پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴

ورزشی

نمی‌خواهم یک کرنر فینال جام جهانی را خراب کند

نمی‌خواهم یک کرنر فینال جام جهانی را خراب کند
خبر یزد - ورزش ۳ /پیرلوئیجی کولینا می‌گوید نمی‌خواهد نتیجه فینال جام جهانی با یک تصمیم اشتباه درباره ضربه کرنر تغییر کند و فیفا اکنون قصد دارد اجازه مداخله وی‌ای‌آر را ...
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /پیرلوئیجی کولینا می‌گوید نمی‌خواهد نتیجه فینال جام جهانی با یک تصمیم اشتباه درباره ضربه کرنر تغییر کند و فیفا اکنون قصد دارد اجازه مداخله وی‌ای‌آر را بدهد.
رئیس دپارتمان داوری فیفا در واشنگتن، پیش از قرعه‌کشی جام جهانی در روز جمعه صحبت و تأیید کرد که احتمالاً ضربات کرنر در آینده مشمول بازبینی ویدئویی خواهند شد.
با این حال، کولینا تأکید کرد که مدت زمان لازم برای رفع هرگونه تردید، موضوعی بسیار کلیدی است. او گفت:«به نظر من هدف همه ما باید این باشد که تصمیمات درست در زمین گرفته شود. از همه بدتر این است که نتیجه یک رقابت نه توسط عملکرد بازیکنان، بلکه به خاطر یک اشتباه از سوی داور تعیین شود.»
او ادامه داد:«معیار اصلی این است که هیچ تأخیری ایجاد نشود. در مورد کرنر، یک تأخیر طبیعی وجود دارد، زیرا وقتی کرنر اعلام می‌شود، معمولاً باید منتظر بمانید تا دو مدافع میانی جلو بیایند. آماده‌ شدن مهاجمان معمولاً 10 تا 15 ثانیه طول می‌کشد. در همین 10 تا 15 ثانیه، اگر کرنر اشتباه اعلام شده باشد، همه می‌توانند تشخیص دهند که غلط بوده است.
بازار



برای من سخت است بفهمم وقتی امکان دیدن اشتباه وجود دارد، چرا باید سرمان را زیر برف کنیم و امیدوار باشیم که در نتیجه کرنر اشتباه، اتفاق بدی نیفتد.»
کولینا افزود:«این نظر شخصی من است، زیرا من مسابقات مهم را با این امید دنبال می‌کنم که نتیجه آن با عملکرد بازیکنان تعیین شود. اگر بتوانم مانع وقوع چنین شرایطی شوم، خوشحال خواهم شد. اما ایده اصلی این است: بدون تأخیر! هیچ‌کس نمی‌خواهد توقف بیشتری در جریان بازی ایجاد شود.»


نظرات شما