يکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

توزیع گوشت قربانی بین نیازمندان بهادران

توزیع گوشت قربانی بین نیازمندان بهادران
خبر یزد - گوشت قربانی به ارزش ۳۸ میلیون تومان، توسط خیرین بین نیازمندان بهادران توزیع شد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - گوشت قربانی به ارزش 38 میلیون تومان، توسط خیرین بین نیازمندان بهادران توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مسئول مرکزخیریه آبشار عاطفه‌های بهادران گفت: به مناسبت فرارسیدن اول ماه صفر و با هدف ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری و همچنین سلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و مردم منطقه، تعداد دو رأس گوسفند به ارزش سی و هشت میلیون تومان، از محل اعتبارات خیرین تهیه و بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
کاظم زاده افزود: این اقدام خداپسندانه با همت خادمین و داوطلبین مرکز خیریه و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی صورت پذیرفت. 
مسئولین این مرکز ضمن تقدیر از همراهی و حمایت‌های همیشگی خیرین و نیکوکاران، ابراز امیدواری کردند که با استمرار اینگونه اقدامات، شاهد رفع گوشه‌ای از مشکلات نیازمندان و ترویج فرهنگ نوع‌دوستی در جامعه باشیم.
این گزارش حاکی از آن است که گوشت توزیع شده، سهم قابل توجهی در تأمین نیاز‌های خانواده‌های تحت پوشش این مرکز خواهد داشت.


نظرات شما