چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

ستار هاشمی: برخورداری از فیبر نوری نیازمند هزینه جدید مشترکان نیست

ستار هاشمی: برخورداری از فیبر نوری نیازمند هزینه جدید مشترکان نیست
خبر یزد - ایسنا /وزیر ارتباطات گفت: اگر مردم که از زیرساخت ارتباطی و خط ثابت استفاده می‌کنند، برای برخورداری از فیبر نوری اقدام کنند، نباید هزینه جدیدی بر آنان تحمیل شود ...
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا /وزیر ارتباطات گفت: اگر مردم که از زیرساخت ارتباطی و خط ثابت استفاده می‌کنند، برای برخورداری از فیبر نوری اقدام کنند، نباید هزینه جدیدی بر آنان تحمیل شود و این موضوع از نظر قانونی قابل‌پیگیری است.
ستار هاشمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، مشوق‌هایی برای اتصال مشترکان و مردم به زیرساخت و بستر فیبرنوری در نظر گرفتیم. در این فرایند مردم عملاً نباید هزینه جدیدی پرداخت کنند، اما در شرایطی ممکن است خدمات ویژه‌ای طلب کنند که در این‌صورت هزینه‌ خدمات جدید و ارزش افزوده بر خدمات عادی را متناسب با تعرفه‌های اعلامی پرداخت می‌کنند.
وی یادآور شد: اما اگر مردم که از زیرساخت ارتباطی و خط ثابت استفاده می‌کنند، برای برخورداری از فیبر نوری اقدام کنند، نباید هزینه جدیدی بر آنان تحمیل شود و این موضوع از نظر قانونی قابل‌پیگیری است.
بازار
هاشمی در پاسخ به پرسشی درباره افزایش تعرفه‌ اپراتورها، یادآور شد: ما در سنوات گذشته با سیاست سرکوب تعرفه مواجه بودیم و الان کاربران و اپراتورهای ما و متقاضیان به‌جد دنبال این هستند و برای توسعه کارهای خود نیاز دارند که تعرفه‌ها متناسب‌سازی شود.
وی افزود: 65 درصد هزینه‌های کاربران ارتباطی کشور هزینه‌های ارزی است. در سال‌های گذشته قیمت ارز افزایش قابل‌توجهی داشته و هزینه‌های اپراتورها و توسعه ارتباطات در کشور به‌صورت قابل ملاحظه افزایش یافته است. هزینه‌های جاری و نیروی انسانی که در بخش خصوصی مشغول است افزایش یافته که درخواست اپراتورها را قابل تأمل می‌سازد.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: ما این درخواست را به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی ارجاع دادیم که جلسات مفصلی با اپراتورهای مختلف انجام شده اما سیاست کلی ما این است که حتما باید مراقبت کنیم تا هزینه‌های نامتعارف به سبد هزینه مردم تحمیل نشود.


نظرات شما