودیم. اگر نیمه اول را با برتری به رختکن می‌رفتیم، قطعا با استراتژی دیگری در بیست دقیقه دوم وارد زمین می‌شدیم اما هم بازیکنان به لحاظ روحی افت کردند و هم اینکه در نیمه دوم استراتژی بازی تغییر کرد و این تغییر باعث شد که فضاهایی که تیم روسیه می‌خواست، در اختیارش بذاریم. دلیل تحلیل و افت بدنی بچه‌ها این بود که ما تقریبا با یک جلسه تمرین در ایران و یک جلسه تمرین در روسیه اماده این مسابقه شدیم. بدون شک با این مدت کوتاه، نه فرصتی برای مرور کارهای تاکتیکی داشتیم و نه زمانی برای دوران بدنسازی در اختیارمان بود. فشردگی لیگ و خستگی بازیکنان کاملا مشخص بود و ما هم نمی‌توانستیم چندان به بازیکن خُرده‌ای بگیریم. تنها مهم‌ترین مسائل و نکات را در تمرینات انجام دادیم. اگرچه اشتباهات فردی نیز داشتیم و هرگز تصور نمی‌کردیم که این بازیکنان در این سطح ظاهر شوند.

خبر یزد

* باید در جام جهانی کوچک بازی کنیم
در خصوص مسابقات کشورهای اسلامی باید گفت جام جهانی کوچکی در عربستان برگزار می‌شود‌. عربستان در سالیان اخیر با توجه به اینکه ژاپن را هم اخیرأ شکست داده، پیشرفت قابل توجهی داشته و نتایج خیره کننده‌ای کسب کرده اطت. مراکش که الان به نظر من یکی از تیم های ابرقدرت دنیا به شمار می‌رود. آنها هفته گذشته دو بازی دوستانه برابر اسپانیا انجام دادند و ما وقتی آن مسابقه را برای آنالیز تماشا می‌کردیم، از اسپانیا تاکتیکی‌تر بودند و به پیروزی رسیدند؛ آنها در تمام کارهای تاکتیکی، حمله و دفاع و ضربات ایستگاهی و هر آنچه که یک تیم قدرتمند فوتسال نیاز دارد، عالی هستند. افغانستان هم در جام جهانی و هم در آسیایی اخیر واقعاً نگاه‌ها را به خودش جلب کرده است. در جام جهانی، آرژانتین به سختی توانست این تیم را دو بر یک شکست بدهد؛ آنها تیمی هستند که ما نگاه ویژه‌ای به آن داریم. تاجیکستان نیز همانند افغانستان، سیر صعودی چشمگیری داشته و به جام جهانی قبلی راه یافت. آن‌ها قطعا برای هر تیمی مشکل ساز خواهند بود و نباید دست‌کم گرفته شوند. در اصل، هر چهار تیم این گروه، در آوردگاه بزرگ حضور داشتند و همین مسئله، اهمیت بازی‌ها را افرایش داده است.
بازار


نظرات شما