خبر یزد

آخرين مطالب

اعلام رضایت معاون رییس جمهور از رشد شاخص های حوزه زنان خراسان شمالی معاونت امور زنان و خانواده

اعلام رضایت معاون رییس جمهور از رشد شاخص های حوزه زنان خراسان شمالی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - معصومه ابتکار: تحقق عدالت جنسیتی و تحکیم خانواده دو محور اصلی کار ما در نهاد ریاست جمهوری است.

معصومه ابتکار: تحقق عدالت جنسیتی و تحکیم خانواده دو محور اصلی کار ما در نهاد ریاست جمهوری است.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده روز یکشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان شمالی که به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار شد، اظهار داشت: سهم مدیریتی زنان در سال 92، پنج درصد بود که در اوایل دولت دوازدهم به 12 درصد و هم اینک به حدود 26 درصد رسیده است.
ابتکار با بیان اینکه هم اینک بیش از هشت هزار زن مدیر در کشور و در رتبه های عالی و میانی مشغول به فعالیت هستند گفت: این آمار بدون احتساب مدیران زن در مدارس است که عملکرد بسیار خوبی دارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به طرح تاب‌آوری زنان در برابر مشکلات اشاره کرد و افزود: باید به دنبال رفع مشکلات این قشر با توجه به شرایط هر منطقه باشیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده اظهار داشت: مشکلات جوامع محلی باید احصا و در طرح تاب آوری راهکارهایی ارایه شود تا زنان بتوانند شرایط زندگی را تغییر دهند.
وی گفت: برای رفع مشکلات زنان در حوزه اشتغال باید در حوزه شهری با ایجاد تعاونی زنان و در حوزه روستایی با ایجاد صندوق خرد زنان این قشر را وارد چرخه فعالیت کنیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به تحقق عدالت جنسیتی تاکید کرد: تحقق عدالت جنسیتی و تحکیم خانواده دو محور اصلی کار ما در نهاد ریاست جمهوری است.
وی افزود: سامانه رصد و پایش شاخص‌های سند ارتقای وضعیت بانوان و خانواده در راستای سند مربوطه در حال تدوین است و بیشتر استان ها تدوین این سند را به پایان رسانده اند.
ابتکار اظهار داشت: در تلاش هستیم تا در این سند بخش های توسعه شهرستانی استان ها را نیز تعریف کنیم که هم اینک خراسان شمالی در این مهم توانسته اقدامات خوبی انجام دهد و به همین دلیل این استان در این خصوص الگوی کشور شده است.
70 درصد اعتبارات به استان ها اختصاص یافت
وی با بیان اینکه 70 درصد اعتبارات در سال 99 این معاونت به استان ها اختصاص یافت اظهار داشت: پارسال از نظر جذب اعتبارات رشد بیش از سه برابری داشتیم اما باید با توجه به گستردگی این معاونت اعتبارات حوزه زنان برای 1400 افزایش یابد.
ابتکار افزود: طرح هایی از جمله تحکیم بنیان خانواده، ایجاد اشتغال برای زنان، افزایش مهارت آموزی این قشر در دست اجرا است که نیازمند جذب اعتبارات بیشتری در این حوزه ها است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه مسایل و مشکلات اجتماعی در تمامی جوامع حتی کشورهای پیشرفته نیز وجود دارد افزود: به طور مثال در فرانسه در هر هفته یک زن کشته می شد که هم اینک با شرایط کرونا حتی افزایش نیز یافته است.
وی تصریح کرد: طرح کمند از طرح های مورد توجه رئیس جمهور است که تاکنون در 19 استان اجرایی شده که امیدواریم خراسان شمالی نیز به دنبال اجرای این طرح باشد. وی اظهار داشت: بانوان خراسان شمالی تاکنون در حوزه های مختلف از جمله برندسازی محصولات فعالیت های چشمگیری داشته اند به طوری که قابلیت عرضه در سطح ملی و بین المللی دارد. ابتکار به سند ارتقای بخش زنان اشاره و افزود: نقشه راه ما اجرای همین سند است و دستگاه های اجرایی باید بر مبنای همین حرکت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/185982/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

تمرین اختصاصی مدافع پرسپولیس در کمپ تیم ملی

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد + جزئیات

شورای بسیج ورزشکاران استان همدان تشکیل شد

آیین تودیع و معارفه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر برگزار شد

برق شیراز دوباره روشن شد! (عکس)

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

نقی‌زاده: همدل شدیم تا جشن بگیریم

تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری زنجان به پویایی ورزش زنجان کمک می کند

دخالت عوامل غیر ورزشی در امر ورزش مورد قبول نیست

طالبان این ورزش را ممنوع و حرام اعلام کرد | واکنش فدراسیون جهانی

مصلحت تهوع‌آور تیم فوتسال زنان | افرا ورزش

قاسمپور: استقلال برای حیثیت خود برابر سپاهان بازی می‌کند/ سرنوشت نایب قهرمانی دست سپاهان است

طالبان شطرنج را ممنوع کرد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

این بازیکن ایرانی تمام نمی‌شود!

بارسلونا 9 گل زد و قهرمان لالیگا شد

رکورد آسیایی ایران تحت تاثیر احتیاط

تساوی مصلحتی | روح فوتسال فدا شد | افرا ورزش

تاکید آقاجانلو بر اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد/ تقدیر استاندار از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

چالش بزرگ؛ شزنی همین را کم داشت!