دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴

فرهنگی

تشریح برنامه‌های فرهنگی - هنری دانش آموزان در دهه فجر

تشریح برنامه‌های فرهنگی - هنری دانش آموزان در دهه فجر
خبر یزد - معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از برنامه‌های مدارس در دهه فجر رویداد پرچم است که مجموعه‌ای دست ساز شامل هنرمندی‌های دانش آموزان با محوریت پرچم جمهوری اسلامی ایران است.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از برنامه‌های مدارس در دهه فجر رویداد پرچم است که مجموعه‌ای دست ساز شامل هنرمندی‌های دانش آموزان با محوریت پرچم جمهوری اسلامی ایران است.

معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از برنامه‌های مدارس در دهه فجر رویداد پرچم است که مجموعه‌ای دست ساز شامل هنرمندی‌های دانش آموزان با محوریت پرچم جمهوری اسلامی ایران است.

خبر یزد


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ صادق حسین زاده ملکی در نشست خبری کمیته‌های ستاد دهه فجر که مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان نیز در آن حضور دارند اظهار داشت: همچنین، ارائه مجموعه‌ای از تولیدات فرهنگی و هنری دانش آموزان را خواهیم داشت و از برترین آن‌ها قدردانی خواهد شد و یکی از مهمترین جلوه‌های نقش آفرینی دانش آموزان را خواهیم دید و شاهد جلوه‌های حیرت انگیزی از فعالیت دانش آموزان خواهیم بود. هر قدر به دانش آموزان میدان داده شود، آثار بهتری از آنان خواهیم دید.
وی افزود: ما از ظرفیت دانش آموزان استفاده می‌کنیم تا در بزرگداشت دهه فجر نقش آفرینی داشته باشند. شبکه مشاوران و مربیان و معلمان که پرچم دار فضا‌های فرهنگی ما هستند هم فرصت‌های متنوعی برای پاسخ گویی به سوالات دانش آموزان فراهم کرده‌اند.
در ادامه، حامد علامتی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: حدود بالای ۲۰ نهاد در حوزه کودک و نوجوان ستاد دهه فجر فعال هستند. شعار واحدی برایی فعالیت‌های امسال پیش بینی شد که از طریق رسانه ملی نیز اعلام شده است. شعار واحد «فرزندان ایرانیم». تأکید کردیم در فعالیت‌ها پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران محور باشد.


نظرات شما