دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

استاندار یزد در آیین عملیات اجرایی مجتمع آموزشی زارچ:

قدردان همت والای خیرین استان در امر مدرسه سازی هستیم

قدردان همت والای خیرین استان در امر مدرسه سازی هستیم
خبر یزد - عملیات اجرایی ساخت یک مجتمع آموزشی در شهرستان زارچ با حضور استاندار یزد آغاز شد؛ مجموعه‌ای که به همت خیر نیک‌اندیش «حاج عبدالوهاب صبغی» و با اعتبار یک‌هزار میلیارد ریال و با امکاناتی نظیر قرائت‌خانه تخصصی و زمین چمن مصنوعی احداث خواهد شد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - عملیات اجرایی ساخت یک مجتمع آموزشی در شهرستان زارچ با حضور استاندار یزد آغاز شد؛ مجموعه‌ای که به همت خیر نیک‌اندیش «حاج عبدالوهاب صبغی» و با اعتبار یک‌هزار میلیارد ریال و با امکاناتی نظیر قرائت‌خانه تخصصی و زمین چمن مصنوعی احداث خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت این مجتمع آموزشی با حضور استاندار یزد و جمعی از مسئولان در شهرستان زارچ برگزار شد.
استاندار یزد در این مراسم با قدردانی از مشارکت خیرین مدرسه‌ساز اظهار کرد: قدردان همت والای خیرین استان در امر مدرسه سازی هستیم.
وی با اشاره به جایگاه نیک‌نامی در آموزه‌های دینی گفت: حضرت ابراهیم(ع) در دعای خود از خداوند می‌خواهد که نام نیکی از او در میان آیندگان باقی بماند.
بابایی با بیان اینکه استان یزد از دیرباز به فرهنگ نیکوکاری شهره بوده است، افزود: امروز بخش قابل توجهی از مدارس استان به همت خیرین مدرسه‌ساز احداث شده و نام بسیاری از این بزرگواران، حتی پس از درگذشتشان، همچنان در ذهن و دعای مردم زنده است.
وی با اشاره به نقش نیت پاک در توفیق انجام کارهای خیر ادامه داد: انجام کار خیر توفیقی الهی است و چه‌بسا افراد بسیاری از نظر مالی توانمند باشند اما این توفیق نصیبشان نشود؛ زیرا این کار علاوه بر توان مالی، لیاقت و شایستگی می‌طلبد.
استاندار یزد با استناد به آیات قرآن کریم درباره ارزش انفاق در راه خدا تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید:
«یَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبَا وَیُرْبِی الصَّدَقَاتِ»؛
یعنی خداوند ربا را نابود می‌کند و صدقات و انفاق‌ها را فزونی می‌بخشد.
وی ادامه داد: همچنین در آیه‌ای دیگر آمده است: «وَمَا أَنْفَقْتُمْ مِنْ شَیْءٍ فَهُوَ یُخْلِفُهُ»؛ یعنی هر آنچه در راه خدا انفاق کنید، خداوند جایگزین آن را عطا می‌کند.
بابایی با بیان اینکه آثار کار خیر تنها به یک اقدام محدود نمی‌شود، خاطرنشان کرد: هر دانش‌آموزی که در چنین مدرسه‌ای تحصیل کند و در آینده به جامعه خدمت برساند، ثواب آن به بانیان این کار نیک بازخواهد گشت.
وی در پایان ضمن قدردانی از خیر نیک‌اندیش این پروژه، ابراز امیدواری کرد با همت مسئولان و خیرین، این مجموعه آموزشی در آینده نزدیک به بهره‌برداری برسد و زمینه رشد و شکوفایی دانش‌آموزان منطقه را فراهم کند.


نظرات شما