دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴

اجتماعی

بازگشت گورخر‌های ایرانی از ابرکوه به زیستگاه‌های طبیعی خود

بازگشت گورخر‌های ایرانی از ابرکوه به زیستگاه‌های طبیعی خود
خبر یزد - تاکنون بیش از ۳۰ رأس از گورخر‌های پرورش یافته در مرکز پرورش گورخر پنج انگشت به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شده‌اند.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تاکنون بیش از 30 رأس از گورخر‌های پرورش یافته در مرکز پرورش گورخر پنج انگشت به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شده‌اند.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رئیس حفاظت محیط‌زیست شهرستان ابرکوه با اشاره به نقش مؤثر مرکز تکثیر و پرورش گورخر پنج‌انگشت گفت: تاکنون بیش از 30 رأس از گورخر‌های پرورش یافته در این مجموعه به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شده‌اند.
مصطفی جهانی با بیان این‌که این سایت در مجاورت روستای هارونی و در دامنه کوه پنج‌انگشت با وسعت حدود 200 هکتار از سال 1389 راه‌اندازی شده است افزود: فعالیت مرکز با انتقال سه رأس گور ماده و یک رأس نر آغاز شد و طی سال‌های گذشته، با مدیریت اصولی و پایش مستمر جمعیت، به یکی از موفق‌ترین مراکز تکثیر گورخر ایرانی در کشور تبدیل شده است.


نظرات شما